0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 07, 2011, 01:48:56 amΠαράθεση από: SMARTYN89 στις Ιουλίου 07, 2011, 01:13:46 amΕχω ακόμα μία ερώτηση για όποιον ξέρει να μου πει.Αν δηλώσεις και σε πάρουν Ωρομήσθιο, πχ 4 ώρίτσες, μπορείς μετά να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά την υπόλοιπη μέρα σου νομίμως? Ακόμα και φροντηστήριο? Γιατί κάτι μου λένε για "ασυμβίβαστο" στα φροντηστήρια κάτι τέτοιο.-δεν είναι λογικό να μην σ'αφήνουν να ζήσεις αν παίρνεις πολύ λίγα-Μετά για ΑΜΩ ισχύουν τα ίδια, ή πλέον είναι αυστηρά τα πράματα?Ευχαριστώ! (διάβασα την εγκύκλιο αλλά δε το ξεκαθάρησα.)Αν είσαι ωρομίσθιος μπορείς να διδάσκεις και σε φροντιστήριο.
Παράθεση από: SMARTYN89 στις Ιουλίου 07, 2011, 01:13:46 amΕχω ακόμα μία ερώτηση για όποιον ξέρει να μου πει.Αν δηλώσεις και σε πάρουν Ωρομήσθιο, πχ 4 ώρίτσες, μπορείς μετά να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά την υπόλοιπη μέρα σου νομίμως? Ακόμα και φροντηστήριο? Γιατί κάτι μου λένε για "ασυμβίβαστο" στα φροντηστήρια κάτι τέτοιο.-δεν είναι λογικό να μην σ'αφήνουν να ζήσεις αν παίρνεις πολύ λίγα-Μετά για ΑΜΩ ισχύουν τα ίδια, ή πλέον είναι αυστηρά τα πράματα?Ευχαριστώ! (διάβασα την εγκύκλιο αλλά δε το ξεκαθάρησα.)Αν είσαι ωρομίσθιος μπορείς να διδάσκεις και σε φροντιστήριο.
Εχω ακόμα μία ερώτηση για όποιον ξέρει να μου πει.Αν δηλώσεις και σε πάρουν Ωρομήσθιο, πχ 4 ώρίτσες, μπορείς μετά να κάνεις οποιαδήποτε δουλειά την υπόλοιπη μέρα σου νομίμως? Ακόμα και φροντηστήριο? Γιατί κάτι μου λένε για "ασυμβίβαστο" στα φροντηστήρια κάτι τέτοιο.-δεν είναι λογικό να μην σ'αφήνουν να ζήσεις αν παίρνεις πολύ λίγα-Μετά για ΑΜΩ ισχύουν τα ίδια, ή πλέον είναι αυστηρά τα πράματα?Ευχαριστώ! (διάβασα την εγκύκλιο αλλά δε το ξεκαθάρησα.)
θελω να ρωτησω καποιον φιλολογο, στο πεδιο ειδικοτητα και στο πεδιο τιτλος σπουδων (σχολης τμηματος) τι ακριβως γραφουμε?
καλησπερα.και εγω απο θεσσαλονικη ειμαι.να ρωτησω,στη μονη λαζαριστων τι γινεται;παιρνουμε χαρτακι;ποια ειναι η διαδικασια;
Παράθεση από: lne_pits στις Ιουλίου 07, 2011, 05:36:17 pmκαλησπερα.και εγω απο θεσσαλονικη ειμαι.να ρωτησω,στη μονη λαζαριστων τι γινεται;παιρνουμε χαρτακι;ποια ειναι η διαδικασια;τελευταια φορα που ειχα παει, δηλαδη προπερσι, με χαρτακι ηταν
Α!Φιλολογος ειμαι
Παράθεση από: γιωτακι στις Ιουλίου 07, 2011, 06:02:33 pmΑ!Φιλολογος ειμαιΚαι γιατί δεν βάζεις τόνους; Το βλέπω και σε άλλους φιλολόγους (βλ. Μάρκος). Που να είχαμε και πολυτονικό
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 07, 2011, 05:54:02 pmΠαράθεση από: lne_pits στις Ιουλίου 07, 2011, 05:36:17 pmκαλησπερα.και εγω απο θεσσαλονικη ειμαι.να ρωτησω,στη μονη λαζαριστων τι γινεται;παιρνουμε χαρτακι;ποια ειναι η διαδικασια;τελευταια φορα που ειχα παει, δηλαδη προπερσι, με χαρτακι ητανΘα κόψουν όλο το δάσος του Αμαζονίου για τα χαρτάκια μου φαίνεται...