0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: runner στις Ιουλίου 20, 2011, 12:25:21 amΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:15:30 amΠαράθεση από: runner στις Ιουλίου 20, 2011, 12:11:57 amΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:02:26 pmΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗοι διορισμοι εμαθα οτι θα ναι συνολικα κοντα 3000, δηλαδη διασταυρωνεται αυτο που μου ειπαν απο αλλου για 2800 πιστωσειςαυτος που μου το πε ειναι πολυ φιλος, συνδικαλιστης, πολυ ενημερωμενος, αν θελετε το κρατατε, αν δε γινει μη βαρατε, γιατι και εγω διοριζομαι με αυτο τον αριθμο, αρα δεν παιζω με τον πονο σας και το ξερετε οι παλιοι εδω και 2 ετηπεμπτη θα προσπαθησω να μαθω περισσοτεραphysike 13 σου ειπε αν οι διορισμοι θα γινουν απο τους "κλειδωμενους" πινακες του 2010 ή απο τους πινακες του 2011; το λεω αυτό γιατί π.χ. όπως ξέρουμε ο πίνακας του 24μηνου που θα μετραει και τη φετινη προυπηρεσία ειναι διαφορετικός απο τον περσινό.δεν ξερουμε ακομα κατι τετοιο, εκτος και αν βγηκε η γνωμοδοτηση και δεν το πηραμε πρεφα, που δεν το νομιζωη γνωμοδότηση όντως δεν έχει βγει ακόμα αλλα ούτε και θα βγει- το ΝΣΚ θέλει 5-7 μηνες για να γνωμοδοτησει υπο κανονικες συνθηκες, εκτος και αν του ζητησουν να το κανει με υπερεπειγοντα τρόπο. παντως πρεπει να προσπαθησουμε να μαθουμε απο προσωπικες πηγες αν το 24μηνο θα μεινει κλειδωμενο ή θα "μπουν" σ' αυτό και οι φετινες προυπηρεσίες. θα ρωτησω φίλη μου αποσπασμενη στο υπουργείο και θα ενημερωσω το topic. physike 13 σ ευχαριστουμε.Δεν γνωρίζουμε πότε το θέμα πήγε στο νομικό συμβούλιο.
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 20, 2011, 12:15:30 amΠαράθεση από: runner στις Ιουλίου 20, 2011, 12:11:57 amΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:02:26 pmΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗοι διορισμοι εμαθα οτι θα ναι συνολικα κοντα 3000, δηλαδη διασταυρωνεται αυτο που μου ειπαν απο αλλου για 2800 πιστωσειςαυτος που μου το πε ειναι πολυ φιλος, συνδικαλιστης, πολυ ενημερωμενος, αν θελετε το κρατατε, αν δε γινει μη βαρατε, γιατι και εγω διοριζομαι με αυτο τον αριθμο, αρα δεν παιζω με τον πονο σας και το ξερετε οι παλιοι εδω και 2 ετηπεμπτη θα προσπαθησω να μαθω περισσοτεραphysike 13 σου ειπε αν οι διορισμοι θα γινουν απο τους "κλειδωμενους" πινακες του 2010 ή απο τους πινακες του 2011; το λεω αυτό γιατί π.χ. όπως ξέρουμε ο πίνακας του 24μηνου που θα μετραει και τη φετινη προυπηρεσία ειναι διαφορετικός απο τον περσινό.δεν ξερουμε ακομα κατι τετοιο, εκτος και αν βγηκε η γνωμοδοτηση και δεν το πηραμε πρεφα, που δεν το νομιζωη γνωμοδότηση όντως δεν έχει βγει ακόμα αλλα ούτε και θα βγει- το ΝΣΚ θέλει 5-7 μηνες για να γνωμοδοτησει υπο κανονικες συνθηκες, εκτος και αν του ζητησουν να το κανει με υπερεπειγοντα τρόπο. παντως πρεπει να προσπαθησουμε να μαθουμε απο προσωπικες πηγες αν το 24μηνο θα μεινει κλειδωμενο ή θα "μπουν" σ' αυτό και οι φετινες προυπηρεσίες. θα ρωτησω φίλη μου αποσπασμενη στο υπουργείο και θα ενημερωσω το topic. physike 13 σ ευχαριστουμε.
Παράθεση από: runner στις Ιουλίου 20, 2011, 12:11:57 amΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:02:26 pmΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗοι διορισμοι εμαθα οτι θα ναι συνολικα κοντα 3000, δηλαδη διασταυρωνεται αυτο που μου ειπαν απο αλλου για 2800 πιστωσειςαυτος που μου το πε ειναι πολυ φιλος, συνδικαλιστης, πολυ ενημερωμενος, αν θελετε το κρατατε, αν δε γινει μη βαρατε, γιατι και εγω διοριζομαι με αυτο τον αριθμο, αρα δεν παιζω με τον πονο σας και το ξερετε οι παλιοι εδω και 2 ετηπεμπτη θα προσπαθησω να μαθω περισσοτεραphysike 13 σου ειπε αν οι διορισμοι θα γινουν απο τους "κλειδωμενους" πινακες του 2010 ή απο τους πινακες του 2011; το λεω αυτό γιατί π.χ. όπως ξέρουμε ο πίνακας του 24μηνου που θα μετραει και τη φετινη προυπηρεσία ειναι διαφορετικός απο τον περσινό.δεν ξερουμε ακομα κατι τετοιο, εκτος και αν βγηκε η γνωμοδοτηση και δεν το πηραμε πρεφα, που δεν το νομιζω
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 19, 2011, 11:02:26 pmΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗοι διορισμοι εμαθα οτι θα ναι συνολικα κοντα 3000, δηλαδη διασταυρωνεται αυτο που μου ειπαν απο αλλου για 2800 πιστωσειςαυτος που μου το πε ειναι πολυ φιλος, συνδικαλιστης, πολυ ενημερωμενος, αν θελετε το κρατατε, αν δε γινει μη βαρατε, γιατι και εγω διοριζομαι με αυτο τον αριθμο, αρα δεν παιζω με τον πονο σας και το ξερετε οι παλιοι εδω και 2 ετηπεμπτη θα προσπαθησω να μαθω περισσοτεραphysike 13 σου ειπε αν οι διορισμοι θα γινουν απο τους "κλειδωμενους" πινακες του 2010 ή απο τους πινακες του 2011; το λεω αυτό γιατί π.χ. όπως ξέρουμε ο πίνακας του 24μηνου που θα μετραει και τη φετινη προυπηρεσία ειναι διαφορετικός απο τον περσινό.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗοι διορισμοι εμαθα οτι θα ναι συνολικα κοντα 3000, δηλαδη διασταυρωνεται αυτο που μου ειπαν απο αλλου για 2800 πιστωσειςαυτος που μου το πε ειναι πολυ φιλος, συνδικαλιστης, πολυ ενημερωμενος, αν θελετε το κρατατε, αν δε γινει μη βαρατε, γιατι και εγω διοριζομαι με αυτο τον αριθμο, αρα δεν παιζω με τον πονο σας και το ξερετε οι παλιοι εδω και 2 ετηπεμπτη θα προσπαθησω να μαθω περισσοτερα
περιμένουμε επιβεβαίωση ...και α ρε φυσικέ αμα στα είπανε καλά...οχι κασόνι...ενα φορτηγό μπύρες θα σου πάρω!!!
2800 με 3000 διορισμοι εκ των οποιων 1100 βθμια (μονο ΑΣΕΠ και 40% και μεταβατικη τελος ) και υπολοιποι αβθμια Σεναριο που κιαυτο παιζει Αρα μην χαιρομαστε οι του 24μηνου
Physike13, ήθελα να σε ρωτήσω: Στον αριθμό 3000 που ανέφερες ( και στο οποίο σίγουρα θα περιλαμβάνεται όλο το 60-40), εντάσσονται και όλοι οι 24μηνίτες? Αν μείνουν εκτός 24μηνίτες, θα απορροφηθούν του χρόνου ( όπως και από τον ενιαίο διορισμών οι υψηλές προυπηρεσίες) ή θα μας πουν του χρόνου ΑΣΕΠ ξανα εσείς;;;
Παράθεση από: Aritina στις Ιουλίου 20, 2011, 10:56:53 amPhysike13, ήθελα να σε ρωτήσω: Στον αριθμό 3000 που ανέφερες ( και στο οποίο σίγουρα θα περιλαμβάνεται όλο το 60-40), εντάσσονται και όλοι οι 24μηνίτες? Αν μείνουν εκτός 24μηνίτες, θα απορροφηθούν του χρόνου ( όπως και από τον ενιαίο διορισμών οι υψηλές προυπηρεσίες) ή θα μας πουν του χρόνου ΑΣΕΠ ξανα εσείς;;; απαντώ εκ΄μέρους του φυσικού 13, καθότι φυσικός και εγώ Αν είναι τα νούμερα αυτά που ειπώθηκαν (3500 προσλήψεις) τότε σίγουρα θα πάει σε διαγωνισμό. Το μόνο που δεν θα κάνει είναι να αλλάξει το προφίλ του και θα είναι μια απ’ τα ίδια( είχε δηλώσει ότι θα προχωρήσει σε μεταβολές του νέου ασεπ που θα ανακοινωθούν ένα χρόνο πριν την διεξαγωγή του)Άρα όσοι δεν τα καταφέρουν να διοριστούν φέτος σίγουρα πάνε για ασεπ. Είναι δυνατόν να φανταστούμε ότι η Διαμαντοπούλου που βάσισε όλη την επιχειρηματολογία του νέου σχολείου στο κασίδη του κεφάλι (δηλαδή στον «εργασιακό βίο» των εκπαιδευτικών;) να μην πάει για ασεπ; Πως θα δρέψει δόξα;