Σύνολο ψηφοφόρων: 109
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σημερα που κατεθεσα την αιτηση, μου ειπε η κυρια που εκανε την καταχωρηση οτι θα ειδοποιηθουμε με mail .Αραγε δε θα γινει καποιος πινακας? φανταζομαι να βρουν μια φορμουλα που να ελεγχουμε μη τυχον "καταλαθος" καλεσουν τους πισω μας και εμεις μεινουμε στα κρυα του λουτρου...
Όπως το 2008 μας έστελναν sms τώρα θα μας στείλουν e mail.
δηλαδη πρεπει παντου να σερνουμε και το pc...εκλαμπροτατα...
Για συνταξιοδοτήσεις φιλολόγων ούτε έχω ακούσει ούτε διαβάσει κάτι, για μαζικές συνταξιοδοτήσεις μόνο δασκάλων μέχρι το 2015 λόγω αλλαγής του ασφαλιστικού-αν και λογικά αυτό θα αφορά και τους φιλολόγους (εφόσον είναι διορισμένοι πολλοί σε ηλικία συνταξιοδότησης βέβαια). Επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με αιτήσεις και αυτές τις διαδικασίες, έχω την εξής απορία: αν κάνει κάποιος αίτηση με μηδενική προυπηρεσία και πτυχίο του 2005 έχει κάποια ελπίδα να τον πάρουν αναπληρωτή κάπου ή ονειρεύομαι;
Δεν υπάρχει περίπτωση, γιατί πέρσι δεν εργάστηκαν ως ωρομίσθιοι θεολόγοι ούτε επιτυχόντες με προπέρσινη ωρομισθία!!!!!
Παράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 12, 2011, 11:49:05 amΔεν υπάρχει περίπτωση, γιατί πέρσι δεν εργάστηκαν ως ωρομίσθιοι θεολόγοι ούτε επιτυχόντες με προπέρσινη ωρομισθία!!!!!Μάλιστα......κατάλαβα! Δεν γνώριζα τι γίνεται στους θεολόγους.Ευχαριστώ!(ΥΓ. Συγνώμη που έκανα την ερώτηση σε τόπικ φιλολόγων, δεν το πρόσεξα.)