0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Fiodora στις Ιουλίου 07, 2011, 08:48:13 pmεγω ρώτησα για την προϋπηρεσια σήμερα και μου είπαν να έχω το νου μου στο site του υπουργείου! τώρα αρχίζω να ανησυχώ! έχω μόνο 9 μήνες προϋπηρεσία, ωστόσο, περίμενα να εμφανιστούν στο σύστημα. ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτό;σε τι να έχεις το νου σου δλδ;αν θα περαστεί στους πίνακες η προυπηρεσια;
εγω ρώτησα για την προϋπηρεσια σήμερα και μου είπαν να έχω το νου μου στο site του υπουργείου! τώρα αρχίζω να ανησυχώ! έχω μόνο 9 μήνες προϋπηρεσία, ωστόσο, περίμενα να εμφανιστούν στο σύστημα. ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτό;
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 08:52:32 pmΠαράθεση από: Fiodora στις Ιουλίου 07, 2011, 08:48:13 pmεγω ρώτησα για την προϋπηρεσια σήμερα και μου είπαν να έχω το νου μου στο site του υπουργείου! τώρα αρχίζω να ανησυχώ! έχω μόνο 9 μήνες προϋπηρεσία, ωστόσο, περίμενα να εμφανιστούν στο σύστημα. ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτό;σε τι να έχεις το νου σου δλδ;αν θα περαστεί στους πίνακες η προυπηρεσια;δηλαδη τι περιμενουμε να δουμε στην ιστοσελιδα???οτι υπαρχει η φετινη προυπηρεσια αλλα δεν φαινεται στους πινακες που θα βγουν???ετσι μου είπε η κοπέλα εκεί που πέρασε στο σύστημα την αίτηση. Με τα φετινά δεδομένα πίστευα οτι απλά θα φαίνεται στην αίτηση η προυπηρεσία αν δεν θα λαμβάνεται υπόψιν για μοριοδότηση. τι να πω; όμως γιατί μου ανέφερε αυτό για την ανάρτηση στην ιστοσελίδα;
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 09:07:43 pmΠαράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 07, 2011, 09:00:50 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 08:57:10 pmΠαράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 07, 2011, 08:55:21 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:50:39 pmΈφη, τι εννοείς; Περάστηκαν τα μόριά σου; Κανονικά δε θα έπρεπε. Εγώ φέτος δε δούλεψα αλλά άλλοι γνωστοί μου δεν είδαν τα μόριά τους περασμένα, γιατί δεν περνιούνται τα φετινά.Κι εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο και στο γραφείο δεν ήξεραν να μου πουν. Είναι όμως η περσινή συν 0,85 που υπολόγιζα από φέτος.0,85 πόσες μέρες είναι;;καλά σοβαρά τώρα;;;πέρασαν τη φετινη προυπηρεσία;;πώς γίνεται αυτό;;;αφού η εγκύκλιος λέει μέχρι ιούνιο τουν '10! Φέτος είχα 8 μήνες δηλαδή 0,8 μόρια. 'Ομως ταυτόχρονα έφτασα στο σύνολο τους 9.5 μήνες και εφόσον από τους 8 μ΄νες η προυπηρεσία μετρέι 0,15 ανά μήνα έτσι βγαίνει το 0,85 Έφη ψάξτο, γιατί από όλη την ιστορία μπορεί να βγεις χαμένη. Σκέψου αν έγινε μόνο σε εσένα ή σε κάποιους υπολογισμός με το νέο τρόπο εσύ με 9,5 μήνες στον ενιαίο θα είσαι στον πάτο με 0,85 μόρια, ενώ κάποιοι άλλοι με 9,5 μήνες θα έχουν 9,5 μόρια(παλιός τρόπος μοριοδότησης) Και η δική μου προϋπηρεσία με τον παλιό τρόπο είναι περασμένη 22 μήνες 22 μόριαΗ περσινή ήταν υπολογισμένη κανονικά όπως και πέρισι. Μόνο 1 μήνας και κάτι. Απλά ενώ είχα μικρή προυπηρεσία είχα πολύ καλό βαθμό ΑΣΕΠ και ήμουν σε σχετικά καλή σειρά στον πίνακα.
Παράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 07, 2011, 09:00:50 pmΠαράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 08:57:10 pmΠαράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 07, 2011, 08:55:21 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:50:39 pmΈφη, τι εννοείς; Περάστηκαν τα μόριά σου; Κανονικά δε θα έπρεπε. Εγώ φέτος δε δούλεψα αλλά άλλοι γνωστοί μου δεν είδαν τα μόριά τους περασμένα, γιατί δεν περνιούνται τα φετινά.Κι εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο και στο γραφείο δεν ήξεραν να μου πουν. Είναι όμως η περσινή συν 0,85 που υπολόγιζα από φέτος.0,85 πόσες μέρες είναι;;καλά σοβαρά τώρα;;;πέρασαν τη φετινη προυπηρεσία;;πώς γίνεται αυτό;;;αφού η εγκύκλιος λέει μέχρι ιούνιο τουν '10! Φέτος είχα 8 μήνες δηλαδή 0,8 μόρια. 'Ομως ταυτόχρονα έφτασα στο σύνολο τους 9.5 μήνες και εφόσον από τους 8 μ΄νες η προυπηρεσία μετρέι 0,15 ανά μήνα έτσι βγαίνει το 0,85 Έφη ψάξτο, γιατί από όλη την ιστορία μπορεί να βγεις χαμένη. Σκέψου αν έγινε μόνο σε εσένα ή σε κάποιους υπολογισμός με το νέο τρόπο εσύ με 9,5 μήνες στον ενιαίο θα είσαι στον πάτο με 0,85 μόρια, ενώ κάποιοι άλλοι με 9,5 μήνες θα έχουν 9,5 μόρια(παλιός τρόπος μοριοδότησης) Και η δική μου προϋπηρεσία με τον παλιό τρόπο είναι περασμένη 22 μήνες 22 μόρια
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 08:57:10 pmΠαράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 07, 2011, 08:55:21 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:50:39 pmΈφη, τι εννοείς; Περάστηκαν τα μόριά σου; Κανονικά δε θα έπρεπε. Εγώ φέτος δε δούλεψα αλλά άλλοι γνωστοί μου δεν είδαν τα μόριά τους περασμένα, γιατί δεν περνιούνται τα φετινά.Κι εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο και στο γραφείο δεν ήξεραν να μου πουν. Είναι όμως η περσινή συν 0,85 που υπολόγιζα από φέτος.0,85 πόσες μέρες είναι;;καλά σοβαρά τώρα;;;πέρασαν τη φετινη προυπηρεσία;;πώς γίνεται αυτό;;;αφού η εγκύκλιος λέει μέχρι ιούνιο τουν '10! Φέτος είχα 8 μήνες δηλαδή 0,8 μόρια. 'Ομως ταυτόχρονα έφτασα στο σύνολο τους 9.5 μήνες και εφόσον από τους 8 μ΄νες η προυπηρεσία μετρέι 0,15 ανά μήνα έτσι βγαίνει το 0,85
Παράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 07, 2011, 08:55:21 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:50:39 pmΈφη, τι εννοείς; Περάστηκαν τα μόριά σου; Κανονικά δε θα έπρεπε. Εγώ φέτος δε δούλεψα αλλά άλλοι γνωστοί μου δεν είδαν τα μόριά τους περασμένα, γιατί δεν περνιούνται τα φετινά.Κι εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο και στο γραφείο δεν ήξεραν να μου πουν. Είναι όμως η περσινή συν 0,85 που υπολόγιζα από φέτος.0,85 πόσες μέρες είναι;;καλά σοβαρά τώρα;;;πέρασαν τη φετινη προυπηρεσία;;πώς γίνεται αυτό;;;αφού η εγκύκλιος λέει μέχρι ιούνιο τουν '10!
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:50:39 pmΈφη, τι εννοείς; Περάστηκαν τα μόριά σου; Κανονικά δε θα έπρεπε. Εγώ φέτος δε δούλεψα αλλά άλλοι γνωστοί μου δεν είδαν τα μόριά τους περασμένα, γιατί δεν περνιούνται τα φετινά.Κι εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο και στο γραφείο δεν ήξεραν να μου πουν. Είναι όμως η περσινή συν 0,85 που υπολόγιζα από φέτος.
Έφη, τι εννοείς; Περάστηκαν τα μόριά σου; Κανονικά δε θα έπρεπε. Εγώ φέτος δε δούλεψα αλλά άλλοι γνωστοί μου δεν είδαν τα μόριά τους περασμένα, γιατί δεν περνιούνται τα φετινά.
Fiodora, αν τα μόριά σου είναι φετινά, καλώς δεν τα είδες. Δε θα περαστούν ούτε στον ενιαίο ούτε στον πίνακα αναπληρωτών. Ενδεχομένως σου μίλησαν για το site του υπουργείου γιατί μπορεί να τα περάσουν σε άλλο πίνακα.
Χίλια συγνώμη για την μικροαλλαγή του θέματος, αλλά έχω μια ερώτηση που αφορά το παράρτημα της εγκυκλίου. Οι ΠΕ20 (Πληροφορικής ΤΕΙ) δεν μπορούν να κάνουν αίτηση αν δεν έχουν ΑΣΠΑΙΤΕ?
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:53:53 pmFiodora, αν τα μόριά σου είναι φετινά, καλώς δεν τα είδες. Δε θα περαστούν ούτε στον ενιαίο ούτε στον πίνακα αναπληρωτών. Ενδεχομένως σου μίλησαν για το site του υπουργείου γιατί μπορεί να τα περάσουν σε άλλο πίνακα.έτσι εικάζω κ εγώ, πως κάπου θα μας τα παρουσιάσουν και καλά για λόγους τυπικούς...
διευκρινίσεις για την παιδαγωγική κατάρτιση από το υπδβμθhttp://www.alfavita.gr/artro.php?id=38572
Παράθεση από: Fiodora στις Ιουλίου 07, 2011, 09:57:08 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:53:53 pmFiodora, αν τα μόριά σου είναι φετινά, καλώς δεν τα είδες. Δε θα περαστούν ούτε στον ενιαίο ούτε στον πίνακα αναπληρωτών. Ενδεχομένως σου μίλησαν για το site του υπουργείου γιατί μπορεί να τα περάσουν σε άλλο πίνακα.έτσι εικάζω κ εγώ, πως κάπου θα μας τα παρουσιάσουν και καλά για λόγους τυπικούς...και για λόγους διαφάνειας...
Παράθεση από: kostzo10 στις Ιουλίου 07, 2011, 09:58:15 pmΠαράθεση από: Fiodora στις Ιουλίου 07, 2011, 09:57:08 pmΠαράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 07, 2011, 08:53:53 pmFiodora, αν τα μόριά σου είναι φετινά, καλώς δεν τα είδες. Δε θα περαστούν ούτε στον ενιαίο ούτε στον πίνακα αναπληρωτών. Ενδεχομένως σου μίλησαν για το site του υπουργείου γιατί μπορεί να τα περάσουν σε άλλο πίνακα.έτσι εικάζω κ εγώ, πως κάπου θα μας τα παρουσιάσουν και καλά για λόγους τυπικούς...και για λόγους διαφάνειας...τέτοια διαφάνεια...όπως στην τσέπη μας!
Μέχρι 30-6-2010 είχα 2 μήνες και 20 ημέρες. Φέτος είχα 8 μήνες ακριβώς. Επειδή έχω ζαλιστεί μήπως κάποιος να υπολογίσει πόσα μόρια είναι με την αλλαγή? Για να είμαι σίγουρη.Εννοούσα υπολογισμένη όπως παλιά. Κι όμως λέει σύνολο μορίων εως 30-6-2010. 'Αρα θα έπρεπε να είναι ίδια ακριβώς με πέρισι. Δεν είναι όμως!!!!!!!!!!
Παράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 07, 2011, 09:56:37 pmΜέχρι 30-6-2010 είχα 2 μήνες και 20 ημέρες. Φέτος είχα 8 μήνες ακριβώς. Επειδή έχω ζαλιστεί μήπως κάποιος να υπολογίσει πόσα μόρια είναι με την αλλαγή? Για να είμαι σίγουρη.Εννοούσα υπολογισμένη όπως παλιά. Κι όμως λέει σύνολο μορίων εως 30-6-2010. 'Αρα θα έπρεπε να είναι ίδια ακριβώς με πέρισι. Δεν είναι όμως!!!!!!!!!!Αφού λοιπόν λέει ως 30-6-2010, η φετινή δεν περάστηκε (και σωστά δεν περάστηκε).Όμως το 0,85 πώς προκύπτει; Αφού και με το νέο τρόπο υπολογισμού οι 2 μήνες και 20 ημέρες θα είναι 0,26 περίπου κι όχι 0,85. Όμως ο νέος τρόπος υπολογισμού θα ξεκινήσει από το νέο ασέπ και μετά. Δεν πας αύριο από τη διεύθυνση να το διευθετήσεις;