0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: paraxenos στις Μαΐου 25, 2011, 02:32:38 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Μαΐου 25, 2011, 02:17:54 pm δεν ξερω αλλα εχω αποριες ρε γμτ.....πχ "διαταξικό μόρφωμα με ξεκάθαρο μικροαστικό χαρακτήρα" - " ώστε να αποτραπεί το ανέβασμα συνείδησης" - "ώστε να λειτουργήσει καλύτερα" - " εμφανίζεται ως "απολιτικό" ... τι ειναι ολα αυτα μωρε??"κουβεντούλες" απο κόμματα που συνειδητά έχουν επιλέξει το ποσοστό που λαμβάνουν και δεν τους ενδιαφέρει η άνοδος στην εξουσία και η διαχείριση....η κατι ανάλογο με το παρακάτω ασχετο με το θεμα βίντεο;; http://www.youtube.com/watch?v=cSsbZrnB9u4
Παράθεση από: kozzi1 στις Μαΐου 25, 2011, 02:17:54 pm δεν ξερω αλλα εχω αποριες ρε γμτ.....πχ "διαταξικό μόρφωμα με ξεκάθαρο μικροαστικό χαρακτήρα" - " ώστε να αποτραπεί το ανέβασμα συνείδησης" - "ώστε να λειτουργήσει καλύτερα" - " εμφανίζεται ως "απολιτικό" ... τι ειναι ολα αυτα μωρε??"κουβεντούλες" απο κόμματα που συνειδητά έχουν επιλέξει το ποσοστό που λαμβάνουν και δεν τους ενδιαφέρει η άνοδος στην εξουσία και η διαχείριση....
δεν ξερω αλλα εχω αποριες ρε γμτ.....πχ "διαταξικό μόρφωμα με ξεκάθαρο μικροαστικό χαρακτήρα" - " ώστε να αποτραπεί το ανέβασμα συνείδησης" - "ώστε να λειτουργήσει καλύτερα" - " εμφανίζεται ως "απολιτικό" ... τι ειναι ολα αυτα μωρε??
Δε νομίζω ότι υπάρχει κόμμα σήμερα, ειδικά στην Ελλάδα, που θα μπορούσε να εκφράσει τους πολίτες.
Όσοι θα είμαστε Σύνταγμα, μήπως θέλετε να βρεθούμε σε κάποιο σημείο;;
αχ αυτή η κρίση.....μας κανει τα νεύρα μας τσατάλια
Παράθεση από: semeli ΠΕ02 στις Μαΐου 25, 2011, 12:55:56 amΌσοι θα είμαστε Σύνταγμα, μήπως θέλετε να βρεθούμε σε κάποιο σημείο;;εχετε κανονισει καποιο σημειο συναντησης?
Μάλλον δεν είναι για όλους η κρίση...
...το αναπαραθετω χωρις την αδεια της apri !!!
Παράθεση από: kozzi1 στις Μαΐου 25, 2011, 04:45:16 pm...το αναπαραθετω χωρις την αδεια της apri !!!Τι λες, βρε παιδί μου... Σε επαναστατική φάση σε βρίσκω.