0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γνωριζετε εαν υπάρχουν πουθενα πινακες αναπληρωτων χωρις τους περσυνους διορισμούς;
Παράθεση από: μαματασουλινα στις Ιουλίου 07, 2011, 11:55:37 pmκαθως διαβαζω την εγκυκλιο αντιλαμβανομαι οτι αν αρνηθεις αναπληρωση χανεις 2χρονια μηπως ξερει ομως κανεις τι συμβαινει αν εισαι για διορισμο δεις τις περιοχες και δεν πας να δηλωσεις? ή πρωτα δηλωνεις και μετα σου δινουν περιοχες ?συγνωμη αλλα ειμαι σε συγχιση! Με την προκήρυξη για τις αιτήσεις των μονίμων δίνουν τις περιοχές για διορισμό σε κάθε ειδικότητα και μετά κάνεις την αίτηση. Αν δεις τις περιοχές και δεν πας να δηλώσεις και δεν υπάρχει παράταση της μεταβατικής, χάνεις το δικαίωμα του διορισμού.
καθως διαβαζω την εγκυκλιο αντιλαμβανομαι οτι αν αρνηθεις αναπληρωση χανεις 2χρονια μηπως ξερει ομως κανεις τι συμβαινει αν εισαι για διορισμο δεις τις περιοχες και δεν πας να δηλωσεις? ή πρωτα δηλωνεις και μετα σου δινουν περιοχες ?συγνωμη αλλα ειμαι σε συγχιση!
ποιά η διαφορά ΑΜΩ & ωρομίσθιου;
σίγουρα παίζει ρόλο η σειρά προτίμησης;Δηλαδή μπορεί να πάρουν κάποιον σε μια περιοχή με λιγότερα μόρια από εσένα, μόνο και μόνο επειδή το δήλωσε πιο πάνω στις προτιμήσεις;δεν μου ακούγεται σωστό. (τουλάχιστον στα μηχανογραφικά των σχολών, για να κάνω έναν παραλληλισμό, δεν ισχύει αυτή η λογική)
κυρώσεις σε περίπτωση άρνησης αποδοχής θέσης, έχουν και οι ΑΜΩ? (οι ωρομίσθιοι δεν έχουν πάντως όπως αναγράφεται στη σελίδα 5 στο τέλος. αλλά δεν λέει κάτι για τους ΑΜΩ. Να υποθέσω ότι έχουν κυρώσεις;)
Η σειρά προτίμησης τι ακριβώς όλο παίζει;Για παράδειγμα, αν ως ΠΕ19 έχω βάλει τις εξής επιλογές1.