0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέρα,κάνω πρώτη φορά τα χαρτιά μου..σχετικά με το πτυχίο, δίνουμε στην αίτηση το πιστοποιητικό αποφοίτησης ή το πτυχίο το κανονικό?(παπυρος).και στα δυο λεει το βαθμό.........thanks
επικυρωμενο φωτοαντιγραφο του πτυχιου εννοώ...οκ.εχω το πιστοποιητικο αποφοιτησης που αναγραφει το βαθμό και λεεί το παρον επεχει θεση πτυχιου..οπότε αυτό θα καταθέσω...σωστα?
Καλημερα και απο μένα! Επειδη κάνω και γω αίτηση 1η φορά και λεω να παω αυριο ή την τετάρτη να κάνω τα χαρτία μου εχώ 2-3 απορίες 1) Τις φωτοτυπίες απο ταυτοτητα, βεβαιωση ΑΦΜ και πτυχιο τα θέλουν επικυρωμένα, να παω δλδ σήμερα στα κεπ;2) Οσοι ειστε απο Θεσσαλονίκη , μπορω να παω είτε στην δευτεροβάθμια Ανατολίκης που ειναι κοντα στην Γενιστών είτε στην Δυτικης στην Σταυρούπολη? Τι ωρες μπορώ να παω? Ειναι με νούμερα? Εχει πολύ κοσμο? Σε ποσες ώρες λετε να ξεμπερδεύω?
Καλημέρα.Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια λίστα με τα ολοήμερα δημοτικά που θα λειτουργήσουν φέτος;Ευχαριστώ.
Οκ ετοιμα τα χαρτια απο τα κεπ. Κατι τελευταιο οσο αφορα την συμπλήρωση περιοχών... αν θελω π.χ. ολη την θεσσαλονικη για δευτεροβαθμια μπορω να βάλω