0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marvac στις Ιουλίου 16, 2011, 03:48:20 pmΛυπάμαι που κάποιοι είναι άσχετοι και εκτός τόπου και χρόνου. Μόνο όταν έχεις δουλέψει σε γραφείο μπορείς να καταλάβεις. Ό,τι και να λέμε.... ...Και πολύ προκατειλημμένοι!
Λυπάμαι που κάποιοι είναι άσχετοι και εκτός τόπου και χρόνου. Μόνο όταν έχεις δουλέψει σε γραφείο μπορείς να καταλάβεις. Ό,τι και να λέμε....
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουλίου 17, 2011, 01:36:33 amΠαράθεση από: marvac στις Ιουλίου 16, 2011, 03:48:20 pmΛυπάμαι που κάποιοι είναι άσχετοι και εκτός τόπου και χρόνου. Μόνο όταν έχεις δουλέψει σε γραφείο μπορείς να καταλάβεις. Ό,τι και να λέμε.... ...Και πολύ προκατειλημμένοι!++++
Παράθεση από: anneta στις Ιουλίου 19, 2011, 12:08:16 amΠαράθεση από: jak_13 στις Ιουλίου 17, 2011, 01:36:33 amΠαράθεση από: marvac στις Ιουλίου 16, 2011, 03:48:20 pmΛυπάμαι που κάποιοι είναι άσχετοι και εκτός τόπου και χρόνου. Μόνο όταν έχεις δουλέψει σε γραφείο μπορείς να καταλάβεις. Ό,τι και να λέμε.... ...Και πολύ προκατειλημμένοι!++++Μη δίνετε σημασία! Αυτοί οι κάποιοι που συκοφαντούν τους πάντες είναι οι χειρότεροι και κρίμα για τον εκπαιδευτικό κλάδο και για τα παιδάκια!
Παράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 03:14:24 pmΠαράθεση από: Χριστίνα στις Ιουλίου 18, 2011, 02:26:44 pmΝαι μπορείς να αρνηθείς την ωρομισθία χωρίς να έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Άρα μη σας απασχολεί τόσο η λέξη ωρομισθίου που εμφανίζεται όταν επιλέξεις το συγκεκριμένο κουτάκι. Xωρίς να επιλέξω το κουτάκι εμφανίστηκε.Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στην εκτυπωμένη αίτηση και καθώς την τσέκαρα, το πήρα χαμπάρι.Το θέμα είναι γιατί να μην αναφέρεται και στις αιτήσεις που μας έδιναν να συμπληρώσουμε ή σε όσες κατεβάζαμε από το Ίντερνετ... (Ασχέτως του αν μπορείς ή όχι να αρνηθείς την ωρομισθία χωρίς κυρώσεις.)Και γω γι'αυτό το ανέφερα.. Ότι είναι λάθος!!! Και θα'πρεπε να διορθωθεί...Απλώς εγώ προσωπικά ήμουν για όλα ενημερωμένη και μόλις το είδα "έμεινα".. Να τους λέω μα δεν είναι έτσι στην αίτηση!! Αλλά όπως έγραψα και πριν, το έβαλα διότι γνώριζα τη διαδικασία... Η κοπέλα που ήταν στον δίπλα υπολογιστή, δεν ήξερε τί να κάνει.. Και οι 2 υπάλληλοι (η δικια μου και της κοπέλας) δεν ήξεραν ακριβώς...
Παράθεση από: Χριστίνα στις Ιουλίου 18, 2011, 02:26:44 pmΝαι μπορείς να αρνηθείς την ωρομισθία χωρίς να έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Άρα μη σας απασχολεί τόσο η λέξη ωρομισθίου που εμφανίζεται όταν επιλέξεις το συγκεκριμένο κουτάκι. Xωρίς να επιλέξω το κουτάκι εμφανίστηκε.Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στην εκτυπωμένη αίτηση και καθώς την τσέκαρα, το πήρα χαμπάρι.Το θέμα είναι γιατί να μην αναφέρεται και στις αιτήσεις που μας έδιναν να συμπληρώσουμε ή σε όσες κατεβάζαμε από το Ίντερνετ... (Ασχέτως του αν μπορείς ή όχι να αρνηθείς την ωρομισθία χωρίς κυρώσεις.)
Ναι μπορείς να αρνηθείς την ωρομισθία χωρίς να έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Άρα μη σας απασχολεί τόσο η λέξη ωρομισθίου που εμφανίζεται όταν επιλέξεις το συγκεκριμένο κουτάκι.
ερωτηση για φιλολογους πιστευετε οτι θα καλεσου πρωτ μονο ακω η ανακατεμε να
Γεια σας.Πέρισι με είχαν καλέσει να αναλάβω σαν αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου και αρνήθηκα, οπότε υποθέτω βγήκα εκτός πινάκων για την περσινή περίοδο από τότε μέχρι και το τέλος της σχολικής χρονιάς. Φέτος λέω να κάνω ξανά αίτηση βάζοντας μόνο αναπληρωτής πλήρους ωραρίου. Αν για οποιοδήποτε λόγο με καλέσουν σαν αναπληρωτή πλήρους ωραρίου και αρνηθώ θα βγω από τους πίνακες για την τρέχουσα σχολική περίοδο αλλά και τις 2 επόμενες; Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αρνηθείς 2 φορές να αναλάβεις αναπληρωτής πλήρες ωραρίου ή ακόμα π.χ και αν αρνηθεί 2 φορές αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου (ή 1 φορά πλήρες και 1 μειωμένου);Επίσης αν κάποιος αρνηθεί για δεύτερη φορά και βγει εκτός πινάκων για 3 χρόνια, και μέσα σε αυτά τα χρόνια γίνει ΑΣΕΠ και είναι στους διορισθέντες τότε θα έχει κάποιο πρόβλημα; Παίζει πχ να χάσει την θέση του επειδή είχε 2 αρνήσεις για αναπληρωτής;Επίσης χάνει κανείς κάποιο προνόμιο αν δεν κάνει αίτηση?Σημειώνω ότι έχω πιάσει την βάση στον τελευταίο ΑΣΕΠ.Ευχαριστώ
Όλοι πρέπει να κάνουμε? Γιατί? Το θέμα έιναι ότι για την ώρα έχω δουλειά απότε είναι πολύ πιθανόν να αρνηθώ τυχόν θέση αναπληρωτή ακόμα και αν είναι στο τόπο μου.