0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ LEONTITO. Ησύχασα.... έτσι 'οπως έγιναν τα πράγματα οι περισσότεροι θα κάνουν μόνο στο νομό τους. Αδιανόητο να σε πα'ιρνουν με 6 ώρες και να μην έχεις δικαίωμα να αρνηθείς.
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος: στην αίτηση για τους ωρομίσθιους που θέλω να δηλώσω Αθήνα θα βάλω Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής; Και στις 52 επιλογές τί ακριβώς βάζω;
marooned, σ'ευχαριστώ για την απάντηση κ εγώ αυτό ήξερα, ότι η Braille ή η νοηματική μετρούν ως πρόσθετα προσόντα κ μόνο οι απόφοιτοι τμημάτων ή μεταπτυχιακοί ειδικής αγωγής μπορούν να είναι στους σχετικούς πίνακες. Συνάδελφοι, όμως, μου είπαν ότι μπορείς με τα ανωτέρω πιστοποιητικά, γι'αυτό όποιος ξέρει σίγουρα, ας με κατατοπίσει παρακαλώ!
Μια ερώτηση! Ήμουν αναπληρώτρια μειωμένου όμως μόνο για 3 μήνες.Με βοηθάει αυτό πουθενά; Πρέπει να το δηλώσω με κάποιο τρόπο στην αίτηση;
θα δηλωσετε το κουτακι 'οπουδηποτε αλλου'??εγω περσυ απο το κουτακι βρεθηκα Χανια και μαλιστα σε δυσπροσιτο στα Σφακια!!!!!!!!!...σκεφτειτε πριν το τσεκαρετε....
Kαλημερα και απο μενα ! Μηπως ξερει κανεις να μου πει πως μπορουμε να βρουμε τα κενα της ειδικοτητας μας σε καθε νομο? Νομιζω οτι ετσι δεν θα δηλωσουμε ασκοπα περιοχες που δεν μπορουμε να πιασουμε! ευχαριστω
Παράθεση από: vinyl στις Ιουλίου 08, 2011, 10:20:06 amΜια ερώτηση! Ήμουν αναπληρώτρια μειωμένου όμως μόνο για 3 μήνες.Με βοηθάει αυτό πουθενά; Πρέπει να το δηλώσω με κάποιο τρόπο στην αίτηση; πως γινετε να εισαι για 3 μηνες?