0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: legor στις Αυγούστου 17, 2011, 02:51:57 pmΗ χριστοφυλλοπουλου που ετριζε τα δοντια πριν μια εβδομάδα για κλεισιμο σχολειων υπογραφει σημερα για επαναλειτουργια!ΟΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!!! Θα κανουν και εγκαινια αραγε? Μου μυρίζει εκλογές η δουλειά.
Η χριστοφυλλοπουλου που ετριζε τα δοντια πριν μια εβδομάδα για κλεισιμο σχολειων υπογραφει σημερα για επαναλειτουργια!ΟΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ ΛΕΜΕ!!!!!!!ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!!! Θα κανουν και εγκαινια αραγε?
αν παίζει ακομη το σεναριο των προωρων εκλογων το φθινοπωρο…ισως ειναι κινητρο για προσθετους διορισμους………και το κρατουν για ασσο στο μανικι τους. μια σκεψη κανω…..οκ;;
Κι όχι τίποτα άλλο.Θα αρχίσω να κάνω και αγορές σε λίγο από τα παράθυρα που ξεπροβάλλουν μπροστά μου. Ασύμφορη αναμονή.Συγγνώμη για την άσχετη παρατήρησή μου.
Παράθεση από: mohitto στις Αυγούστου 17, 2011, 03:07:11 pmΚι όχι τίποτα άλλο.Θα αρχίσω να κάνω και αγορές σε λίγο από τα παράθυρα που ξεπροβάλλουν μπροστά μου. Ασύμφορη αναμονή.Συγγνώμη για την άσχετη παρατήρησή μου.παρακαλουμε να επανελθετε στην ταξη γιατι ορισμενοι ΔΕΝ μπορουν να διαβαζουν αρλουμπες εδω μεσα!
Παιδια απο ώρα σε ώρα μου είπαν. Τι εννοούν? απο ποια ώρα και σε ποια ώρα?