0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να ρωτήσω..είναι υποχρεωτικό να βάλεις e-mail στην αίτηση? Εγώ που την έκανα σήμερα μου είπαν πως δεν είναι απαραίτητο..αλλά μετά στην εγκύκλιο λέει ότι είναι υποχρεωτικό.
Έχω κάνει ήδη την αίτησή μου και θέλω να κάνω κάτι μικροαλλαγές..Επιτρέπεται? Επίσης πόσες πιθανότητες έχω να προσληφθώ έστω σαν ωρομίσθια? Έκανα πρώτη φορά τα χαρτιά μου και πτυχίο πήρα το 2010. Ο κλάδος μου ΠΕ20..
Παράθεση από: vik_ στις Ιουλίου 12, 2011, 04:50:34 pmΘα ήθελα να ρωτήσω..είναι υποχρεωτικό να βάλεις e-mail στην αίτηση? Εγώ που την έκανα σήμερα μου είπαν πως δεν είναι απαραίτητο..αλλά μετά στην εγκύκλιο λέει ότι είναι υποχρεωτικό.Στα Γιάννενα δεν το ζητούσαν υποχρεωτικά.
τελικα γίνεται οι δασκαλοι να δηλώσουν μειωμένου ωραρίου ?
να ρωτησω οσους κανατε αιτηση....στην δικη μου αιτηση γραφει μορια ως 30-6-10 22,9...αλλα στον ενιαιο περυσι γραφει 23,5 κατι μορια , γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα? μηπως δεν μπαινει 0,5 μορια απο ΟΑΕΔ που εχω? αλλα νομιζα οτι δεν μετραει στο 24μηνο ο ΟΑΕΔ
Παιδιά καλησπέρα, πρώτη φόρα είναι που θα κάνω και εγώ αίτηση, είμαι ΠΕ20. Ξέρει κανείς τη συμπληρώνουμε στα πεδία της αίτησης: ΚΛΑΔΟΣ:ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ:Κάτι λεέι στο Παράρτημα που υπάρχει αλλα δε βγάζω άκρη.Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει??