0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: γιωτακι στις Ιουλίου 11, 2011, 06:16:48 pmΠαιδια ας μου απαντησει καποιος σας παρακαλω. Στους ωρομισθιους δηλωνουμε μια περιφερεια οκ! Στις περιοχες προτιμησης τι βαζουμε? Τους νομους?Και πως?Δηλώνεις μία μόνο περιφέρεια και γράφεις τις περιοχές των αντίστοιχων νομών που σε ενδιαφέρουν π.χ.Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Παιδια ας μου απαντησει καποιος σας παρακαλω. Στους ωρομισθιους δηλωνουμε μια περιφερεια οκ! Στις περιοχες προτιμησης τι βαζουμε? Τους νομους?Και πως?
Παιδιά ερώτηση:Το πτυχίο θα το πάρω στις 15 του μήνα, και ο βαθμός του θα είναι (απ'οτι υπολογίζω) ~7.10. Αλλά επιδεί δε προλαβαίνω να το πάρω έχω τη βεβαίωση απο τη γραμματεία οτί δικαιούμαι πτυχίο (κτλ) και λέει τον Μ.Ο. μου που είναι 7.04. (αυτό γιατί έχω 1-2 μαθήματα έξτρα με 5, τα οποία αφαιρούνται στο πτυχίο).α) Εγώ τί να δηλώσω στη δήλωση? και σίγουρος να ήμουν για το 7.10, αφού το χαρτί που θα λάβουν λέει 7.04 τότε 7.04 δε πρέπει να γράψω?
Ευχαριστω! Και κατι αλλο: κανω τα χαρτια μου για 2η φορα, τι βαζω? 24μηνο ή 30 μηνο??
Παράθεση από: domenica στις Ιουλίου 11, 2011, 06:21:22 pmΠαράθεση από: γιωτακι στις Ιουλίου 11, 2011, 06:16:48 pmΠαιδια ας μου απαντησει καποιος σας παρακαλω. Στους ωρομισθιους δηλωνουμε μια περιφερεια οκ! Στις περιοχες προτιμησης τι βαζουμε? Τους νομους?Και πως?Δηλώνεις μία μόνο περιφέρεια και γράφεις τις περιοχές των αντίστοιχων νομών που σε ενδιαφέρουν π.χ.Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
http://moriade.comli.com/για να βρείτε αναλυτικά τις περιοχές των νομών
Μα δεν εχω προυπηρεσια! Οποτε δε δηλωνω τιποτα?