0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΩΡΑ (δε θελω να χασω τη δουλεια)
Ενσταση! Και το λεγα εγω, να κλειδωθει. θα μου "φανε" τη θεση. Οριστε τωρα !!! Τωρα θα στειλω και γω βιογραφικο και many many photos να δει τι ...."εχασε" η κυρία!!
Η Φιλοσοφια ειναι το φορτε μου, καθως και να φτιαχνω υδραυλικα, μηχανες, σοβαντισματα, να βαφω, να χτιζω (εκανα βλεπεις και σε οικοδομες! Να που τελικα τιποτε δεν παει χαμενο! Νομιζω πως και παλι ο ΑΣΕΠ υπερεχει !!! ( η Διαμαντοπουλου δεν πιανεται σε αυτα! χαχα)
...συγνωμη που παρεμβαινω, αλλα νομιζω οτι μπορειτε να κλειδωσετε το θεμα...δε χρειαζεται να σας απασχολει μεχρι ποτε ειναι οι αιτησεις και τα βιογραφικα....μολις μου ηρθε e-mail απαντηση απο το ζευγος ,με το οποιο με καλουν για αναληψη εργασιας!...δε θελουν καν να συνεντευξιαστουμε!!νασαι καλα apri ,για το δωρο αυτο!θα σε καλεσω ενα weekend στο Λονδινο!
Παράθεση από: kozzi1 στις Ιουνίου 06, 2011, 10:29:00 pm...συγνωμη που παρεμβαινω, αλλα νομιζω οτι μπορειτε να κλειδωσετε το θεμα...δε χρειαζεται να σας απασχολει μεχρι ποτε ειναι οι αιτησεις και τα βιογραφικα....μολις μου ηρθε e-mail απαντηση απο το ζευγος ,με το οποιο με καλουν για αναληψη εργασιας!...δε θελουν καν να συνεντευξιαστουμε!!νασαι καλα apri ,για το δωρο αυτο!θα σε καλεσω ενα weekend στο Λονδινο!στη γυναικα σου τοπες;;
Παράθεση από: paraxenos στις Ιουνίου 06, 2011, 11:23:14 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Ιουνίου 06, 2011, 10:29:00 pm...συγνωμη που παρεμβαινω, αλλα νομιζω οτι μπορειτε να κλειδωσετε το θεμα...δε χρειαζεται να σας απασχολει μεχρι ποτε ειναι οι αιτησεις και τα βιογραφικα....μολις μου ηρθε e-mail απαντηση απο το ζευγος ,με το οποιο με καλουν για αναληψη εργασιας!...δε θελουν καν να συνεντευξιαστουμε!!νασαι καλα apri ,για το δωρο αυτο!θα σε καλεσω ενα weekend στο Λονδινο!στη γυναικα σου τοπες;; ...μα, δε ζητουν ζευγαρι ....