0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τη Διαμαντοπούλου πολύ πιθανόν να τη χρησιμοποιήσει σε κάποιο οικονομικό υπουργείο ή σχετικό με ανάπτυξη και τα παρόμοια.Είναι από τους... ελάχιστους εντός Πασόκ η Άννα που υποστηρίζει το μνημόνιο και δεν έχει περιθώρια να την αφήσει στο παιδείας!!Άλλωστε και η ίδια η Διαμ. από την αρχή ήθελε κάποιο οικονομικό υπουργείο, αλλά κατέληξε στο παιδείας.Το νέο σχήμα θα είναι πολύ μικρότερο και δεν ξέρουμε τι θα γίνουν οι.... πολύ χρήσιμοι και ομιχλωδών ή νεφελωδών... καθηκόντων σε πολλά υπουργεία αναπληρωτές υπουργοί πχ. Φώφη, Μαριλίζα κλπ!!! Φυσικά εννοείται ότι οι βασικοί άξονες της πολιτικής δεν αλλάζουν, απλά ο νέος υπουργός ίσως είναι πιο ''φιλολαϊκός" και κάνει μερικές αποσπάσεις.... παραπάνω, αλλά δεν νομίζω ότι περιμένει κανείς μας αλλαγή πολιτικής!!!!Οι εποχές , όταν ο κόσμος πανηγύριζε επειδή.... εξελέγη δημοκρατικός πρόεδρος στις ΗΠΑ και ήλπιζαν ότι θα λύσει πχ. το Κυπριακό(βλ. πανηγυρισμούς στην Κύπρο το Νοέμβριο του 1976 όταν εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζίμι Κάρτερ) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί!!!!Δεν μασάμε πια κουτόχορτο!!!!!
Εγώ πάλι θέλω Άδωνι, γιατί θα επιβάλλει τα Αρχαία από το νηπιαγωγείο και θα έχουμε δουλειά οι φιλόλογοι........
Παράθεση από: chris75 στις Ιουνίου 15, 2011, 11:32:23 pmΤη Διαμαντοπούλου πολύ πιθανόν να τη χρησιμοποιήσει σε κάποιο οικονομικό υπουργείο ή σχετικό με ανάπτυξη και τα παρόμοια.Είναι από τους... ελάχιστους εντός Πασόκ η Άννα που υποστηρίζει το μνημόνιο και δεν έχει περιθώρια να την αφήσει στο παιδείας!!Άλλωστε και η ίδια η Διαμ. από την αρχή ήθελε κάποιο οικονομικό υπουργείο, αλλά κατέληξε στο παιδείας.Το νέο σχήμα θα είναι πολύ μικρότερο και δεν ξέρουμε τι θα γίνουν οι.... πολύ χρήσιμοι και ομιχλωδών ή νεφελωδών... καθηκόντων σε πολλά υπουργεία αναπληρωτές υπουργοί πχ. Φώφη, Μαριλίζα κλπ!!! Φυσικά εννοείται ότι οι βασικοί άξονες της πολιτικής δεν αλλάζουν, απλά ο νέος υπουργός ίσως είναι πιο ''φιλολαϊκός" και κάνει μερικές αποσπάσεις.... παραπάνω, αλλά δεν νομίζω ότι περιμένει κανείς μας αλλαγή πολιτικής!!!!Οι εποχές , όταν ο κόσμος πανηγύριζε επειδή.... εξελέγη δημοκρατικός πρόεδρος στις ΗΠΑ και ήλπιζαν ότι θα λύσει πχ. το Κυπριακό(βλ. πανηγυρισμούς στην Κύπρο το Νοέμβριο του 1976 όταν εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ ο Τζίμι Κάρτερ) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί!!!!Δεν μασάμε πια κουτόχορτο!!!!!μην παίρνεις κι όρκο για το παραπάνω....μην ξεχνάμε ότι πιστέψαμε τον κ. "λεφτά υπάρχουν" και τον κάναμε και πρωθυπουργό - και ακόμα τον έχουμε καβατζώσει στο σβέρκο μας......
πάντως τώρα που το σκέφτομαι έχω να προτείνω δύο ακόμα: ο Άδωνις ( με τον οποίο οι φιλόλογοι θα έφταναν τις 800 ώρες α' ανάθεση ) και ο ΓΑΠ ( με τον οποίο θα έφταναν οι αγγλικών τις 1850 ώρες α ανάθεση αφού θα υποστήριζαν και τις άλλες ειδικότητες στη διδασκαλία...και οι πληροφορικής τις 700 ώρες ακόμα - δεδομένης της μανίας με το e-government...) μωρέ , λες;
Παράθεση από: bitch στις Ιουνίου 15, 2011, 11:24:15 pmπάντως τώρα που το σκέφτομαι έχω να προτείνω δύο ακόμα: ο Άδωνις ( με τον οποίο οι φιλόλογοι θα έφταναν τις 800 ώρες α' ανάθεση ) και ο ΓΑΠ ( με τον οποίο θα έφταναν οι αγγλικών τις 1850 ώρες α ανάθεση αφού θα υποστήριζαν και τις άλλες ειδικότητες στη διδασκαλία...και οι πληροφορικής τις 700 ώρες ακόμα - δεδομένης της μανίας με το e-government...) μωρέ , λες; Με τον gap θα έβλεπαν άσπρη μέρα και οι γυμναστές, καθότι ποδηλασία, κωπηλασία και άλλα τινά αθλήματα θα διδάσκονταν πλέον υποχρεωτικά!
Εγώ λέω να μας βάλει τον Λοβέρδο...Έχει και αυτή την κλαψ κλαψ φάτσα!θα κλαίει μαζί μας όταν για ακόμα μια φορά δεν θα μας πληρώνουν...