0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ME BASH KAΙ αυτά τα αποτελέσματα καταλαβαίνουμε πολύ απλά ότι:1) τα πανεπιστήμια των τεχνικών ειδικοτήτων - ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ2) το κράτος πολύ απλά δεν γουστάρει αποφοίτους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης αλλά μόνο αποφοίτους ΤΕΙ, ΙΕΚ.3) είναι καιρός επιτέλους να κλείσουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ π.χ. πολιτικοί μηχανικοί, δικηγόροι και άλλοι. Εξοικονόμηση χρημάτων άλλωστε4) Το κυμα φυγής στο εξωτερικό αναμένεται να είναι πλέον τρομακτικό. Και να κάει η Ελλάδα δεν με νοιάζει. Πέρνω τα υπαρχοντα μου, συγενείς και άντε γεια. Στα τέτοια μου πραγματικά οι λεγόμενες έννοιες πατρίδα, έθνος κ.τ.λ.. Δεν υπάρχει για εμένα η έννοια της πατρίδας πια. Χίλιες φορές σε μια ξένη χώρα πλέον με αξιοπρέπεια και αν χρειαστεί αλλάζουμε και υπηηκοότηταΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ σε όσους περιμένετε να αλλάξει κάτι, που δεν το βλέπω, πέρα φυσικά από την αλλαγή μιας χώρας σε χώρα γερόντων και ηλικιωμένων μιας και όλοι οι νέοι πλέον φεύγουν για την λεγόμενη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ. Καλό πόλεμο εύχομαι για μια νέα ελλάδα για όσους μείνετε τους επόμενους μήνες και έτη σκληρού βιασμού που ακολουθούν. Όταν αλλάξει κάτι και αν, καλέστε μας από το εξωτερικό να έρθουμε
Η ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ
Δεν διαφωνώ, απλά θεώρησα ότι έχει σχέση, μιας και τόσο καιρό όλοι αυτοί που κυβερνούν πετάνε λόγια, ότι έχουμε υπεράριθμους, ότι για όλα φταίει το δημόσιο, ότι οι τεχνικές ειδικότητες είναι υπεράριθμες, ότι ξοδεύει πολλά χρήματα ο λαός για να πληρώνει ΤΑΧΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΡΙΘΜΟΥΣ, ενώ η πραγματικότητα είναι άλλη, αυτή που ειπώθηκε από το εν λόγω βουλευτή.Ότο δεν φταίει για τη κρίση ο δημόσιος τομέας, άλλα όλοι αυτοί που περιέγραψε. ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.Απλά όλα αυτά απαντάνε πολύ ωραία γιατί δεν γίνονται προσλήψεις ειδικοτήτων με το δήθεν πρόσχημα ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ, ενώ η αλήθεια είναι άλλη: μια ωραία ΤΕΧΝΙΤΗ κρίση που αγγίζει όλους τους κλάδους και όλα ώστε να υποδεχθεί πολύ πιο εύκολα ο κοσμάκης τη λεγόμενη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Δεν τα λέω εγώ: τα λέι ο πρώην πρύτανης του Πανεπιστημιου Μακεδονίας και νυν βουλευτής.Για να μπω στο θέμα: δηλαδή με τις σημερινές προσλήψεις θεωρείται ότι τελείωσε και η β φάση των τεχνικών ειδικοτήτων;
Η απάντηση σε αυτό που λες είανι η εξής:γιατί άραγε τόσα χρόνια αφού τα τεχνικά επαγγέλματα έχουν ζήτηση, γιατί δεν έκαναν καμία υποδομή στα αντίστοιχα λύκεια;;γιατί άραγε οι 1000 και καλά υπεράριθμοι φταίνε για όλα τα δεινά της τεχνικής εκαίδευσης;;kai το πιο σημαντικό:πως στο καλό έγιναν αυτοί υπεράριθμοι: αν ψάξουμε λίγο θα διαπιστώσουμε ότι το ίδιο το Υπουργείο ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΠΟλύ απλά με το να αφαιρεί μαθήματα και επίσης ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟ
Παράθεση από: JohnyWalker στις Νοεμβρίου 16, 2011, 11:49:00 pmΗ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ