0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα σε ολους!κανω πρωτη φορα τα χαρτια μου φετος και ειμαι λιγο ασχετη....ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω αιτηση και στη γενικη εκπαιδευση και στην ειδικη αγωγη?ευχαριστω εκ των προτερων
Παράθεση από: al_katerinaki στις Ιουλίου 10, 2011, 03:52:45 pmκαλησπερα σε ολους!κανω πρωτη φορα τα χαρτια μου φετος και ειμαι λιγο ασχετη....ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω αιτηση και στη γενικη εκπαιδευση και στην ειδικη αγωγη?ευχαριστω εκ των προτερωνNαι μπορεις βαζοντας ναι στο κουτακι 5 για ειδικη αγωγη για Πρωτοβαθμια ή 6 για Δευτεροβαθμια σε περιπτωσης εξαντλησης των πινακων ειδικης αγωγης.Επισης αν εισαι ΠΕ60,ΠΕ70 ή ΠΕ02,ΠΕ03,ΠΕ04 βαζοντας ναι στο κουτακι 7 μπορεις για τα προγραμματα ενταξης (η μισθοδοσια γινεται μεσω ΕΣΠΑ) αφου παλι δεν επαρκουν οι αντιστοιχοι της ειδικης αγωγης.
Παράθεση από: greeker στις Ιουλίου 09, 2011, 06:04:23 pmweakforce πως αποδεικνύεις τι έγραφε η χειρόγραφη αίτηση αφού δεν υπογράφεται από τον υπάλληλο; στην ουσία είναι μόνο μια "σημείωση" του ενδιαφερόμενου.. αυτό που παίζει ρόλο είναι τι θα καταχωρηθεί...τα τρία αντίτυπα που τυπώνονται υπογράφονται από αιτούντα, υπάλληλο και προϊστάμενο... και δεν έχεις κάτι άλλο επίσημο... έτσι δεν είναι;Κάθε φορά που κατέθετα προσωπικά αίτηση, η εν λόγω ΔΔΕ (επειδή έτυχε να καταθέτω στην ίδια), κρατούσε στο αρχείο της και την δική μου χειρόγραφη, εγώ κρατούσα φωτοτυπεία της χειρόγραφης. Σε αυτό βασίσθηκε ο συνάδελφος και μπόρεσε να διεκδικήσει διόρθωση και μετά που είχε "κλείσει" το σύστημα.
weakforce πως αποδεικνύεις τι έγραφε η χειρόγραφη αίτηση αφού δεν υπογράφεται από τον υπάλληλο; στην ουσία είναι μόνο μια "σημείωση" του ενδιαφερόμενου.. αυτό που παίζει ρόλο είναι τι θα καταχωρηθεί...τα τρία αντίτυπα που τυπώνονται υπογράφονται από αιτούντα, υπάλληλο και προϊστάμενο... και δεν έχεις κάτι άλλο επίσημο... έτσι δεν είναι;
Αν σε παρουν τελικα σε αυτα τα προγραμματα ειδικης αγωγης, η προυπηρεσια σου μετραει στους πινακες της γενικης? Δλδ θα παρεις μορια σαν ΠΕ60 ή σαν ΠΕ60.5? Το αναφερει καπου στην εγκυκλιο?
Παράθεση από: Triainoforos στις Ιουλίου 10, 2011, 06:06:25 pmΑν σε παρουν τελικα σε αυτα τα προγραμματα ειδικης αγωγης, η προυπηρεσια σου μετραει στους πινακες της γενικης? Δλδ θα παρεις μορια σαν ΠΕ60 ή σαν ΠΕ60.5? Το αναφερει καπου στην εγκυκλιο?Για την ΠΣ μου είπαν άτομα που δούλεψαν σε αυτή πέρυσι ότι τα μόριά τους προσμετρήθηκαν στον πίνακα της γενικής. Για τα ΣΜΕΑΕ δεν γνωρίζω. Έχω ρωτήσει κάποιες φορές & εγώ, αλλά απάντηση δεν έχω πάρει...
Παράθεση από: kairi στις Ιουλίου 10, 2011, 02:12:39 pmαλλες 3 ερωτησεις να κανω για να ειμαι σιγουρη.1. αν αρνηθεις να πας ωρομισθιος σιγουρα δεν εχεις κυρωσεις; μπερδευτηκα απο την επισημανση οτι μπορεις να κανεις διακοπη οποια στιγμη θες προτου σε παρουν ωροπμισθιο2. αν σε παρουν μειωμενου και υπαρξει θεση κανονικου αναπληρωτη στην ιδια περιοχη, σιγουρα μπορει να μεταπηδησεις;3 τα καλλιτεχνικα, μπορουν να τα δηλωσουν ολες οι ειδικοτητες;(εγω ειμαι πε03)1. δεν εχεις κυρωσεις αν αρνηθεις ωρομισθιος 2. για να γινεις απο ΑΜΩ ΑΚΩ στην ιδια περιοχη πρεπει να μην προηγειται αλλος στον πινακα απο σενα. 3. στα καλλιτεχνικα δεν κανουν μαθηματικα???νομιζω μπορεις.
αλλες 3 ερωτησεις να κανω για να ειμαι σιγουρη.1. αν αρνηθεις να πας ωρομισθιος σιγουρα δεν εχεις κυρωσεις; μπερδευτηκα απο την επισημανση οτι μπορεις να κανεις διακοπη οποια στιγμη θες προτου σε παρουν ωροπμισθιο2. αν σε παρουν μειωμενου και υπαρξει θεση κανονικου αναπληρωτη στην ιδια περιοχη, σιγουρα μπορει να μεταπηδησεις;3 τα καλλιτεχνικα, μπορουν να τα δηλωσουν ολες οι ειδικοτητες;(εγω ειμαι πε03)
ΠΣ εννοεις τα προγραμματα ΕΣΠΑ? Που ρωτησες σε πρωτοβαθμια?