0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για όσους είναι μακριά...
Για όσους είναι μακριά...http://www.star.gr/ellada_kosmos/93174
Παράθεση από: socdeos στις Μαΐου 25, 2011, 04:20:46 pm Μάλλον δεν είναι για όλους η κρίση...διαφωνείς σε κατι μαζι μου και μου φωνάζεις τόσο δυνατα;μιας και ανεφερες τον ΟΠΑΠ....... εχω ενα αχτι μαζί του επειδη δεν μπορω να πιασω το τζόκερ .........παρόλα αυτα συνεχιζω να σκεφτομαι ελληνικα.
Μάλλον δεν είναι για όλους η κρίση...
Παιδιά, τι λένε τα νέα από τις συγκεντρώσεις? Πάντως Ρόδο είμασταν περίπου 500 άτομα στα ώπα μας, μετά μειωθήκαμε πολύ. Η αστυνομία φυσικά μόλις ρωτησα μου είπαν "Ουτε 200 δεν είναι". Και κάτι άλλο , όσον αφορά στο δημοσίευμα του Στάθη που αναπαρέθεσε ο kozzi1 πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω: εμείς οι έλληνες είμαστε βλάκες ή το παίζουμε?? Είναι δυνατόν να ευθύνεται μονάχα ο Παπανδρέου για την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας? Δηλαδή όλοι οι άλλοι, τι? Ο Καραμανλής, ο Σημίτης, ο Παπανδρέου.Α κλπ κλπ, οι βουλευτές, η εκάστοτε αντιπολίτευση, Ο ΛΑΟΣ. ΟΛΟΙ φταιμε, ο καθένας μας έχει μερίδιο, άλλοι για τις πράξεις τους και άλλοι για την νωθρότητά και την απουσία πράξεων.. είναι θλιβερό το δημοσίευμα κατά την άποψή μου, σιγά να μην του πω και μπράβο. Μα είναι δυνατόν να κολλάει στον πιο ασήμαντο και αδύναμο κρίκο που είναι κάθε φορά ένας πρωθυπουργός? Δηλαδή εσείς πιστεύετε ότι ΚΥ