0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: debed στις Ιουλίου 12, 2011, 06:57:12 pmΠαιδιά καλησπέρα, πρώτη φόρα είναι που θα κάνω και εγώ αίτηση, είμαι ΠΕ20. Ξέρει κανείς τη συμπληρώνουμε στα πεδία της αίτησης: ΚΛΑΔΟΣ:ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ:Κάτι λεέι στο Παράρτημα που υπάρχει αλλα δε βγάζω άκρη.Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει??Κοίταξε στη σελ. 80 που έχω απαντήσει σε έναν ακόμη νέο συνάδερφο ΠΕ20
Παιδιά καλησπέρα, πρώτη φόρα είναι που θα κάνω και εγώ αίτηση, είμαι ΠΕ20. Ξέρει κανείς τη συμπληρώνουμε στα πεδία της αίτησης: ΚΛΑΔΟΣ:ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:ΛΕΚΤΙΚΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ:Κάτι λεέι στο Παράρτημα που υπάρχει αλλα δε βγάζω άκρη.Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει??
Μπορώ να βάλω για δυο ίδιες περιοχές προτίμησης και ΑΚΩ και ΑΜΩ ??π.χ.
καλησπέρα!! Ξέρει κανεις πως μπορούμε να μάθουμε ποιε περιοχές έχουν θέσεις αναπληρωτών πλήρες ωραριου και ποιε μειωμένου ωραρίου αναλογα με την ειδικότητα???
Παράθεση από: anneta στις Ιουλίου 11, 2011, 08:06:35 pmκάπου κάποιος-α ειχε δωσει ενα λινκ με αριθμο προσλήψεων σε καθε περιοχη ή κάτι παρεμφερει τελος πάντων για το σχολ. ετος που μας πέρασε! Αν κάποιος ξέρει ας το αναρτησει εδω ξανα γιατι δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα το ειδα.Ευχαριστώhttp://www.paideia-ergasia.gr/index.php
κάπου κάποιος-α ειχε δωσει ενα λινκ με αριθμο προσλήψεων σε καθε περιοχη ή κάτι παρεμφερει τελος πάντων για το σχολ. ετος που μας πέρασε! Αν κάποιος ξέρει ας το αναρτησει εδω ξανα γιατι δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα το ειδα.Ευχαριστώ
Μια ερώτηση παιδιά help!Για τα ολοήμερα σχολεία το δηλώνουμε χωριστά; Δηλαδή πχ Α-Α' Αθήνας Ολοήμερα ;
Παράθεση από: eleni80 στις Ιουλίου 12, 2011, 08:09:14 pmΜια ερώτηση παιδιά help!Για τα ολοήμερα σχολεία το δηλώνουμε χωριστά; Δηλαδή πχ Α-Α' Αθήνας Ολοήμερα ;Διαβάστε και καμιά εγκύκλιο όμως...
Παιδιά γνωρίζει κανείς αν η συμπλήρωση του λογαριασμού e-mail είναι υποχρεωτική; Εγώ σήμερα έκανα αίτηση και η υπάλληλος μου είπε ότι σε κανένα δεν το δήλωσε, δε χρειάζεται.
Καλημέρα! Δεν πρόλαβα να φτάσω στη ΔΔΕ στο Μαρούσι και με παίρνουν τηλ. ότι είναι ήδη στο νούμερο 47 (ώρα 07:45) και ότι δε θα εξυπηρετήσουν άλλους για σήμερα οπότε να μην κάνω τον κόπο καν να πάω. Τσάμπα το πρωινό ξύπνημα. Αύριο το ξυπνητήρι στις 06:30!!!