0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο που να παω να φουνταρωωωωωωωωωωωωω???Η σφαγη του δραμαλη παλι στις τεχνικες ειδικοτητες!
Παιδιά, τη βοήθειά σας. Είμαι στους επιλαχόντες του ΑΣΕΠ και βλέπω ότι οι θέσεις του κλάδου μου που θα καλυφθούν είναι αρκετές ώστε να διοριστώ. Κάνω κανονικά αίτηση διορισμού;
Παράθεση από: marooned στις Αυγούστου 17, 2011, 04:16:33 pmΠαιδιά, τη βοήθειά σας. Είμαι στους επιλαχόντες του ΑΣΕΠ και βλέπω ότι οι θέσεις του κλάδου μου που θα καλυφθούν είναι αρκετές ώστε να διοριστώ. Κάνω κανονικά αίτηση διορισμού;Φυσικά και θα κάνεις αίτηση
Παράθεση από: vikoulaki στις Αυγούστου 17, 2011, 04:21:01 pmΠαράθεση από: marooned στις Αυγούστου 17, 2011, 04:16:33 pmΠαιδιά, τη βοήθειά σας. Είμαι στους επιλαχόντες του ΑΣΕΠ και βλέπω ότι οι θέσεις του κλάδου μου που θα καλυφθούν είναι αρκετές ώστε να διοριστώ. Κάνω κανονικά αίτηση διορισμού;Φυσικά και θα κάνεις αίτησηok, ευχαριστώ!
Παιδιά που είναι οι ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Παράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 17, 2011, 04:18:54 pmΑπο που να παω να φουνταρωωωωωωωωωωωωω???Η σφαγη του δραμαλη παλι στις τεχνικες ειδικοτητες!Τουλάχιστον από εσάς πήρε κάποιους. Έχουν μείνει ακόμα διοριστέοι από ΑΣΕΠ και 40% μετά τους 5 που θα διορίσει φέτος σε εσάς;