0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω που μένω ανω πατησια σε ποιο γραφειο πρωτοβαθμιας ανηκω ?
Συγγνωμη ! Μια ερωτηση!Για μόνιμο διορισμό κανουμε κατι παραπάνω απο το να συμπληρώσουμε την αιτηση των αναπληρωτων;;;;
Παράθεση από: kalamaki στις Ιουλίου 11, 2011, 09:43:09 pmεγω που μένω ανω πατησια σε ποιο γραφειο πρωτοβαθμιας ανηκω ?νομίζω ότι πρέπει να πας σε γραφείο ΔΕΥΤΕΡΟ
Παράθεση από: anneta στις Ιουλίου 11, 2011, 08:06:35 pmκάπου κάποιος-α ειχε δωσει ενα λινκ με αριθμο προσλήψεων σε καθε περιοχη ή κάτι παρεμφερει τελος πάντων για το σχολ. ετος που μας πέρασε! Αν κάποιος ξέρει ας το αναρτησει εδω ξανα γιατι δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα το ειδα.Ευχαριστώhttp://www.paideia-ergasia.gr/index.php
κάπου κάποιος-α ειχε δωσει ενα λινκ με αριθμο προσλήψεων σε καθε περιοχη ή κάτι παρεμφερει τελος πάντων για το σχολ. ετος που μας πέρασε! Αν κάποιος ξέρει ας το αναρτησει εδω ξανα γιατι δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα το ειδα.Ευχαριστώ
στους ωρομίσθιους ισχύει ό,τι και για τους αναπληρωτές? εννοώ αν αρνηθείς έχεις τις ίδιες κυρώσεις? τα 2 επόμενα έτη?
Σήμερα κατέθεσα την αίτηση και τώρα το βράδυ είδα ότι μου έχουν βάλει ενα καλλιτεχνικό σχολείο σε 2 προτιμήσεις αντί για μια....θα δεχτουν αυριο να μου την διορθώσουν; Διάβασα στην εγκύκλιο πως έχω κι εγώ ευθύνη και αν βρω λάθος οφείλω να το αναφέρω. Μέσα στον χαμό που είχε δεν το πρόσεξα!
Παράθεση από: mrtheo στις Ιουλίου 11, 2011, 11:06:56 pmΣήμερα κατέθεσα την αίτηση και τώρα το βράδυ είδα ότι μου έχουν βάλει ενα καλλιτεχνικό σχολείο σε 2 προτιμήσεις αντί για μια....θα δεχτουν αυριο να μου την διορθώσουν; Διάβασα στην εγκύκλιο πως έχω κι εγώ ευθύνη και αν βρω λάθος οφείλω να το αναφέρω. Μέσα στον χαμό που είχε δεν το πρόσεξα!Μπορείς να πας για διόρθωση μέχρι την Παρασκευή