0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμβαινει το εξης στους πινακες των ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.αρχικοι πινακες αξιολογησης Ενας ΠΕ 17 Μηχανολογων βρικεται μονο στον πινακα ΕΠΑΣ Τριπολης.Πινακες αξιολογησης μετα τις ενστασειςΟ ιδιος ΠΕ 17 Μηχανολογων βρισκεται και στον πινακα της ΕΠΑΣ Αργους και της ΕΠΑΣ Τριπολης.Αυτος πως μπορει να εγινε?
βρε Lasid, εγω θα παρω τηλ, το θεμα ειναι τι θα γινει?ε? ΤΙΠΟΤΑ!Οπως και να εχει για αλλη μια φορα βλεπουμε ποσο "σαπιοι" ειμαστε ![δεν θα γινει κατι αλλα παρε .εχω παρει και εγω.παρε στο 2109989704-07 ειναι ο διευθυντης δευτ του οαεδ
Παράθεση από: vasilitsa στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 02:52:53 pmLasid, ευχαριστούμε για την έγκυρη ενημέρωση. Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάπου αυτή την εγκύκλιο;Εγώ το πληροφορήθηκα τηλεφωνικά από συνάδελφο που πήγε στην ΕΠΑΣ και του έδειξαν την εγκύκλιο.Αν καταφέρω να βρω κάπου στο ίντερνετ αυτή την εγκύκλιο θα ανακοινώσω το link.
Lasid, ευχαριστούμε για την έγκυρη ενημέρωση. Υπάρχει περίπτωση να βρούμε κάπου αυτή την εγκύκλιο;
Αν γνωριζουμε την ημερομηνια, ισως μπορουμε να τη βρουμε απο εδω: http://et.diavgeia.gov.gr/f/oaed
βρε Lasid, εγω θα παρω τηλ, το θεμα ειναι τι θα γινει?ε? ΤΙΠΟΤΑ!Οπως και να εχει για αλλη μια φορα βλεπουμε ποσο "σαπιοι" ειμαστε !