0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας παιδιά!Για τους Πε06 με 0 προυπηρεσια πως τα βλέπετε τα πραγματα?
εγώ έχω την εξής απορία:αν σε καλέσουν ωρομίσθιο συμπληρώνεις μέχρι 10 ώρες τρέχοντας από σχολείο σε σχολείο όπως παλιά ήτώρα που υπάρχουν και οι ΑΜΩ παίρνεις μόνο μέχρι 4 ώρες;κι αν σε καλέσουν ΑΜΩ πάλι μπορείς να συμπληρώσεις τις ώρες σε διαφορετικά σχολεία;
Παράθεση από: lionile στις Ιουλίου 13, 2011, 11:19:19 amεγώ έχω την εξής απορία:αν σε καλέσουν ωρομίσθιο συμπληρώνεις μέχρι 10 ώρες τρέχοντας από σχολείο σε σχολείο όπως παλιά ήτώρα που υπάρχουν και οι ΑΜΩ παίρνεις μόνο μέχρι 4 ώρες;κι αν σε καλέσουν ΑΜΩ πάλι μπορείς να συμπληρώσεις τις ώρες σε διαφορετικά σχολεία;Οι ωρομίσθιοι είναι μέχρι και 4 ώρες.Και οι ΑΜΩ και οι ΑΚΩ (ίσως λιγότερο) μπορεί να συμπληρώνουν ωράριο σε διαφορετικά σχολεία.
Παράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 13, 2011, 11:27:37 amΠαράθεση από: lionile στις Ιουλίου 13, 2011, 11:19:19 amεγώ έχω την εξής απορία:αν σε καλέσουν ωρομίσθιο συμπληρώνεις μέχρι 10 ώρες τρέχοντας από σχολείο σε σχολείο όπως παλιά ήτώρα που υπάρχουν και οι ΑΜΩ παίρνεις μόνο μέχρι 4 ώρες;κι αν σε καλέσουν ΑΜΩ πάλι μπορείς να συμπληρώσεις τις ώρες σε διαφορετικά σχολεία;Οι ωρομίσθιοι είναι μέχρι και 4 ώρες.Και οι ΑΜΩ και οι ΑΚΩ (ίσως λιγότερο) μπορεί να συμπληρώνουν ωράριο σε διαφορετικά σχολεία.τι λιγοτερο βρε Στελιο...που περσι ημουν σε πρωινο και συμπληρωνα σε 3 ολοημερα. πυραυλο το ειχα κανει το καημενο το αμαξακι μου!
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 13, 2011, 11:37:08 amΠαράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 13, 2011, 11:27:37 amΠαράθεση από: lionile στις Ιουλίου 13, 2011, 11:19:19 amεγώ έχω την εξής απορία:αν σε καλέσουν ωρομίσθιο συμπληρώνεις μέχρι 10 ώρες τρέχοντας από σχολείο σε σχολείο όπως παλιά ήτώρα που υπάρχουν και οι ΑΜΩ παίρνεις μόνο μέχρι 4 ώρες;κι αν σε καλέσουν ΑΜΩ πάλι μπορείς να συμπληρώσεις τις ώρες σε διαφορετικά σχολεία;Οι ωρομίσθιοι είναι μέχρι και 4 ώρες.Και οι ΑΜΩ και οι ΑΚΩ (ίσως λιγότερο) μπορεί να συμπληρώνουν ωράριο σε διαφορετικά σχολεία.τι λιγοτερο βρε Στελιο...που περσι ημουν σε πρωινο και συμπληρωνα σε 3 ολοημερα. πυραυλο το ειχα κανει το καημενο το αμαξακι μου! Τουλάχιστον ήσουν ΑΚΩ και έπαιρνες αρκετά λεφτά για να βάζεις βενζίνες.... ή
giota8 σε ποιά περιοχή, αν επιτρέπεται, σε τρέχαν τόσο?
Παράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 13, 2011, 11:48:23 amgiota8 σε ποιά περιοχή, αν επιτρέπεται, σε τρέχαν τόσο?Θεσσαλονικη!!! μου ειχαν δωσει ευκαρπια, μενεμενη και δενδροποταμο
Παράθεση από: giota8 στις Ιουλίου 13, 2011, 11:52:27 amΠαράθεση από: effie3s στις Ιουλίου 13, 2011, 11:48:23 amgiota8 σε ποιά περιοχή, αν επιτρέπεται, σε τρέχαν τόσο?Θεσσαλονικη!!! μου ειχαν δωσει ευκαρπια, μενεμενη και δενδροποταμοΤραγικό Επειδή δεν ξέρω από Θεσσαλονίκη, ήταν τουλάχιστον από το ίδιο γραφείο?
χαιρετε!να ρωτησω τους καλους συναδελφους από θεσσαλονικη, οι μαθηματικοί που μπορουν να υποβάλλουν την αιτηση τους για αναπληρωτες;εννοω σε ποιο σχολειο η γραφειο, γιατι περισυ θυμαμαι δεν ηταν ολες οι ειδικοτητες συγκεντρωμενες...