0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχει κανεις καποιο νεα για τις ενστασεις ?
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 30, 2011, 07:27:53 pmεχει κανεις καποιο νεα για τις ενστασεις ?Ένας συνάδελφος που πήρε τηλέφωνο στη διοίκηση του ΟΑΕΔ, μου είπε ότι τα αποτελέσματα των ενστάσεων θα ανακοινωθούν στις 10 Σεπτεμβρίου 2011. Ούτως ή άλλως οι προσλήψεις γίνονται περίπου 1η Οκτωβρίου.
Καλό μήνα σε όλους και καλή σχολική χρόνια.Γνωρίζει κανείς πότε περίπου ξεκινάνε να λειτουργούν οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ. Κάτι άκουσα για αρχές Οκτωβρίου. Οι πίνακες με τις ενστάσεις θα βγουν κάποια στιγμή? Ευχαριστώ πολύ.
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας. Γνωρίζετε μήπως μέχρι πότε θα συνεχίσουν να γράφουν μαθητές?? Αν δεν λειτουργήσει τμήμα πότε περίπου θα το μάθουμε (ή δε θα το μάθουμε??).
Έχω μία απορία, εύλογη πιστεύω. Αν κάποιος που έχει κάνει αίτηση για τις ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ φέτος κληθεί και δεν αναλάβει υπηρεσία ή αναλάβει και παραιτηθεί, αποκλείεται από το δικαίωμα να κάνει αίτηση για τους πίνακες των ΕΠΑΣ για τα επόμενα δύο χρόνια. Από του χρόνου όμως οι προσλήψεις αναπληρωτών για τις ΕΠΑΣ θα γίνονται από τους πίνακες αναπληρωτών του Υπουργείου Παιδείας. Θα ισχύσει επομένως ο διετής αποκλεισμός για κάποιον που φέτος δεν αναλάβει υπηρεσία σε κάποια ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ και στους πίνακες αναπληρωτών του ΥΠΕΠΘ του χρόνου; Και η κύρωση αυτή θα τον εμποδίζει μόνο να βάλει στην αίτηση του ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ ή θα τον αποκλείει γενικά από το να κάνει αίτηση ως αναπληρωτής; Αυτό πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε πριν αρχίσουν να καλούν οι ΕΠΑΣ.
Kαλημέρα.επειδή 1η φορά έκανα τα χαρτιά μου, οι προσλήψεις πού ανακοινώνονται ? ή τηλεφωνούν από κάθε περιφέρεια?