0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 19, 2011, 03:11:33 pmτο 600 ειναι για πρωτοβαθμια και τριτιβαθμια οι σιγουροι(ελαχιστοι) διορισμοι μου ειχαν πει,τωρα αντε βγαλε ακρη...για δευτεροβάθμια δλδ τίποτε; [/quote]δεν ειπα αυτο βρε
το 600 ειναι για πρωτοβαθμια και τριτιβαθμια οι σιγουροι(ελαχιστοι) διορισμοι μου ειχαν πει,τωρα αντε βγαλε ακρη...
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 19, 2011, 03:11:33 pmτο 600 ειναι για πρωτοβαθμια και τριτιβαθμια οι σιγουροι(ελαχιστοι) διορισμοι μου ειχαν πει,τωρα αντε βγαλε ακρη...για δευτεροβάθμια δλδ τίποτε;
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 19, 2011, 02:50:07 pmαυτο το 600 ειναι καινουριο φρουτο? ξερεις ποσα νουμερα εχουν ακουστει μεχρι τωρα? και ολα μεσα απο το υπουργειο! ταπεινη μου αποψη...ας περιμενουμε να βγει η εγκυκλιος να δουμε τελικα ποσοι θα ειναι. 600? 800? 1200? 1700? 10000? γιατι στο τελος θα γινουν διορισμοι και θα μας κανουν να πουμε κι ευχαριστω για τ'αυτονοητα!!!Εχουμε να περιμένουμε κατι? Δεν είναι σίγουρο οτι θα γίνουν με το 1/10 οι προσλήψεις η μήπως περιμένουμε να δούμε αν θα ισχύσει? Αφού ισχύει 100 %.
αυτο το 600 ειναι καινουριο φρουτο? ξερεις ποσα νουμερα εχουν ακουστει μεχρι τωρα? και ολα μεσα απο το υπουργειο! ταπεινη μου αποψη...ας περιμενουμε να βγει η εγκυκλιος να δουμε τελικα ποσοι θα ειναι. 600? 800? 1200? 1700? 10000? γιατι στο τελος θα γινουν διορισμοι και θα μας κανουν να πουμε κι ευχαριστω για τ'αυτονοητα!!!
Με αυτούς τους ρυθμούς όταν διοριστούμε (μετά από 20 χρόνια εμείς οι ΠΕ06) θα πάρουμε κατευθείαν
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 19, 2011, 03:11:33 pmτο 600 ειναι για πρωτοβαθμια και τριτιβαθμια οι σιγουροι(ελαχιστοι) διορισμοι μου ειχαν πει,τωρα αντε βγαλε ακρη...ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ1. ΤΟ 1/10 ισχύει συνολικά στο δημόσιο...δε σημαίνει ότι συνταξιοδοτήθηκαν 8000 άρα θα πάρει 8002. Στους διορισμούς του Υπουργείου ανήκουν και της 3θμιας εκπαίδευσης οι καθηγητές... Το υπουργείο χρωστά 600 διορισμούς σε αυτούς που έχουν ήδη εγκριθεί...απλά δεν τους διορίζει ενώ έχουν ΦΕΚ.3.ο κ. Καψαλάκης έχει καλές άκρες τα 800 άτομα είναι ρεαλιστικό σενάριο αν δείτε και το πόσοι έχουν διοριστει συνολικά στο δημόσιο...επιτρέπονται για φέτος 5500 διορισμοί!!!4. με τόσα λίγα άτομα σε διορισμους πάμε για παράταση μεταβατικής...αναβολή του ΑΣΕΠ..και εκτός απροόπτου βλέπω να προσμετράται για το 24μηνο και η φετινή προϋπηρεσία
....επισης , τους ηδη υπαρχοντες 24μηνιτες δεν μπορει (και απ οτι φαινεται ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ) να διορισει, θα διορισει και αλλους?? Ηδη οι "χρεωστουμενοι" 24μηνιτες ειναι καπου 1100! Θα βαλουν κι αλλη καμια 1000αρα στο κεφαλι τους? (δεν τα λεω με εμπαθεια προς τους συναδελφους, απλα η πραγματικοτητα μας προσλειωσε ανωμαλα και προσπαθω να σκεφτω με τη "λογικη" τους)