0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι που θα φανεί αστείο, αλλά έχω αγχωθεί πολύ. Στο κομμάτι της αιτήσης που έχει την υπεύθυνη δήλωση μου γράφει ότι δεν έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις και ότι δεν έχω νόμιμα απαλλαγεί από αυτές. Το θεώρησα περιττό να το ρωτήσω αφού είμαι γυναίκα. Υπάρχει πιθανότητα να μπω τελευταία στους πίνακες της κατηγορίας μου, όπως αναφέρει η εγγύκλιος; Συγγνώμη, αλλά έχω αγχωθεί πολύ...
οι ωρομίσθιοι παίρνουν ως 4 ώρες το πολύ? δλδ. μπορεί να σε πάρουν αμω 15 ώρες και να συμπληρώσεις άλλες 4 αν βολέψεις το πρόγραμμα? πρέπει να΄έιναι από τήν ίδια περιοχή?
Παράθεση από: lloullou στις Ιουλίου 11, 2011, 11:12:13 pmοι ωρομίσθιοι παίρνουν ως 4 ώρες το πολύ? δλδ. μπορεί να σε πάρουν αμω 15 ώρες και να συμπληρώσεις άλλες 4 αν βολέψεις το πρόγραμμα? πρέπει να΄έιναι από τήν ίδια περιοχή?Αν διαβάσεις προσεκτικά την εγκύκλιο το ξεκαθαρίζει στη σελ. 12 στο τέλος της παραγράφου που λέει ΠΡΟΣΟΧΗ:Επισημαίνεται τέλος ότι δεν επιτρέπεται η ύπαρξη δυο συμβάσεων εκπ/κού με την ίδια ή με άλλη Δ/νση Εκπ/σης στον ίδιο κλάδο (π.χ. ταυτόχρονα μία σύμβαση αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου και μία ωρομισθίου).Παλιότερα μπορούσε ένας πληροφορικός να δουλεύει ωρομίσθιος και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια ταυτόχρονα και ενώ οι αποδοχές του ήταν οι μισές σε σχέση με έναν αναπληρωτή, η προϋπηρεσία του ήταν ίση με του αναπληρωτή! Τώρα δε μιλάει για διαφορετική βαθμίδα εκπαίδευσης, αλλά γενικά αναφέρει ούτε άλλη δ/νση, πράγμα το οποίο αποκλείει τα πάντα. Το μόνο που επιτρέπει είναι να διδάσκεις ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στη δευτεροβάθμια και ως πληροφορικός στην πρωτοβάθμια!
Παράθεση από: Lasid στις Ιουλίου 12, 2011, 12:42:04 amΠαράθεση από: lloullou στις Ιουλίου 11, 2011, 11:12:13 pmοι ωρομίσθιοι παίρνουν ως 4 ώρες το πολύ? δλδ. μπορεί να σε πάρουν αμω 15 ώρες και να συμπληρώσεις άλλες 4 αν βολέψεις το πρόγραμμα? πρέπει να΄έιναι από τήν ίδια περιοχή?Αν διαβάσεις προσεκτικά την εγκύκλιο το ξεκαθαρίζει στη σελ. 12 στο τέλος της παραγράφου που λέει ΠΡΟΣΟΧΗ:Επισημαίνεται τέλος ότι δεν επιτρέπεται η ύπαρξη δυο συμβάσεων εκπ/κού με την ίδια ή με άλλη Δ/νση Εκπ/σης στον ίδιο κλάδο (π.χ. ταυτόχρονα μία σύμβαση αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου και μία ωρομισθίου).Παλιότερα μπορούσε ένας πληροφορικός να δουλεύει ωρομίσθιος και στην πρωτοβάθμια και στη δευτεροβάθμια ταυτόχρονα και ενώ οι αποδοχές του ήταν οι μισές σε σχέση με έναν αναπληρωτή, η προϋπηρεσία του ήταν ίση με του αναπληρωτή! Τώρα δε μιλάει για διαφορετική βαθμίδα εκπαίδευσης, αλλά γενικά αναφέρει ούτε άλλη δ/νση, πράγμα το οποίο αποκλείει τα πάντα. Το μόνο που επιτρέπει είναι να διδάσκεις ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στη δευτεροβάθμια και ως πληροφορικός στην πρωτοβάθμια!http://www.minedu.gov.gr/proslhpseis-diorismoi-metatheseis-apospaseis/protobathmia-kai-deyterobathmia/08-07-11-dieykriniseis-gia-toys-ypopsifioys-ton-pinakon-anapliroton-oi-opoioi-katatassontai-se-pinakes-perissoteron-toy-enos-kladon.html"Για τους υποψηφίους των πινάκων αναπληρωτών, οι οποίοι κατατάσσονται σε πίνακες περισσότερων του ενός κλάδων, σύμφωνα με την κατά περίπτωση ισχύουσα νομοθεσία, σε περίπτωση πρόσληψής τους με πλήρες ωράριο από τον πίνακα ενός κλάδου αναστέλλεται η υποψηφιότητά τους στους πίνακες των λοιπών κλάδων. Σε περίπτωσηπρόσληψης με μειωμένο ωράριο από τον πίνακα ενός κλάδου, οι εκπ/κοί παραμένουν διαθέσιμοι προς πρόσληψη στους πίνακες των λοιπών κλάδων μόνο για πρόσληψη με πλήρες ωράριο διδασκαλίας".Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι άν είσαι σε δύο κλάδους επιτρέπεται -ταυτόχρονα- μόνο να δουλεύεις στον ένα κλάδο ως αναπληρωτής (πλήρους ή μειωμένου) και στον άλλο ως ωρομίσθιος.
Οσον αφορα τις περιοχες να βαλουμε και τις 30?Αν βαλουμε 20 μονο?Υπαρχει καμια παγιδα σε αυτο?Τι λετε?Γενικα τι πρεπει να προσεξουμε στην αιτηση και ποια διαφορα εχει απτην περσυνη?
ευχαριστώ... μπορώ να το διορθώσω ε;μέχρι να λήξει η προθεσμία.