0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
και λάθος προυπηρεσία βάζουν στους πίνακες και χαρτιά πλαστά βγάζουν αναπηρίας προκειμένου να δουλέψουν ως αναπληρωτές! μερικοί δεν φοβούνται τίποτα αν πράγματι είχαν ποσοστό αναπηρίας θα δουλευαν εξαρχής όχι ξαφνικά έχουν 67% αναπηρία!!! και πολλά άλλα γίνονται και χαμπάρι δεν παίρνουμε οι υπόλοιποι!!!
Υπαρχουν πολλοι εκπ/κοι που ειναι "αχρηστοι" και "ανηθικοι συναμα, και ας εχουν διοριστει νομιμα!
Παράθεση από: ioulia στις Ιουλίου 07, 2011, 09:50:07 pmκαι λάθος προυπηρεσία βάζουν στους πίνακες και χαρτιά πλαστά βγάζουν αναπηρίας προκειμένου να δουλέψουν ως αναπληρωτές! μερικοί δεν φοβούνται τίποτα αν πράγματι είχαν ποσοστό αναπηρίας θα δουλευαν εξαρχής όχι ξαφνικά έχουν 67% αναπηρία!!! και πολλά άλλα γίνονται και χαμπάρι δεν παίρνουμε οι υπόλοιποι!!!δε διαφωνώ στο οτι ζούμε σε σε μια χώρα οπου η "λαμογιά" βασιλεύει....διαφωνώ στο "ξαφνικά 67% αναπηρία" αλήθεια εχεις ιδεα τι παει να πει : ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ? ο νόμος αυτου του κωλοκράτους που ζουμε δίνει σε μας που ζούμε με αυτη τη ΚΩΛΟΑΡΡΩΣΤΕΙΑ αυτόματα 67% αναπηρία....ειναι το λιγότερο κοριτσάκι μου.....που μπορώ να πάρω.... γιατι η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ με περιμέμει στη γωνία με τεραπληγία κ αναπηρικό καροτσακι..σήμερα ,,,αυριο δε ξεέρω....περιμενει.....ομως..........η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ερχεται ΞΑΦΝΙΚΑ .........ΜΑΖΙ Κ Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ............αιντεαλήθεια γουστάρεις να μου δώσεις τη ζωούλα σου....λάθος...την υγεία σου...σου δίνω τη κωλοθεσούλα μου.........σας βαρέθηκασυνέλθετε κ ενημερωθείτε
Το θέμα που άνοιξε εδώ αγγίζει ευαίσθητες χορδές και θέλει πολύ προσοχή στην αντιμετώπιση του.Ακούστηκε πως πολλοί συνάδελφοι επιχείρησαν να αποκτήσουν πλαστά έγγραφα - πιστοποιητικά αναπηρίας. Δεν μπορούμε φυσικά να βασιστούμε σε φήμες και να θέτουμε υπό αμφισβήτηση ανθρώπους που μάχονται με μεγάλες δυσκολίες στην ζωή. Αν με την ανακοίνωση των πινάκων υπάρξουν ενδείξεις για εκτεταμένες περιπτώσεις πλαστών διακαιολογητικών, πιστεύω πως αυτό θα θίξει περισσότερο τους συναδέλφους που έχουν πραγματικά αναπηρία. Από τις όποιες διαμαρτυρίες ίσως να ταλαιπωρηθούν ακόμη περισσότερο συνάδελφοι που προσπαθούν να αποκτήσουν έντιμα τα πιστοποιητικά με πραγματικές αναπηρίες.Μακάρι να είναι όλα αυτά λόγια του αέρα. Δεν μπορώ και εγώ να πιστέψω πως υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που θα πρσπαθήσουν να διοριστούν κρυπτόμενοι πίσω από συναδέλφους που έχουν ξεχωριστά προβλήματα υγείας οι ίδιοι ή στην οικογενειά τους. Μάλλον θα είναι κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις ανάξιες λόγου...
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 08, 2011, 01:27:34 amΤο θέμα που άνοιξε εδώ αγγίζει ευαίσθητες χορδές και θέλει πολύ προσοχή στην αντιμετώπιση του.Ακούστηκε πως πολλοί συνάδελφοι επιχείρησαν να αποκτήσουν πλαστά έγγραφα - πιστοποιητικά αναπηρίας. Δεν μπορούμε φυσικά να βασιστούμε σε φήμες και να θέτουμε υπό αμφισβήτηση ανθρώπους που μάχονται με μεγάλες δυσκολίες στην ζωή. Αν με την ανακοίνωση των πινάκων υπάρξουν ενδείξεις για εκτεταμένες περιπτώσεις πλαστών διακαιολογητικών, πιστεύω πως αυτό θα θίξει περισσότερο τους συναδέλφους που έχουν πραγματικά αναπηρία. Από τις όποιες διαμαρτυρίες ίσως να ταλαιπωρηθούν ακόμη περισσότερο συνάδελφοι που προσπαθούν να αποκτήσουν έντιμα τα πιστοποιητικά με πραγματικές αναπηρίες.Μακάρι να είναι όλα αυτά λόγια του αέρα. Δεν μπορώ και εγώ να πιστέψω πως υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι που θα πρσπαθήσουν να διοριστούν κρυπτόμενοι πίσω από συναδέλφους που έχουν ξεχωριστά προβλήματα υγείας οι ίδιοι ή στην οικογενειά τους. Μάλλον θα είναι κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις ανάξιες λόγου...Eιλικρινά χαίρομαι για την τοποθέτηση του panos2 που δεν ήταν παρά μια προσπάθεια να τεθεί σε ορθότερη βάση, παράλληλα να "εκτονωθεί" η συζήτηση. Κρίνοντας από ό,τι ακολούθησε δεν στάθηκε αρκετό.. Τελευταία οι περιπτώσεις που συνάδελφοι προσβάλλουμε συναδέλφους - και όχι περιπτωσιολογίες - πληθαίνουν. Κάνοντας μία ανασκόπηση στα τόπικ που έχουν σηκώσει μέχρι στιγμής θύελλες, θα παρατηρήσουμε ότι αυτό οφείλεται σε μία τάση όλων μας να γενικεύουμε ως προς τις τοποθετήσεις μας, όταν δε αποφασίζουμε να απαντήσουμε σε μία τέτοια τοποθέτηση δεν επιτυγχάνουμε να αποστασιοποιηθούμε αλλά φαίνεται να εκλαμβάνουμε τα όποια λεγόμενα προσωπικά. Στην κοινωνία που ζούμε, σε όλες τις εκφάνσεις τις ζωής υπάρχουν όλες οι περιπτώσεις: Και θετικές, κοινωνικής αλληλεγγύης - αυτοθυσίας, αλλά και περιπτώσεις δόλου, δεν σημαίνει ότι πρέπει κάποιος να επωμίζεται αυτή την ευθύνη. Ζητώ συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά κάνα δυο φορές που "έπεσα κι εγώ στην παγίδα" μετά που ξαναδιάβασα εκείνο που έγραψα - ούσα φορτισμένη - με έκανε να μην μου αρέσει ο εαυτός μου. Ο καθένας κατέχει από ένα σημαντικό κομματάκι από το παζλ, στόχος όλων μας είναι να φτιάξουμε την εικόνα της εκπ/σης, αλλά και να της εμφυσήσουμε ουσία.