0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και ρωτάω εγώ, ο άμοιρος... Τι ακόμη πρέπει να γίνει για να φύγει η κυρία Διαμαντοπούλου από την θέση της;;;
Και ρωτάω εγώ, ο άμοιρος... Τι ακόμη πρέπει να γίνει για να φύγει η κυρία Διαμαντοπούλου από την θέση της;;;Είστε ελεύθεροι να συμπληρώσετε όσα μου διέφυγαν
Ίσως ένα σεξουαλικής φύσης σκάνδαλο. Μαθαίνω ότι είναι το μόνο που έχει αξιόπιστα αποτελέσματα για την αποπομπή δημοσίων λειτουργών από την θέση τους.
για να φύγει η κυρία Διαμαντοπούλου θα πρέπει να αλλάξει το κόμμα που κυβερνά. αν δεις το βιογραφικό της θα κατλάβεις το γιατί από τα 17 ενεργό μέλλος στο κόμμα και στα 26 νομάρχης κοζάνης .
Είναι σίγουρο αυτό;Δηλαδή τι θα πούμε στους μαθητές που έδωσαν ενδοσχολικές και έχουν ήδη βρεί θέση στο εξωτερικό;;;Υπάρχει επίσημο χαρτί που να λέει οτι δεν θα γίνονται δεκτοί όσοι δεν έδωσαν πανελλήνιες;;;;
Η απορία μου για το συγκεκριμένο άρθρο:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.Μπήκα στη σελίδα της εφημερίδας και δεν το βρίσκω. ΓΙΑΤΙ αποσύρθηκε
Παράθεση από: Sourotiri στις Μαΐου 23, 2011, 05:45:24 pmΚαι ρωτάω εγώ, ο άμοιρος... Τι ακόμη πρέπει να γίνει για να φύγει η κυρία Διαμαντοπούλου από την θέση της;;;Είστε ελεύθεροι να συμπληρώσετε όσα μου διέφυγαν για να φύγει η κυρία Διαμαντοπούλου θα πρέπει να αλλάξει το κόμμα που κυβερνά. αν δεις το βιογραφικό της θα κατλάβεις το γιατί από τα 17 ενεργό μέλλος στο κόμμα και στα 26 νομάρχης κοζάνης .