0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα πάλι δε με τρομάζουν πια αυτά τα μέτρα. Φέτος θα διοριζόμουν κι όμως δουλεύω με ημιαπασχόληση κι εννοείται ότι κυνηγάω οποιαδήποτε 2η δουλειά ως συμπλήρωμα και του χρόνου μάλλον θα είμαι άνεργη ή τουλάχιστον εκτός δημόσιας εκπαίδευσης. Μέχρι που άρχισα να ηρεμώ κιόλας γιατί τέρμα τα χαμένα καλοκαίρια πάνω από τον υπολογιστή ...πότε θα βγει το φεκ ασεπ, πότε η ημερομηνίες, διάβαζε μετά σα @@ για τον ασεπ, περίμενε για τα αποτελέσματα, μετά περίμενε για τους πίνακες κατάταξης, μετά περίμενε αν θα σε καλέσουν και πού, μετά περίμενε να πληρωθείς (λέμε τώρα)..ΗΣΥΧΑΣΑ ΛΕΜΕ. ΕΚΤΟΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.Το θέμα είναι ΤΙ κάνουμε απο'δω και πέρα και μάλιστα με την κρίση και την αύξηση της ανεργίας κι απορώ που ακόμη μερικοί εκπλήσσεστε είτε γιατί δε γίνεται ασεπ (έπρεπε να είχε γίνει πριν 6 μήνες) είτε με τις νέες περικοπές. Για τους αδιόριστους μιλάω. Πλέον οι μόνιμοι δικαιολογούνται να ανησυχούν μην τυχόν βρεθούν σε νησί ή σε άλλη υπηρεσία κι ήδη κάποιοι φοβούνται και την απόλυση. Οπότε τι να λέμε; Αφού τους έχουμε στα κεφάλια μας και δεν κάνουμε κάτι γι'αυτό...τι μας τρομάζουν μετά οποιαδήποτε μέτρα; Υπάρχει περίπτωση να είναι εδώ και να κάνουν κάτι καλό;
Η μελωδική apri αποκαλύπτει την άβυσσο που εξακολουθεί να βαθαίνει...Από τα πιο ωραία που άκουσα τις τελευταίες μέρες από έναν ηλικιωμένο: "Να πάρει την μάνα του και να φύγουν"
Δεν λέει και τίποτα ιδιαίτερο ο Μαρκεζίνης. Αναμασήματα της αστικής τάξης για το πως να διατηρηθούν στην εξουσία με ελάχιστες απώλειες.Τι να περιμένεις, άλλωστε, από έναν Σερ
Σύνταγμα της Ελλάδος, άρθρο 120:4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
Σήμερα άκουσα ότι καταργούνται πλέον και τα γραφεία 2θμιας. Θα υπάρχουν μόνον οι δ/νσεις. Ισχύει κάτοι τέτοιο; Κι όλοι αυτοί που απασχολούνταν στα γραφεία, πού θα μετακινηθούν; Στα σχολεία;
Παράθεση από: marion στις Ιουνίου 03, 2011, 08:11:45 pmΣήμερα άκουσα ότι καταργούνται πλέον και τα γραφεία 2θμιας. Θα υπάρχουν μόνον οι δ/νσεις. Ισχύει κάτοι τέτοιο; Κι όλοι αυτοί που απασχολούνταν στα γραφεία, πού θα μετακινηθούν; Στα σχολεία;Ισχύει. Οι διοικητικοί θα πάνε στις διευθύνσεις και οι καθηγητές στα σχολεία.
Άρα, οι αποσπάσεις εκτός σχολείου θα εκμηδενιστούν και αυτό θα συμπαρασύρει προς τα κάτω τις προσλήψεις αναπληρωτών; To λέω, γιατί ταιριάζει και με το γενικότερο πνεύμα μείωσης των συμβασιούχων σε όλο το δημόσιο.