0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως ξέρετε να μου απαντήσετε στο εξής; Αν κάποιος αναπληρωτής πάρει άδεια για κάποιους μήνες, για ιατρικούς λόγους, όταν επιστρέψει στο σχολείο μετά τη λήξη της άδειας, τι γίνεται; Θέλω να πω, αφού θα έχει αντικατασταθεί από άλλον συνάδελφο, θα έχουν μοιραστεί οι ώρες και τα μαθήματα, αυτός τι θα αναλάβει; (Συγνώμη που είμαι εκτός θέματος αλλά δεν ήξερα πού να το γράψω...)
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 19, 2011, 10:11:08 pmΜήπως ξέρετε να μου απαντήσετε στο εξής; Αν κάποιος αναπληρωτής πάρει άδεια για κάποιους μήνες, για ιατρικούς λόγους, όταν επιστρέψει στο σχολείο μετά τη λήξη της άδειας, τι γίνεται; Θέλω να πω, αφού θα έχει αντικατασταθεί από άλλον συνάδελφο, θα έχουν μοιραστεί οι ώρες και τα μαθήματα, αυτός τι θα αναλάβει; (Συγνώμη που είμαι εκτός θέματος αλλά δεν ήξερα πού να το γράψω...)Επειδη με ενδιαφερει και εμενα το ζητημα εμμεσα, μονο για κυηση και λοχεια σε δεχονται πισω και μαλλον σε βαζουν σε γραφειο ( δε μπορουν να σε διωξουν).Αναρρωτικες 15 μερες με αποδοχες και κανονικες 7 μερες.Αλλιως μετα για παραπανω μερες χωρις αποδοχες.Απλως για ολα αυτα πρεπει να εχεις δουλεψει 10 μερες στην αρχη της χρονιας.Για τις εγγυες δεν ξερω αν ισχυει οτι πρεπει να δουλεψουν 10 μερες για να δικαιουνται ολα αυτα.Αν ξερει καποιος ας μας πει.
πότε πιστεύετε ότι μπορούμε να έχουμε μια πρώτη εικόνα των κενών;
Αναζητάς, ακόμη, αποδείξεις σε σχέση με τα ψεύδη αυτού του Υπουργείου ... Σε αυτά διακρίνεται ... και μόνο.
Συγγνωμη ρε παιδια ειναι κανεις τοσο αφελης που να πιστεψε το σετακι που εκανε η Διαμαντ 6.000 - 600 διορισμοι;Δηλαδη τα στρογγυλοποιησε κιολας για να μας πεισει.Αυτοι οι ανθρωποι καθονται με τα ψεματα στην εξουσια και πρεπει να φυγουν γρηγορα , διοτι στο μελλον ισως να αποκαλυφθουν πιο σοβαρα ψεματα για τη χωρα.