0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: le στις Ιουλίου 06, 2011, 06:07:27 pmτι εννοείς με ποιά επιλογή; απλά δηλώνεις 30 περιοχές για ΑΚΩ.Εννοώ ότι δηλώνω 30 περιοχές. Από κάτω μου λέει 1. Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή & στις λοιπές περιοχές της Α/βαθμιας εκπαίδευσης.2. Αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου & στις λοιπές περιοχές της Α/βαθμιας εκπαίδευσης.Αυτό σημαίνει ότι εγώ με την προτίμηση που έβαλα δηλώνω ότι επιθυμώ να πάω σε αυτές τις περιοχές ΚΑΙ σαν ΑΜΩ? Είναι το μοναδικό που δεν θα δήλωνα καθόλου...
τι εννοείς με ποιά επιλογή; απλά δηλώνεις 30 περιοχές για ΑΚΩ.
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 06, 2011, 06:30:49 pmΠαράθεση από: Landau στις Ιουλίου 06, 2011, 06:25:53 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 06, 2011, 06:23:10 pmkαλησπερα συναδελφοι..Στις περιοχες για την Δευτεροβαθμια δεν εχει καθολου την Αττικη.γιατι;;Είναι στο τέλος όλες.Μπα, πως και δεν συμπλήρωσες την πρότασή σου με μια "κακιούλα" πάλι... Ήπιες καφέ; εχω ραμματα για τη γουνα του εγω βρε... και κατι ασχετο γιατι αρχιζει το αλσχαιμερ..μπορω να δω αναλυτικα καπου ποιες περιοχες εντασσονται στις περιοχες α αθηνας κλπκλπ;;
Παράθεση από: Landau στις Ιουλίου 06, 2011, 06:25:53 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 06, 2011, 06:23:10 pmkαλησπερα συναδελφοι..Στις περιοχες για την Δευτεροβαθμια δεν εχει καθολου την Αττικη.γιατι;;Είναι στο τέλος όλες.Μπα, πως και δεν συμπλήρωσες την πρότασή σου με μια "κακιούλα" πάλι... Ήπιες καφέ;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 06, 2011, 06:23:10 pmkαλησπερα συναδελφοι..Στις περιοχες για την Δευτεροβαθμια δεν εχει καθολου την Αττικη.γιατι;;Είναι στο τέλος όλες.
kαλησπερα συναδελφοι..Στις περιοχες για την Δευτεροβαθμια δεν εχει καθολου την Αττικη.γιατι;;
Καλησπέρα. Μήπως ξέρεις κανείς πότε βγαίνει η εγκύκλιος αναπληρωτών ΠΕ16 για τα Μουσικά σχολεία;
Εστω οτι δηλωνω πρωτη προτιμηση τον Εβρο και τσεκαρω το κουτακι αποδοχης προσληψης και σε αλλες περιοχες. Αν η πρωτη φαση αναπληρωτων της ειδικοτητας μου δεν εχει Εβρο, θα παω οπου "σκαλωσω", ενω αν εχει, πηγαινω Εβρο;
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 06, 2011, 06:34:26 pmΠαράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 06, 2011, 06:30:49 pmΠαράθεση από: Landau στις Ιουλίου 06, 2011, 06:25:53 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 06, 2011, 06:23:10 pmkαλησπερα συναδελφοι..Στις περιοχες για την Δευτεροβαθμια δεν εχει καθολου την Αττικη.γιατι;;Είναι στο τέλος όλες.Μπα, πως και δεν συμπλήρωσες την πρότασή σου με μια "κακιούλα" πάλι... Ήπιες καφέ; εχω ραμματα για τη γουνα του εγω βρε... και κατι ασχετο γιατι αρχιζει το αλσχαιμερ..μπορω να δω αναλυτικα καπου ποιες περιοχες εντασσονται στις περιοχες α αθηνας κλπκλπ;;Το έχω σε excel (αν θέλεις να στο στείλω), αλλά νομίζω υπάρχει και σε μια ιστοσελίδα (δεν θυμάμαι ποια, ας βοηθήσει άλλος).
Καλησπέρα! Στη σελίδα 9, στις παρατηρήσεις,λέει πως ανεξάρτητα αποδοχής μας,μπορούμε να διοριστούμε ως αναπληρωτές στα ΕΣΠΑ καθώς και τις ΖΕΠ. Τι σημαίνει αυτό;
μπορω να δω αναλυτικα καπου ποιες περιοχες εντασσονται στις περιοχες α αθηνας κλπκλπ;;
ερωτησουλα. για τους ωρομισθιους εχω διαβασει οτι παιρνουν πολυ λιγες ωρες (διαβασα κατι για 4-6 την εβδομαδα ) οι ΑΜΩ ποσες ωρες περιπου διδασκουν??