0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 07, 2011, 03:12:03 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 07, 2011, 03:05:18 pmΠαράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 07, 2011, 03:02:14 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:35:28 pmΠαράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:29:16 pmΚαλά, υποβολή αιτήσεων για Θεσσαλονίκη απ' ότι είπαν το έβαλαν μόνο στη Δυτική Θεσσαλονίκη Σαπφούς και Μονή Λαζαριστών, από εκεί που γινόταν και στο ΕΚΦΕ Τούμπας (2 Λύκειο Τούμπας). Ε-Λ-Ε-Ο-C δηλαδή. Οσοι είναι από Ανατολική Θεσσαλονίκη να κάθονται να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να υποβάλλουν την αίτηση...καταλαβα...να παρουμε και κανα ταπερακι δηλαδη?Κουτσοί στραβοί στη Μονή Λαζαριστών. Απέναντι είπες, ε? Φαίνεται ή θα ψάχνω?ματι βγαζει...αυτη τη στιγμη ειναι γιαπι απ'εξω...εφυγε ο Μαλλιαρης απο το ισογειο κι ετοιμαζουν καποιο αλλο καταστημα. θα εχουμε και μουσικη απο κομπρεσερ αν ερθεις με αμαξι ψαξε μεσα στα στενακια για να παρκαρεις...παντα βρισκω θεσηΠανορομαικη θεα της μονης ακριβως απεναντι ειναι η ββαθμια :οι εργατες γιατι δε φαινονται?
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 07, 2011, 03:05:18 pmΠαράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 07, 2011, 03:02:14 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:35:28 pmΠαράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:29:16 pmΚαλά, υποβολή αιτήσεων για Θεσσαλονίκη απ' ότι είπαν το έβαλαν μόνο στη Δυτική Θεσσαλονίκη Σαπφούς και Μονή Λαζαριστών, από εκεί που γινόταν και στο ΕΚΦΕ Τούμπας (2 Λύκειο Τούμπας). Ε-Λ-Ε-Ο-C δηλαδή. Οσοι είναι από Ανατολική Θεσσαλονίκη να κάθονται να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να υποβάλλουν την αίτηση...καταλαβα...να παρουμε και κανα ταπερακι δηλαδη?Κουτσοί στραβοί στη Μονή Λαζαριστών. Απέναντι είπες, ε? Φαίνεται ή θα ψάχνω?ματι βγαζει...αυτη τη στιγμη ειναι γιαπι απ'εξω...εφυγε ο Μαλλιαρης απο το ισογειο κι ετοιμαζουν καποιο αλλο καταστημα. θα εχουμε και μουσικη απο κομπρεσερ αν ερθεις με αμαξι ψαξε μεσα στα στενακια για να παρκαρεις...παντα βρισκω θεσηΠανορομαικη θεα της μονης ακριβως απεναντι ειναι η ββαθμια :
Παράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 07, 2011, 03:02:14 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:35:28 pmΠαράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:29:16 pmΚαλά, υποβολή αιτήσεων για Θεσσαλονίκη απ' ότι είπαν το έβαλαν μόνο στη Δυτική Θεσσαλονίκη Σαπφούς και Μονή Λαζαριστών, από εκεί που γινόταν και στο ΕΚΦΕ Τούμπας (2 Λύκειο Τούμπας). Ε-Λ-Ε-Ο-C δηλαδή. Οσοι είναι από Ανατολική Θεσσαλονίκη να κάθονται να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να υποβάλλουν την αίτηση...καταλαβα...να παρουμε και κανα ταπερακι δηλαδη?Κουτσοί στραβοί στη Μονή Λαζαριστών. Απέναντι είπες, ε? Φαίνεται ή θα ψάχνω?ματι βγαζει...αυτη τη στιγμη ειναι γιαπι απ'εξω...εφυγε ο Μαλλιαρης απο το ισογειο κι ετοιμαζουν καποιο αλλο καταστημα. θα εχουμε και μουσικη απο κομπρεσερ αν ερθεις με αμαξι ψαξε μεσα στα στενακια για να παρκαρεις...παντα βρισκω θεση
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:35:28 pmΠαράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:29:16 pmΚαλά, υποβολή αιτήσεων για Θεσσαλονίκη απ' ότι είπαν το έβαλαν μόνο στη Δυτική Θεσσαλονίκη Σαπφούς και Μονή Λαζαριστών, από εκεί που γινόταν και στο ΕΚΦΕ Τούμπας (2 Λύκειο Τούμπας). Ε-Λ-Ε-Ο-C δηλαδή. Οσοι είναι από Ανατολική Θεσσαλονίκη να κάθονται να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να υποβάλλουν την αίτηση...καταλαβα...να παρουμε και κανα ταπερακι δηλαδη?Κουτσοί στραβοί στη Μονή Λαζαριστών. Απέναντι είπες, ε? Φαίνεται ή θα ψάχνω?
Παράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:29:16 pmΚαλά, υποβολή αιτήσεων για Θεσσαλονίκη απ' ότι είπαν το έβαλαν μόνο στη Δυτική Θεσσαλονίκη Σαπφούς και Μονή Λαζαριστών, από εκεί που γινόταν και στο ΕΚΦΕ Τούμπας (2 Λύκειο Τούμπας). Ε-Λ-Ε-Ο-C δηλαδή. Οσοι είναι από Ανατολική Θεσσαλονίκη να κάθονται να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να υποβάλλουν την αίτηση...καταλαβα...να παρουμε και κανα ταπερακι δηλαδη?
Καλά, υποβολή αιτήσεων για Θεσσαλονίκη απ' ότι είπαν το έβαλαν μόνο στη Δυτική Θεσσαλονίκη Σαπφούς και Μονή Λαζαριστών, από εκεί που γινόταν και στο ΕΚΦΕ Τούμπας (2 Λύκειο Τούμπας). Ε-Λ-Ε-Ο-C δηλαδή. Οσοι είναι από Ανατολική Θεσσαλονίκη να κάθονται να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να υποβάλλουν την αίτηση...
Καλησπέρα ξέρετε αν σαν ΠΕ20 μπορώ να δηλώσω αναπληρώτρια/ωρομίσθια μειωμένου ωραρίου ή οχι στην Πρωτοβάθμια? Για ΠΕ20 αφορά τα ολοήμερα? Πως ακριβώς πάει γιατί δεν έχω ιδέα. Πρωτη φορά κάνω τα χαρτιά μου. Επίσησ ξέρει κανείς που μπορώ να πάω τα χαρτιά μου στην Καλλιθέα? Αυτή η διεύθυνση ισχύει?1ο Γραφείο Θησέως 283, 17674 Καλλιθέα 9405714 (φαξ), 9405715Αν δηλώσω και
καλησπέρα παιδιά...εγώ είμαι ΠΕ02 και θα κάνω φέτος για 2η χρονιά αίτηση..τί γίνεται με την παιδαγωγική επάρκεια...είμαστε καλυμμένοι για φέτος? πέρσυ μου είπαν στην δ/βάθμια πως επειδή ανήκω σε καθηγητική σχολή έχω την επάρκεια...σε ποιούς αναφέρονται λοιπόν?και κάτι άλλο...εγώ δεν έχω δώσει ασεπ ούτε σαφώς έχω προυπηρεσία...τί πιθανότητες έχω να με καλέσουν ωρομίσθια? αν έβαζα κάποια δυσπρόσιτη περιοχή θα είχα ελπίδες?σόρυ για την άγνοια!
Παιδια, κατέθεσα σήμερα αίτηση...γίνεται να κάνω αλλαγή ή ότι έγινε έγινε?
Συγγνωμη αλλα εχω μια απορια: Αυτη η εγκυκλιος αφορα αναπληρωτες-ωρομισθιους, δηλ. εαν βαλω π.χ. μονο μια περιοχη προτιμησης αυτο δεν σημαινει οτι τον Αυγουστο που θα βγει η εγκυκλιος για μονιμους θα λαβουν υπ'οψιν τους αυτη μονο την περιοχη ? Θεωρω οτι θα βγει νεα αιτηση που εκει θα βαζομε οτι θελομεΞερω μπορει να σας φανει γελοια η ερωτηση , αλλα εχεο φοβηθει το ματι μου με ολα οσα γινονται.Ευχαριστω εκ των προτερων
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 07, 2011, 03:16:00 pmΠαράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 07, 2011, 03:12:03 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 07, 2011, 03:05:18 pmΠαράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 07, 2011, 03:02:14 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:35:28 pmΠαράθεση από: Giannis1 στις Ιουλίου 07, 2011, 02:29:16 pmΚαλά, υποβολή αιτήσεων για Θεσσαλονίκη απ' ότι είπαν το έβαλαν μόνο στη Δυτική Θεσσαλονίκη Σαπφούς και Μονή Λαζαριστών, από εκεί που γινόταν και στο ΕΚΦΕ Τούμπας (2 Λύκειο Τούμπας). Ε-Λ-Ε-Ο-C δηλαδή. Οσοι είναι από Ανατολική Θεσσαλονίκη να κάθονται να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να υποβάλλουν την αίτηση...καταλαβα...να παρουμε και κανα ταπερακι δηλαδη?Κουτσοί στραβοί στη Μονή Λαζαριστών. Απέναντι είπες, ε? Φαίνεται ή θα ψάχνω?ματι βγαζει...αυτη τη στιγμη ειναι γιαπι απ'εξω...εφυγε ο Μαλλιαρης απο το ισογειο κι ετοιμαζουν καποιο αλλο καταστημα. θα εχουμε και μουσικη απο κομπρεσερ αν ερθεις με αμαξι ψαξε μεσα στα στενακια για να παρκαρεις...παντα βρισκω θεσηΠανορομαικη θεα της μονης ακριβως απεναντι ειναι η ββαθμια :οι εργατες γιατι δε φαινονται? Προστασία προσωπικών δεδομένων Λλλλλέμε τώρα...
Παράθεση από: Aιμιλία.. στις Ιουλίου 07, 2011, 03:28:03 pmκαλησπέρα παιδιά...εγώ είμαι ΠΕ02 και θα κάνω φέτος για 2η χρονιά αίτηση..τί γίνεται με την παιδαγωγική επάρκεια...είμαστε καλυμμένοι για φέτος? πέρσυ μου είπαν στην δ/βάθμια πως επειδή ανήκω σε καθηγητική σχολή έχω την επάρκεια...σε ποιούς αναφέρονται λοιπόν?και κάτι άλλο...εγώ δεν έχω δώσει ασεπ ούτε σαφώς έχω προυπηρεσία...τί πιθανότητες έχω να με καλέσουν ωρομίσθια? αν έβαζα κάποια δυσπρόσιτη περιοχή θα είχα ελπίδες?σόρυ για την άγνοια!ΔΕΝ χρειάζεσαι παιδαγωγική επάρκεια. Η σχολή σου Θεωρείται καθηγητική σχολή που σημαίνει ότι έχεις την παιδαγωγική επάρκεια αυτόματα.πιθανότητες να σε καλέσουν 0,000000000000001%