0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: planety στις Ιούλιος 09, 2011, 05:46:53 μμειχα δωσει στον τελευταιο ασεπ και ειμαι επιτυχουσα, οχι διοριστεα.. αρα να διοριστω ετσι στο ασχετο ειναι χλωμο... πραγματικα εχει κολλησει το μυαλο μου απο τη ζεστη φαινεται και δεν αντιλαμβανομαι τι παιζει εδω... Που κολλάς; Τα πράγματα είναι πολύ απλά..Αυτή η επιλογή αφορά ΜΟΝΟ όσους είναι στην κατηγορία του ενιαίου πίνακα (το γνωστό 40%) και περιμένουν να διοριστούν, αλλά δεν θέλουν να δηλώσουν κάπου για αναπλήρωση. Αν δηλώσει κάποιος περιοχή, δηλώνεται αυτόματα και για τον πίνακα (παράλληλα).
ειχα δωσει στον τελευταιο ασεπ και ειμαι επιτυχουσα, οχι διοριστεα.. αρα να διοριστω ετσι στο ασχετο ειναι χλωμο... πραγματικα εχει κολλησει το μυαλο μου απο τη ζεστη φαινεται και δεν αντιλαμβανομαι τι παιζει εδω...
weakforce πως αποδεικνύεις τι έγραφε η χειρόγραφη αίτηση αφού δεν υπογράφεται από τον υπάλληλο; στην ουσία είναι μόνο μια "σημείωση" του ενδιαφερόμενου.. αυτό που παίζει ρόλο είναι τι θα καταχωρηθεί...τα τρία αντίτυπα που τυπώνονται υπογράφονται από αιτούντα, υπάλληλο και προϊστάμενο... και δεν έχεις κάτι άλλο επίσημο... έτσι δεν είναι;
weakforce, ο συνάδελφός σου είναι τυχερός
πινακας με τις περιοχες της α'βαθμιας, οπως αυτος εδω για την β'βαθμια http://moriade.comli.com/, υπαρχει?
Θέλω αν γίνεται μια γρήγορη απάντηση:Mένω Λάρισα, αλλά θα είμαι Θεσσαλονίκη αυτή την εβδομάδα. Μπορώ να υποβάλλω αίτηση από οποιαδήποτε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας στην Θεσσαλονίκη και ας διαμένω Λάρισα;;Yπάρχει περίπτωση να μου πουν ότι δεν την δεχόμαστε ή δεν μπορείς να υποβάλεις γιατί εξυπηρετούμε κατά προτεραιότητα Θεσσσαλονικείς;; Διότι η προκήρυξη λέει ότι είναι στο χέρι των Διευθυμσεων να καθορίσουν τον προσφορότερο για αυτές τρόπο παραλαβής και καταχώρισης αιτήσεων
Παράθεση από: stave στις Ιούλιος 09, 2011, 09:43:44 πμη μία μέρα πόσα μόρια δίνει;Νομίζω ότι τα μόρια αναπληρωτή υπολογίζονται ως εξής:1 μόριο για κάθε μήνα, για τις μέρες π.χ 25 μέρες διαιρείς 25/30= 0, 833
η μία μέρα πόσα μόρια δίνει;