Σύνολο ψηφοφόρων: 109
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: chryssoulaki στις Ιουλίου 12, 2011, 11:23:18 amΓια συνταξιοδοτήσεις φιλολόγων ούτε έχω ακούσει ούτε διαβάσει κάτι, για μαζικές συνταξιοδοτήσεις μόνο δασκάλων μέχρι το 2015 λόγω αλλαγής του ασφαλιστικού-αν και λογικά αυτό θα αφορά και τους φιλολόγους (εφόσον είναι διορισμένοι πολλοί σε ηλικία συνταξιοδότησης βέβαια). Επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με αιτήσεις και αυτές τις διαδικασίες, έχω την εξής απορία: αν κάνει κάποιος αίτηση με μηδενική προυπηρεσία και πτυχίο του 2005 έχει κάποια ελπίδα να τον πάρουν αναπληρωτή κάπου ή ονειρεύομαι;Αν μιλάς για φιλολόγους είναι λίγο δύσκολο έως απίθανο.Είναι τόσοι πολλοί αυτοί με προυπηρεσία που δύσκολα εξαντλούνται.
Για συνταξιοδοτήσεις φιλολόγων ούτε έχω ακούσει ούτε διαβάσει κάτι, για μαζικές συνταξιοδοτήσεις μόνο δασκάλων μέχρι το 2015 λόγω αλλαγής του ασφαλιστικού-αν και λογικά αυτό θα αφορά και τους φιλολόγους (εφόσον είναι διορισμένοι πολλοί σε ηλικία συνταξιοδότησης βέβαια). Επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με αιτήσεις και αυτές τις διαδικασίες, έχω την εξής απορία: αν κάνει κάποιος αίτηση με μηδενική προυπηρεσία και πτυχίο του 2005 έχει κάποια ελπίδα να τον πάρουν αναπληρωτή κάπου ή ονειρεύομαι;
Παράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 12, 2011, 11:25:59 amΠαράθεση από: chryssoulaki στις Ιουλίου 12, 2011, 11:23:18 amΓια συνταξιοδοτήσεις φιλολόγων ούτε έχω ακούσει ούτε διαβάσει κάτι, για μαζικές συνταξιοδοτήσεις μόνο δασκάλων μέχρι το 2015 λόγω αλλαγής του ασφαλιστικού-αν και λογικά αυτό θα αφορά και τους φιλολόγους (εφόσον είναι διορισμένοι πολλοί σε ηλικία συνταξιοδότησης βέβαια). Επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με αιτήσεις και αυτές τις διαδικασίες, έχω την εξής απορία: αν κάνει κάποιος αίτηση με μηδενική προυπηρεσία και πτυχίο του 2005 έχει κάποια ελπίδα να τον πάρουν αναπληρωτή κάπου ή ονειρεύομαι;Αν μιλάς για φιλολόγους είναι λίγο δύσκολο έως απίθανο.Είναι τόσοι πολλοί αυτοί με προυπηρεσία που δύσκολα εξαντλούνται.Κατάλαβα βασικά αυτό περίμενα και εγώ αλλά σκεφτόμουν μήπως, εφόσον δε γίνουν πολλοί διορισμοί, πάρουν από την άλλη πολλούς αναπληρωτές και ωρομίσθιους. Ευχαριστώ για την απάντηση!
Δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί πέρσι δεν εργάστηκαν ως ωρομίσθιοι θεολόγοι ούτε επιτυχόντες με προπέρσινη ωρομισθία!!!!!
Παράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 12, 2011, 11:49:05 amΔεν υπάρχει περίπτωση, γιατί πέρσι δεν εργάστηκαν ως ωρομίσθιοι θεολόγοι ούτε επιτυχόντες με προπέρσινη ωρομισθία!!!!!Γεια σας παιδιά!Για τους Πε06 με 0 προυπηρεσια πως τα βλέπετε τα πραγματα?
Με μηδενική προϋπηρεσία από χλωμό εως κατάχλωμο.
παντως αν στους πινακες μας μπουν και οι απολυμενοι των ιδιωτικων φασκελοκουκουλωστε τον αριθμο...
η εγκυκλιος ειναι ξεκαθαρη σε αυτο...απο την αλλη καποιος που δουλευει σε ιδιωτικο εκανε την επιλογη του ιδιωτικου τομεα με τα ρισκα του...με το ιδιο σκεπτικο οσοι οικονομολογοι απολυονται απο ιδιωτικες επιχειρησεις να προσλαμβανονται στο υπουργειο οικονομικων...τες πα...το θεμα ειναι ποσα ιδωτικα κλεισαν και ποσοι θα βρεθουν μπροστα μας...