0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kaitoula στις Ιουλίου 18, 2011, 01:05:35 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 12:45:25 pmΠαράθεση από: phoebe1 στις Ιουλίου 15, 2011, 01:54:00 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 15, 2011, 12:30:02 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 15, 2011, 12:08:29 pmοι ξενογλωσσοι γενικως θα εχουν τεραστιο θεμα, οχι οτι οι υπολοιποι πανε πισω αλλα αυτοι μαζι με τους γυμναστες θα εχουν το μικροτερο ποσοστο απορροφησης(δε μιλαω για κομμωτριεςκτλ...)παντως ολα αυτα ειναι γνωστα απο περυσι, τιποτε δεν εχει αλλαξει(προς το καλυτερο)Mάλλον αναφέρεσαι στους ξενόγλωσσους Γαλλικών, Γερμανικών...Εκτός αν ξέρεις κάτι για τους μόνιμους διορισμούς αυτών της Αγγλικής και δεν το λες!έχει ήδη μιλήσει ο physikos 13 για 6 διορισμούς αγγλικής σε προηγούμενο ποστ. Οι ξενόγλωσσοι πάνε πακέτο. Μάλλον πλάκα κάνεις, να υποθέσω, ε; ο physikos 13 δε μίλησε για 6 διορισμούς αλλά για λίγους γενικά. και αυτό νομίζω δε χρειάζεται να είσαι κολλητος της διαμαντοπούλου για να το καταλάβεις. Ναι, η αλήθεια είναι ότι αν και δεν έχω γνωστούς εκ των έσω, κάτι υποπτευόμουν... Αλλά αν κάνει πάλι 13 διορισμούς Αγγλικής φέτος, αυτό είναι όντως αιτία για πόλεμο.(Αυτό ισχύει φυσικά για όλους τους κλάδους, που πιθανόν να τσεκουρέψει, εάν ισχύσει το χειρότερο σενάριο...)
Παράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 12:45:25 pmΠαράθεση από: phoebe1 στις Ιουλίου 15, 2011, 01:54:00 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 15, 2011, 12:30:02 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 15, 2011, 12:08:29 pmοι ξενογλωσσοι γενικως θα εχουν τεραστιο θεμα, οχι οτι οι υπολοιποι πανε πισω αλλα αυτοι μαζι με τους γυμναστες θα εχουν το μικροτερο ποσοστο απορροφησης(δε μιλαω για κομμωτριεςκτλ...)παντως ολα αυτα ειναι γνωστα απο περυσι, τιποτε δεν εχει αλλαξει(προς το καλυτερο)Mάλλον αναφέρεσαι στους ξενόγλωσσους Γαλλικών, Γερμανικών...Εκτός αν ξέρεις κάτι για τους μόνιμους διορισμούς αυτών της Αγγλικής και δεν το λες!έχει ήδη μιλήσει ο physikos 13 για 6 διορισμούς αγγλικής σε προηγούμενο ποστ. Οι ξενόγλωσσοι πάνε πακέτο. Μάλλον πλάκα κάνεις, να υποθέσω, ε; ο physikos 13 δε μίλησε για 6 διορισμούς αλλά για λίγους γενικά. και αυτό νομίζω δε χρειάζεται να είσαι κολλητος της διαμαντοπούλου για να το καταλάβεις.
Παράθεση από: phoebe1 στις Ιουλίου 15, 2011, 01:54:00 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 15, 2011, 12:30:02 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 15, 2011, 12:08:29 pmοι ξενογλωσσοι γενικως θα εχουν τεραστιο θεμα, οχι οτι οι υπολοιποι πανε πισω αλλα αυτοι μαζι με τους γυμναστες θα εχουν το μικροτερο ποσοστο απορροφησης(δε μιλαω για κομμωτριεςκτλ...)παντως ολα αυτα ειναι γνωστα απο περυσι, τιποτε δεν εχει αλλαξει(προς το καλυτερο)Mάλλον αναφέρεσαι στους ξενόγλωσσους Γαλλικών, Γερμανικών...Εκτός αν ξέρεις κάτι για τους μόνιμους διορισμούς αυτών της Αγγλικής και δεν το λες!έχει ήδη μιλήσει ο physikos 13 για 6 διορισμούς αγγλικής σε προηγούμενο ποστ. Οι ξενόγλωσσοι πάνε πακέτο. Μάλλον πλάκα κάνεις, να υποθέσω, ε;
Παράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 15, 2011, 12:30:02 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 15, 2011, 12:08:29 pmοι ξενογλωσσοι γενικως θα εχουν τεραστιο θεμα, οχι οτι οι υπολοιποι πανε πισω αλλα αυτοι μαζι με τους γυμναστες θα εχουν το μικροτερο ποσοστο απορροφησης(δε μιλαω για κομμωτριεςκτλ...)παντως ολα αυτα ειναι γνωστα απο περυσι, τιποτε δεν εχει αλλαξει(προς το καλυτερο)Mάλλον αναφέρεσαι στους ξενόγλωσσους Γαλλικών, Γερμανικών...Εκτός αν ξέρεις κάτι για τους μόνιμους διορισμούς αυτών της Αγγλικής και δεν το λες!έχει ήδη μιλήσει ο physikos 13 για 6 διορισμούς αγγλικής σε προηγούμενο ποστ. Οι ξενόγλωσσοι πάνε πακέτο.
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 15, 2011, 12:08:29 pmοι ξενογλωσσοι γενικως θα εχουν τεραστιο θεμα, οχι οτι οι υπολοιποι πανε πισω αλλα αυτοι μαζι με τους γυμναστες θα εχουν το μικροτερο ποσοστο απορροφησης(δε μιλαω για κομμωτριεςκτλ...)παντως ολα αυτα ειναι γνωστα απο περυσι, τιποτε δεν εχει αλλαξει(προς το καλυτερο)Mάλλον αναφέρεσαι στους ξενόγλωσσους Γαλλικών, Γερμανικών...Εκτός αν ξέρεις κάτι για τους μόνιμους διορισμούς αυτών της Αγγλικής και δεν το λες!
οι ξενογλωσσοι γενικως θα εχουν τεραστιο θεμα, οχι οτι οι υπολοιποι πανε πισω αλλα αυτοι μαζι με τους γυμναστες θα εχουν το μικροτερο ποσοστο απορροφησης(δε μιλαω για κομμωτριεςκτλ...)παντως ολα αυτα ειναι γνωστα απο περυσι, τιποτε δεν εχει αλλαξει(προς το καλυτερο)
Παράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 01:11:11 pmΠαράθεση από: kaitoula στις Ιουλίου 18, 2011, 01:05:35 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 12:45:25 pmΠαράθεση από: phoebe1 στις Ιουλίου 15, 2011, 01:54:00 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 15, 2011, 12:30:02 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 15, 2011, 12:08:29 pmοι ξενογλωσσοι γενικως θα εχουν τεραστιο θεμα, οχι οτι οι υπολοιποι πανε πισω αλλα αυτοι μαζι με τους γυμναστες θα εχουν το μικροτερο ποσοστο απορροφησης(δε μιλαω για κομμωτριεςκτλ...)παντως ολα αυτα ειναι γνωστα απο περυσι, τιποτε δεν εχει αλλαξει(προς το καλυτερο)Mάλλον αναφέρεσαι στους ξενόγλωσσους Γαλλικών, Γερμανικών...Εκτός αν ξέρεις κάτι για τους μόνιμους διορισμούς αυτών της Αγγλικής και δεν το λες!έχει ήδη μιλήσει ο physikos 13 για 6 διορισμούς αγγλικής σε προηγούμενο ποστ. Οι ξενόγλωσσοι πάνε πακέτο. Μάλλον πλάκα κάνεις, να υποθέσω, ε; ο physikos 13 δε μίλησε για 6 διορισμούς αλλά για λίγους γενικά. και αυτό νομίζω δε χρειάζεται να είσαι κολλητος της διαμαντοπούλου για να το καταλάβεις. Ναι, η αλήθεια είναι ότι αν και δεν έχω γνωστούς εκ των έσω, κάτι υποπτευόμουν... Αλλά αν κάνει πάλι 13 διορισμούς Αγγλικής φέτος, αυτό είναι όντως αιτία για πόλεμο.(Αυτό ισχύει φυσικά για όλους τους κλάδους, που πιθανόν να τσεκουρέψει, εάν ισχύσει το χειρότερο σενάριο...)ετοιμοπολεμη σε βρισκω αρκουδιτσα μου
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 18, 2011, 01:35:39 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 01:11:11 pmΠαράθεση από: kaitoula στις Ιουλίου 18, 2011, 01:05:35 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 12:45:25 pmΠαράθεση από: phoebe1 στις Ιουλίου 15, 2011, 01:54:00 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 15, 2011, 12:30:02 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 15, 2011, 12:08:29 pmοι ξενογλωσσοι γενικως θα εχουν τεραστιο θεμα, οχι οτι οι υπολοιποι πανε πισω αλλα αυτοι μαζι με τους γυμναστες θα εχουν το μικροτερο ποσοστο απορροφησης(δε μιλαω για κομμωτριεςκτλ...)παντως ολα αυτα ειναι γνωστα απο περυσι, τιποτε δεν εχει αλλαξει(προς το καλυτερο)Mάλλον αναφέρεσαι στους ξενόγλωσσους Γαλλικών, Γερμανικών...Εκτός αν ξέρεις κάτι για τους μόνιμους διορισμούς αυτών της Αγγλικής και δεν το λες!έχει ήδη μιλήσει ο physikos 13 για 6 διορισμούς αγγλικής σε προηγούμενο ποστ. Οι ξενόγλωσσοι πάνε πακέτο. Μάλλον πλάκα κάνεις, να υποθέσω, ε; ο physikos 13 δε μίλησε για 6 διορισμούς αλλά για λίγους γενικά. και αυτό νομίζω δε χρειάζεται να είσαι κολλητος της διαμαντοπούλου για να το καταλάβεις. Ναι, η αλήθεια είναι ότι αν και δεν έχω γνωστούς εκ των έσω, κάτι υποπτευόμουν... Αλλά αν κάνει πάλι 13 διορισμούς Αγγλικής φέτος, αυτό είναι όντως αιτία για πόλεμο.(Αυτό ισχύει φυσικά για όλους τους κλάδους, που πιθανόν να τσεκουρέψει, εάν ισχύσει το χειρότερο σενάριο...)ετοιμοπολεμη σε βρισκω αρκουδιτσα μου Και συ, νομίζω, δεν πας πίσω!
Παράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 01:39:12 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 18, 2011, 01:35:39 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 01:11:11 pmΠαράθεση από: kaitoula στις Ιουλίου 18, 2011, 01:05:35 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 12:45:25 pmΠαράθεση από: phoebe1 στις Ιουλίου 15, 2011, 01:54:00 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 15, 2011, 12:30:02 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 15, 2011, 12:08:29 pmοι ξενογλωσσοι γενικως θα εχουν τεραστιο θεμα, οχι οτι οι υπολοιποι πανε πισω αλλα αυτοι μαζι με τους γυμναστες θα εχουν το μικροτερο ποσοστο απορροφησης(δε μιλαω για κομμωτριεςκτλ...)παντως ολα αυτα ειναι γνωστα απο περυσι, τιποτε δεν εχει αλλαξει(προς το καλυτερο)Mάλλον αναφέρεσαι στους ξενόγλωσσους Γαλλικών, Γερμανικών...Εκτός αν ξέρεις κάτι για τους μόνιμους διορισμούς αυτών της Αγγλικής και δεν το λες!έχει ήδη μιλήσει ο physikos 13 για 6 διορισμούς αγγλικής σε προηγούμενο ποστ. Οι ξενόγλωσσοι πάνε πακέτο. Μάλλον πλάκα κάνεις, να υποθέσω, ε; ο physikos 13 δε μίλησε για 6 διορισμούς αλλά για λίγους γενικά. και αυτό νομίζω δε χρειάζεται να είσαι κολλητος της διαμαντοπούλου για να το καταλάβεις. Ναι, η αλήθεια είναι ότι αν και δεν έχω γνωστούς εκ των έσω, κάτι υποπτευόμουν... Αλλά αν κάνει πάλι 13 διορισμούς Αγγλικής φέτος, αυτό είναι όντως αιτία για πόλεμο.(Αυτό ισχύει φυσικά για όλους τους κλάδους, που πιθανόν να τσεκουρέψει, εάν ισχύσει το χειρότερο σενάριο...)ετοιμοπολεμη σε βρισκω αρκουδιτσα μου Και συ, νομίζω, δεν πας πίσω!ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 18, 2011, 02:12:36 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 01:39:12 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 18, 2011, 01:35:39 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 01:11:11 pmΠαράθεση από: kaitoula στις Ιουλίου 18, 2011, 01:05:35 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 12:45:25 pmΠαράθεση από: phoebe1 στις Ιουλίου 15, 2011, 01:54:00 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 15, 2011, 12:30:02 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 15, 2011, 12:08:29 pmοι ξενογλωσσοι γενικως θα εχουν τεραστιο θεμα, οχι οτι οι υπολοιποι πανε πισω αλλα αυτοι μαζι με τους γυμναστες θα εχουν το μικροτερο ποσοστο απορροφησης(δε μιλαω για κομμωτριεςκτλ...)παντως ολα αυτα ειναι γνωστα απο περυσι, τιποτε δεν εχει αλλαξει(προς το καλυτερο)Mάλλον αναφέρεσαι στους ξενόγλωσσους Γαλλικών, Γερμανικών...Εκτός αν ξέρεις κάτι για τους μόνιμους διορισμούς αυτών της Αγγλικής και δεν το λες!έχει ήδη μιλήσει ο physikos 13 για 6 διορισμούς αγγλικής σε προηγούμενο ποστ. Οι ξενόγλωσσοι πάνε πακέτο. Μάλλον πλάκα κάνεις, να υποθέσω, ε; ο physikos 13 δε μίλησε για 6 διορισμούς αλλά για λίγους γενικά. και αυτό νομίζω δε χρειάζεται να είσαι κολλητος της διαμαντοπούλου για να το καταλάβεις. Ναι, η αλήθεια είναι ότι αν και δεν έχω γνωστούς εκ των έσω, κάτι υποπτευόμουν... Αλλά αν κάνει πάλι 13 διορισμούς Αγγλικής φέτος, αυτό είναι όντως αιτία για πόλεμο.(Αυτό ισχύει φυσικά για όλους τους κλάδους, που πιθανόν να τσεκουρέψει, εάν ισχύσει το χειρότερο σενάριο...)ετοιμοπολεμη σε βρισκω αρκουδιτσα μου Και συ, νομίζω, δεν πας πίσω!ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμενα παλι αυτο μου ηρθε στο μυαλοhttp://www.youtube.com/watch?v=7Zc3EBrwJwIστ'αρματα στ'αρματαεμπρος στον αγωνα...
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 18, 2011, 03:03:09 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Ιουλίου 18, 2011, 02:12:36 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 01:39:12 pmΠαράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 18, 2011, 01:35:39 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 01:11:11 pmΠαράθεση από: kaitoula στις Ιουλίου 18, 2011, 01:05:35 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 18, 2011, 12:45:25 pmΠαράθεση από: phoebe1 στις Ιουλίου 15, 2011, 01:54:00 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Ιουλίου 15, 2011, 12:30:02 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 15, 2011, 12:08:29 pmοι ξενογλωσσοι γενικως θα εχουν τεραστιο θεμα, οχι οτι οι υπολοιποι πανε πισω αλλα αυτοι μαζι με τους γυμναστες θα εχουν το μικροτερο ποσοστο απορροφησης(δε μιλαω για κομμωτριεςκτλ...)παντως ολα αυτα ειναι γνωστα απο περυσι, τιποτε δεν εχει αλλαξει(προς το καλυτερο)Mάλλον αναφέρεσαι στους ξενόγλωσσους Γαλλικών, Γερμανικών...Εκτός αν ξέρεις κάτι για τους μόνιμους διορισμούς αυτών της Αγγλικής και δεν το λες!έχει ήδη μιλήσει ο physikos 13 για 6 διορισμούς αγγλικής σε προηγούμενο ποστ. Οι ξενόγλωσσοι πάνε πακέτο. Μάλλον πλάκα κάνεις, να υποθέσω, ε; ο physikos 13 δε μίλησε για 6 διορισμούς αλλά για λίγους γενικά. και αυτό νομίζω δε χρειάζεται να είσαι κολλητος της διαμαντοπούλου για να το καταλάβεις. Ναι, η αλήθεια είναι ότι αν και δεν έχω γνωστούς εκ των έσω, κάτι υποπτευόμουν... Αλλά αν κάνει πάλι 13 διορισμούς Αγγλικής φέτος, αυτό είναι όντως αιτία για πόλεμο.(Αυτό ισχύει φυσικά για όλους τους κλάδους, που πιθανόν να τσεκουρέψει, εάν ισχύσει το χειρότερο σενάριο...)ετοιμοπολεμη σε βρισκω αρκουδιτσα μου Και συ, νομίζω, δεν πας πίσω!ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμενα παλι αυτο μου ηρθε στο μυαλοhttp://www.youtube.com/watch?v=7Zc3EBrwJwIστ'αρματα στ'αρματαεμπρος στον αγωνα...χαχαχαχαχα!!!!!+μένα μου ήρθε αλλά μετά το "αέρα"!
παντως πλακα με αυτο το θεμα δεν κανω, αρχικα μου ειπαν οτι ελαχιστοι αγγλικων με ασεπ θα διοριστουν φετος(αυτος που μου ειπε οτι μπορει και να μη γινει διορισμος φετος), τωρα απο αλλου την προηγουμενη βδομαδα μου ειπαν οτι λογω αυξησης ωρων στην πρωτοβαθμια θα παρουν ολους τους ασεπιτες κυριως εκει, διαλεχτε και παρτεποιον πιστευω εγω; τη δευτερη πηγη, διοτι μου τα ελεγε λογικα, ο αλλος-η εμοιαζε να θελει να με ξεφορτωθειασε που και περυσι π@π@ριες ελεγε, τον ειχα καταλαβει και απο αλλου μαθαινα τα σωστα
Μου φαίνεται γιωτάκι ότι "ξύνεσαι" για φασαρία μεσημεριάτικα...
έχω πεθάνει στο γέλιο!!!! πάντως πλάκα πλάκα είναι καλύτερα στη Δευτεροβάθμια, τα παιδιά είναι μεγαλύτερα, μπορεί να έχει αυτό τα καλά του και τα κακά του, αλλά μου αρέσει πιο πολύ...όσο για τους διορισμούς... αν δεν γίνει τίποτα φέτος...(αν και δεν το νομίζω..) κατεβαίνω μαζί σου Αθήνα για συμπαράσταση!!!