0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Efi_tsa στις Ιουλίου 11, 2011, 10:56:24 amΚαλημερα και απο μένα! Επειδη κάνω και γω αίτηση 1η φορά και λεω να παω αυριο ή την τετάρτη να κάνω τα χαρτία μου εχώ 2-3 απορίες 1) Τις φωτοτυπίες απο ταυτοτητα, βεβαιωση ΑΦΜ και πτυχιο τα θέλουν επικυρωμένα, να παω δλδ σήμερα στα κεπ;2) Οσοι ειστε απο Θεσσαλονίκη , μπορω να παω είτε στην δευτεροβάθμια Ανατολίκης που ειναι κοντα στην Γενιστών είτε στην Δυτικης στην Σταυρούπολη? Τι ωρες μπορώ να παω? Ειναι με νούμερα? Εχει πολύ κοσμο? Σε ποσες ώρες λετε να ξεμπερδεύω? κανε εναν κοπο και πηγαινε σε καποιο ΚΕΠ κι επικυρωσε τα ολα. μπορεις να πας σε οποια απο τις δυο θελεις. εγω ακομα δεν πηγα, μια φιλη μου που μου εστειλε ομως μολις μηνυμα λεει οτι γινεται χαμος στη Σαπφους. λογικα ομως και στη Σταυρουπολη το ιδιο θα ειναι αν και δε νομιζω να εχει τοσο κοσμο.
Καλημερα και απο μένα! Επειδη κάνω και γω αίτηση 1η φορά και λεω να παω αυριο ή την τετάρτη να κάνω τα χαρτία μου εχώ 2-3 απορίες 1) Τις φωτοτυπίες απο ταυτοτητα, βεβαιωση ΑΦΜ και πτυχιο τα θέλουν επικυρωμένα, να παω δλδ σήμερα στα κεπ;2) Οσοι ειστε απο Θεσσαλονίκη , μπορω να παω είτε στην δευτεροβάθμια Ανατολίκης που ειναι κοντα στην Γενιστών είτε στην Δυτικης στην Σταυρούπολη? Τι ωρες μπορώ να παω? Ειναι με νούμερα? Εχει πολύ κοσμο? Σε ποσες ώρες λετε να ξεμπερδεύω?
Στην προκύρηξη αναφέρεται ότι αναγνωρίζουν την παιδαγωγική επάρκεια από σέμιναριο τουλάχιστον εξαμηνιαίας φοίτησης από πανεπιστημιακό φορέα. Γνωρίζει κανείς αν σεμινάριο του Καπποδιστριακού στην ειδική αγωγή 420 ωρών και με πρακτική εμπίπτει σε αυτήν την κατηγορία για αναγνώριση παιδαγωγικής επάρκειας;
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 11, 2011, 11:51:54 amΠαράθεση από: Efi_tsa στις Ιουλίου 11, 2011, 10:56:24 amΚαλημερα και απο μένα! Επειδη κάνω και γω αίτηση 1η φορά και λεω να παω αυριο ή την τετάρτη να κάνω τα χαρτία μου εχώ 2-3 απορίες 1) Τις φωτοτυπίες απο ταυτοτητα, βεβαιωση ΑΦΜ και πτυχιο τα θέλουν επικυρωμένα, να παω δλδ σήμερα στα κεπ;2) Οσοι ειστε απο Θεσσαλονίκη , μπορω να παω είτε στην δευτεροβάθμια Ανατολίκης που ειναι κοντα στην Γενιστών είτε στην Δυτικης στην Σταυρούπολη? Τι ωρες μπορώ να παω? Ειναι με νούμερα? Εχει πολύ κοσμο? Σε ποσες ώρες λετε να ξεμπερδεύω? Στη ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή το πρωί που πήγα, στο γραφείο όπου καταθέτουν οι ΠΕ03, ΠΕ12, ΠΕ19 και ΠΕ20 ήταν χαλαρά, χωρίς ουρές και χωρίς νούμερα. Πάντως, μία ΠΕ01 μου είπε ότι, στο γραφείο που κατέθεταν αυτοί, σημείωνες το όνομά σου σε τετράδιο και ότι στις 08:50 ήταν ήδη γραμμένοι 53. Προφανώς, δεν υπάρχει ενιαία τακτική, αλλά εξαρτάται από το γραφείο κατάθεσης. Όσον αφορά τη ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης τουλάχιστον οι ΠΕ03 δεν μπορούσαν να καταθέσουν εκεί την αίτησή τους πριν κάποια χρόνια. Τώρα μπορεί και να άλλαξε αυτό. Στη Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο συγκεκριμένο γραφείο, είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί.
Παράθεση από: Efi_tsa στις Ιουλίου 11, 2011, 10:56:24 amΚαλημερα και απο μένα! Επειδη κάνω και γω αίτηση 1η φορά και λεω να παω αυριο ή την τετάρτη να κάνω τα χαρτία μου εχώ 2-3 απορίες 1) Τις φωτοτυπίες απο ταυτοτητα, βεβαιωση ΑΦΜ και πτυχιο τα θέλουν επικυρωμένα, να παω δλδ σήμερα στα κεπ;2) Οσοι ειστε απο Θεσσαλονίκη , μπορω να παω είτε στην δευτεροβάθμια Ανατολίκης που ειναι κοντα στην Γενιστών είτε στην Δυτικης στην Σταυρούπολη? Τι ωρες μπορώ να παω? Ειναι με νούμερα? Εχει πολύ κοσμο? Σε ποσες ώρες λετε να ξεμπερδεύω? Στη ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή το πρωί που πήγα, στο γραφείο όπου καταθέτουν οι ΠΕ03, ΠΕ12, ΠΕ19 και ΠΕ20 ήταν χαλαρά, χωρίς ουρές και χωρίς νούμερα. Πάντως, μία ΠΕ01 μου είπε ότι, στο γραφείο που κατέθεταν αυτοί, σημείωνες το όνομά σου σε τετράδιο και ότι στις 08:50 ήταν ήδη γραμμένοι 53. Προφανώς, δεν υπάρχει ενιαία τακτική, αλλά εξαρτάται από το γραφείο κατάθεσης. Όσον αφορά τη ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης τουλάχιστον οι ΠΕ03 δεν μπορούσαν να καταθέσουν εκεί την αίτησή τους πριν κάποια χρόνια. Τώρα μπορεί και να άλλαξε αυτό. Στη Δυτικής Θεσσαλονίκης, στο συγκεκριμένο γραφείο, είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί.
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 11, 2011, 11:51:54 amΠαράθεση από: Efi_tsa στις Ιουλίου 11, 2011, 10:56:24 amΚαλημερα και απο μένα! Επειδη κάνω και γω αίτηση 1η φορά και λεω να παω αυριο ή την τετάρτη να κάνω τα χαρτία μου εχώ 2-3 απορίες 1) Τις φωτοτυπίες απο ταυτοτητα, βεβαιωση ΑΦΜ και πτυχιο τα θέλουν επικυρωμένα, να παω δλδ σήμερα στα κεπ;2) Οσοι ειστε απο Θεσσαλονίκη , μπορω να παω είτε στην δευτεροβάθμια Ανατολίκης που ειναι κοντα στην Γενιστών είτε στην Δυτικης στην Σταυρούπολη? Τι ωρες μπορώ να παω? Ειναι με νούμερα? Εχει πολύ κοσμο? Σε ποσες ώρες λετε να ξεμπερδεύω? κανε εναν κοπο και πηγαινε σε καποιο ΚΕΠ κι επικυρωσε τα ολα. μπορεις να πας σε οποια απο τις δυο θελεις. εγω ακομα δεν πηγα, μια φιλη μου που μου εστειλε ομως μολις μηνυμα λεει οτι γινεται χαμος στη Σαπφους. λογικα ομως και στη Σταυρουπολη το ιδιο θα ειναι αν και δε νομιζω να εχει τοσο κοσμο.Καλησπέρα. Σίγουρα μπορούμε να πάμε και στη Σταυρούπολη; Γιατί στην ανακοίνωση από τη διεύθυνση Ανατολικής έγραφε ότι όλες οι ειδικότητες
Παράθεση από: anastasia86 στις Ιουλίου 11, 2011, 01:06:59 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 11, 2011, 11:51:54 amΠαράθεση από: Efi_tsa στις Ιουλίου 11, 2011, 10:56:24 amΚαλημερα και απο μένα! Επειδη κάνω και γω αίτηση 1η φορά και λεω να παω αυριο ή την τετάρτη να κάνω τα χαρτία μου εχώ 2-3 απορίες 1) Τις φωτοτυπίες απο ταυτοτητα, βεβαιωση ΑΦΜ και πτυχιο τα θέλουν επικυρωμένα, να παω δλδ σήμερα στα κεπ;2) Οσοι ειστε απο Θεσσαλονίκη , μπορω να παω είτε στην δευτεροβάθμια Ανατολίκης που ειναι κοντα στην Γενιστών είτε στην Δυτικης στην Σταυρούπολη? Τι ωρες μπορώ να παω? Ειναι με νούμερα? Εχει πολύ κοσμο? Σε ποσες ώρες λετε να ξεμπερδεύω? κανε εναν κοπο και πηγαινε σε καποιο ΚΕΠ κι επικυρωσε τα ολα. μπορεις να πας σε οποια απο τις δυο θελεις. εγω ακομα δεν πηγα, μια φιλη μου που μου εστειλε ομως μολις μηνυμα λεει οτι γινεται χαμος στη Σαπφους. λογικα ομως και στη Σταυρουπολη το ιδιο θα ειναι αν και δε νομιζω να εχει τοσο κοσμο.Καλησπέρα. Σίγουρα μπορούμε να πάμε και στη Σταυρούπολη; Γιατί στην ανακοίνωση από τη διεύθυνση Ανατολικής έγραφε ότι όλες οι ειδικότητες
Την αιτηση μας την καταθετουμε σε οποια δευτεροβαθμια θελουμε?
Παράθεση από: N E N A στις Ιουλίου 11, 2011, 01:06:25 pmΤην αιτηση μας την καταθετουμε σε οποια δευτεροβαθμια θελουμε?Ναι, οπουδήποτε θέλεις.
Παράθεση από: maths13 στις Ιουλίου 11, 2011, 02:30:40 pmΠαράθεση από: anastasia86 στις Ιουλίου 11, 2011, 01:06:59 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 11, 2011, 11:51:54 amΠαράθεση από: Efi_tsa στις Ιουλίου 11, 2011, 10:56:24 amΚαλημερα και απο μένα! Επειδη κάνω και γω αίτηση 1η φορά και λεω να παω αυριο ή την τετάρτη να κάνω τα χαρτία μου εχώ 2-3 απορίες 1) Τις φωτοτυπίες απο ταυτοτητα, βεβαιωση ΑΦΜ και πτυχιο τα θέλουν επικυρωμένα, να παω δλδ σήμερα στα κεπ;2) Οσοι ειστε απο Θεσσαλονίκη , μπορω να παω είτε στην δευτεροβάθμια Ανατολίκης που ειναι κοντα στην Γενιστών είτε στην Δυτικης στην Σταυρούπολη? Τι ωρες μπορώ να παω? Ειναι με νούμερα? Εχει πολύ κοσμο? Σε ποσες ώρες λετε να ξεμπερδεύω? κανε εναν κοπο και πηγαινε σε καποιο ΚΕΠ κι επικυρωσε τα ολα. μπορεις να πας σε οποια απο τις δυο θελεις. εγω ακομα δεν πηγα, μια φιλη μου που μου εστειλε ομως μολις μηνυμα λεει οτι γινεται χαμος στη Σαπφους. λογικα ομως και στη Σταυρουπολη το ιδιο θα ειναι αν και δε νομιζω να εχει τοσο κοσμο.Καλησπέρα. Σίγουρα μπορούμε να πάμε και στη Σταυρούπολη; Γιατί στην ανακοίνωση από τη διεύθυνση Ανατολικής έγραφε ότι όλες οι ειδικότητες
Παιδια ας μου απαντησει καποιος σας παρακαλω. Στους ωρομισθιους δηλωνουμε μια περιφερεια οκ! Στις περιοχες προτιμησης τι βαζουμε? Τους νομους?Και πως?