0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:29:16 pmΚαλά, υποβολή αιτήσεων για Θεσσαλονίκη απ' ότι είπαν το έβαλαν μόνο στη Δυτική Θεσσαλονίκη Σαπφούς και Μονή Λαζαριστών, από εκεί που γινόταν και στο ΕΚΦΕ Τούμπας (2 Λύκειο Τούμπας). Ε-Λ-Ε-Ο-C δηλαδή. Οσοι είναι από Ανατολική Θεσσαλονίκη να κάθονται να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να υποβάλλουν την αίτηση...καταλαβα...να παρουμε και κανα ταπερακι δηλαδη?
Καλά, υποβολή αιτήσεων για Θεσσαλονίκη απ' ότι είπαν το έβαλαν μόνο στη Δυτική Θεσσαλονίκη Σαπφούς και Μονή Λαζαριστών, από εκεί που γινόταν και στο ΕΚΦΕ Τούμπας (2 Λύκειο Τούμπας). Ε-Λ-Ε-Ο-C δηλαδή. Οσοι είναι από Ανατολική Θεσσαλονίκη να κάθονται να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να υποβάλλουν την αίτηση...
Από τη Πανελλήνια Ένωση Αδιόριστων Εκπαιδευτικων δεν ήταν που συναντήθηκαν με τη Διαμαντοπούλα και είχαν πει οτι ήταν πολύ καλή η συζήτηση?
Παράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:29:16 pmΑπό τη Πανελλήνια Ένωση Αδιόριστων Εκπαιδευτικων δεν ήταν που συναντήθηκαν με τη Διαμαντοπούλα και είχαν πει οτι ήταν πολύ καλή η συζήτηση?Ναι, βγήκε χαρούμενος εκείνος ο ταμιας τους μετά τη συνάντηση -νομίζω ήταν φυσικός-, νομίζοντας οτι κάνοντας το καλό παιδί θα τον διοριζαν. Στη συνέχεια η ιστορική ΠΕΑ διαλύθηκε.......
Παράθεση από: loukritiα στις Ιουλίου 07, 2011, 02:45:01 pmΠαράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:29:16 pmΑπό τη Πανελλήνια Ένωση Αδιόριστων Εκπαιδευτικων δεν ήταν που συναντήθηκαν με τη Διαμαντοπούλα και είχαν πει οτι ήταν πολύ καλή η συζήτηση?Ναι, βγήκε χαρούμενος εκείνος ο ταμιας τους μετά τη συνάντηση -νομίζω ήταν φυσικός-, νομίζοντας οτι κάνοντας το καλό παιδί θα τον διοριζαν. Στη συνέχεια η ιστορική ΠΕΑ διαλύθηκε....... Άλλη η ΠΕΑ κι άλλη η ΠΕΑΕ. Μιλάτε εν προκειμένω για την ΠΕΑ (καλή συνάντηση, ταμίας κλπ) αλλά η ουσία είναι αυτή τη στιγμή τα 6μηνιαία σεμινάρια και τις δικές μας αντιδράσεις.
H ΠΕΑΕ αντιπροσωπεύει όλους τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς και δεν έχω ακούσει κάτι κακό για αυτή μέχρις στιγμής. Από το να κατηγορούμε μια ένωση που ενδιαφέρθηκε και έστειλε επιστολή στη Διαμαντοπούλου για το εδάφιο που αναφέρεεται σε 6μηνα προγράμματα παιδαγωγικής κατάρτισης στην προκήρυξη αναπληρωτών, απαιτώντας απαντήσεις και εξηγήσεις, θεωρώ ότι δεν είναι και ότι καλύτερο.Ας μην βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Το θέμα είανι να δώσει μια απάντηση επίσημη το Υπουργείο άμεσα, που οφείλει άλλωστε να δώσει.
να ρωτησω κι εγω κατι αν ξερει καποιος να μου απαντησει. Για να τικαρω το κουτακι νουμερο 6 και 7 για τις μοναδες ΣΜΕΑΕ πρεπει να καταθεσω και καποιο δικαιολογητικο? εχω πιστοποιητικο της γραφης Braille για τους τυφλους. Επισης το κουτακι επιθυμω να εντεχθω στον πινακα 24μηνο η 30μηνο ποιοι το τικαρουν?
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:35:28 pmΠαράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:29:16 pmΚαλά, υποβολή αιτήσεων για Θεσσαλονίκη απ' ότι είπαν το έβαλαν μόνο στη Δυτική Θεσσαλονίκη Σαπφούς και Μονή Λαζαριστών, από εκεί που γινόταν και στο ΕΚΦΕ Τούμπας (2 Λύκειο Τούμπας). Ε-Λ-Ε-Ο-C δηλαδή. Οσοι είναι από Ανατολική Θεσσαλονίκη να κάθονται να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να υποβάλλουν την αίτηση...καταλαβα...να παρουμε και κανα ταπερακι δηλαδη?Κουτσοί στραβοί στη Μονή Λαζαριστών. Απέναντι είπες, ε? Φαίνεται ή θα ψάχνω?