0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: smet στις Ιουλίου 07, 2011, 03:37:47 pmΠαιδια, κατέθεσα σήμερα αίτηση...γίνεται να κάνω αλλαγή ή ότι έγινε έγινε?Αλλαγές -αν δεν κάνω λάθος- μπορούν να γίνουν μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας (15/7)
Παιδια, κατέθεσα σήμερα αίτηση...γίνεται να κάνω αλλαγή ή ότι έγινε έγινε?
Παράθεση από: Aιμιλία.. στις Ιουλίου 07, 2011, 03:28:03 pmκαλησπέρα παιδιά...εγώ είμαι ΠΕ02 και θα κάνω φέτος για 2η χρονιά αίτηση..τί γίνεται με την παιδαγωγική επάρκεια...είμαστε καλυμμένοι για φέτος? πέρσυ μου είπαν στην δ/βάθμια πως επειδή ανήκω σε καθηγητική σχολή έχω την επάρκεια...σε ποιούς αναφέρονται λοιπόν?και κάτι άλλο...εγώ δεν έχω δώσει ασεπ ούτε σαφώς έχω προυπηρεσία...τί πιθανότητες έχω να με καλέσουν ωρομίσθια? αν έβαζα κάποια δυσπρόσιτη περιοχή θα είχα ελπίδες?σόρυ για την άγνοια!ΔΕΝ χρειάζεσαι παιδαγωγική επάρκεια. Η σχολή σου Θεωρείται καθηγητική σχολή που σημαίνει ότι έχεις την παιδαγωγική επάρκεια αυτόματα.πιθανότητες να σε καλέσουν 0,000000000000001%
καλησπέρα παιδιά...εγώ είμαι ΠΕ02 και θα κάνω φέτος για 2η χρονιά αίτηση..τί γίνεται με την παιδαγωγική επάρκεια...είμαστε καλυμμένοι για φέτος? πέρσυ μου είπαν στην δ/βάθμια πως επειδή ανήκω σε καθηγητική σχολή έχω την επάρκεια...σε ποιούς αναφέρονται λοιπόν?και κάτι άλλο...εγώ δεν έχω δώσει ασεπ ούτε σαφώς έχω προυπηρεσία...τί πιθανότητες έχω να με καλέσουν ωρομίσθια? αν έβαζα κάποια δυσπρόσιτη περιοχή θα είχα ελπίδες?σόρυ για την άγνοια!
Σίγουρα γίνεται αλλαγή? γιατί στη βθμια μου είπαν όχι.
Παράθεση από: smet στις Ιουλίου 07, 2011, 03:44:28 pmΣίγουρα γίνεται αλλαγή? γιατί στη βθμια μου είπαν όχι.Eμένα μου την άλλαξαν χωρίς διαδικασίες σήμερα..
Παράθεση από: Aιμιλία.. στις Ιουλίου 07, 2011, 03:28:03 pmκαλησπέρα παιδιά...εγώ είμαι ΠΕ02 και θα κάνω φέτος για 2η χρονιά αίτηση..τί γίνεται με την παιδαγωγική επάρκεια...είμαστε καλυμμένοι για φέτος? πέρσυ μου είπαν στην δ/βάθμια πως επειδή ανήκω σε καθηγητική σχολή έχω την επάρκεια...σε ποιούς αναφέρονται λοιπόν?και κάτι άλλο...εγώ δεν έχω δώσει ασεπ ούτε σαφώς έχω προυπηρεσία...τί πιθανότητες έχω να με καλέσουν ωρομίσθια? αν έβαζα κάποια δυσπρόσιτη περιοχή θα είχα ελπίδες?σόρυ για την άγνοια!Στην εγκύκλιο Αναπληρωτών και Ωρομισθίων υπάρχουν και κάποια συνοδευτικά αρχεία. Έτσι στο αρχείο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ (ΠΤΥΧΙΑ ΚΛΑΔΩΝ ΑΘΜΙΑΣ_
Παράθεση από: sikat στις Ιουλίου 07, 2011, 03:51:04 pmΠαράθεση από: smet στις Ιουλίου 07, 2011, 03:44:28 pmΣίγουρα γίνεται αλλαγή? γιατί στη βθμια μου είπαν όχι.Eμένα μου την άλλαξαν χωρίς διαδικασίες σήμερα..
Παράθεση από: xyz στις Ιουλίου 07, 2011, 03:51:53 pmΠαράθεση από: Aιμιλία.. στις Ιουλίου 07, 2011, 03:28:03 pmκαλησπέρα παιδιά...εγώ είμαι ΠΕ02 και θα κάνω φέτος για 2η χρονιά αίτηση..τί γίνεται με την παιδαγωγική επάρκεια...είμαστε καλυμμένοι για φέτος? πέρσυ μου είπαν στην δ/βάθμια πως επειδή ανήκω σε καθηγητική σχολή έχω την επάρκεια...σε ποιούς αναφέρονται λοιπόν?και κάτι άλλο...εγώ δεν έχω δώσει ασεπ ούτε σαφώς έχω προυπηρεσία...τί πιθανότητες έχω να με καλέσουν ωρομίσθια? αν έβαζα κάποια δυσπρόσιτη περιοχή θα είχα ελπίδες?σόρυ για την άγνοια!Στην εγκύκλιο Αναπληρωτών και Ωρομισθίων υπάρχουν και κάποια συνοδευτικά αρχεία. Έτσι στο αρχείο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ (ΠΤΥΧΙΑ ΚΛΑΔΩΝ ΑΘΜΙΑΣ_
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 03:55:41 pmΠαράθεση από: sikat στις Ιουλίου 07, 2011, 03:51:04 pmΠαράθεση από: smet στις Ιουλίου 07, 2011, 03:44:28 pmΣίγουρα γίνεται αλλαγή? γιατί στη βθμια μου είπαν όχι.Eμένα μου την άλλαξαν χωρίς διαδικασίες σήμερα..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 07, 2011, 04:01:10 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 03:55:41 pmΠαράθεση από: sikat στις Ιουλίου 07, 2011, 03:51:04 pmΠαράθεση από: smet στις Ιουλίου 07, 2011, 03:44:28 pmΣίγουρα γίνεται αλλαγή? γιατί στη βθμια μου είπαν όχι.Eμένα μου την άλλαξαν χωρίς διαδικασίες σήμερα..