0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sec στις Αυγούστου 01, 2011, 02:25:35 pmΝα παρακαλάτε να μην αντιληφθεί η Δ. τους μόνιμους που έχουν αράξει με ωράριο 3-4 ώρες τη μέρα στα ολοημερα γιατί αν φτάσει στα αυτιά της, του χρόνου θα έχετε 0 διορισμούς Δεν ξερω για τους μονιμους αν αυτο ισχυει παντως ως αναπληρωτες τους καλουσαν να συμπληρωσουν και 1 ωρα απο το πρωινο ωραριο. Όσον αφορα αυτες τις 4 ωρες -χωρις να συμμεριζομαι την αποψη σου για το αραγμα- ειναι 5 διδακτικες ωρες..αν κοιταξεις το ωρολογιο προγραμμα των ολοημερων..
Να παρακαλάτε να μην αντιληφθεί η Δ. τους μόνιμους που έχουν αράξει με ωράριο 3-4 ώρες τη μέρα στα ολοημερα γιατί αν φτάσει στα αυτιά της, του χρόνου θα έχετε 0 διορισμούς
Προς josua:Διάβασα προσεκτικά όλα σου τα μηνύματα. Δε θα είμαι τόσο ευγενικός και εγκρατής, όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Είσαι τουλάχιστον εμπαθής (αν δε σεβόμουνα την ιδιότητα μου, καθώς και το χώρο και τους κανόνες φιλοξενίας, θα χρησιμοποιούσα πολύ χειρότερο χαρακτηρισμό), καθώς το μόνο που κάνεις είναι να επιτίθεσαι συνεχώς στους δασκάλους, προσπαθώντας μάλιστα να στρέψεις εναντίον και τους υπόλοιπους κλάδους. Αναρωτιέμαι ότι μπορεί τελικά για την οικονομική κρίση και το τεράστιο χρέος της χώρας υπεύθυνος να είναι ο κλάδος ΠΕ70. Πάντως, ένα είναι σίγουρο. Η διχόνοια και η απαξίωση των εκπαιδευτικών, που εκμεταλλεύονται άριστα χρόνια τώρα οι εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου μας, είναι μεταξύ άλλων και αποτέλεσμα παρουσίας στην εκπαίδευση εκπαιδευτικών με το δικό σου συλλογισμό. Υποθέτω πως σου αρέσει ιδιαίτερα το ανέκδοτο με τον Έλληνα και την κατσίκα του γείτονα. Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους συναδέλφους για το σχόλιό μου. Φυσικά όχι από εσένα...Καληνύχτα!!!