0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
διαβασα σε καποιο αλλο forum οτι η εγκυκλιος για τους μονιμους διορισμους θα βγει μετα τον 15 αυγουστο και ο αριθμος των δασκαλων που θα διοριστουν θα ειναι γύρω στο 120 ( αυτο το έμαθα απο μια συνάδερφο ) δεν ξερω πόσο έγκυρο είναι. Ευχαριστω πολυ
http://mobile.enet.gr/?id=300355είδα αυτό το άρθρο και λεει οτι θα παρει 316 καθηγητές και 284 σε δημοτικά σχολεία. Γιατί δεν αναφέρει τα νηπιαγωγεία ? μήπως εχει γίνει καποιο λάθος και αναφέρεται σε όλη την πρωτοβάθμια?
δεν υποβαθμιζω κανενα κλαδο....και με τη σειρα μου ευχομαι τα καλυτερα σε ολους.δυστυχως ενας απο τους πολλους λογους που εφεραν τη χωρα σε αυτη χωρα σε αυτη τη καταντια ειναι και ο ακρατος στρουθοκαμηλισμος αλλα και ατομισμος.δηλαδη τι εννοεις οταν λες οτι δεν εχει εξαντλησει το 60-40 των δασκαλων?αφου οι πινακες λενε ξεκαθαρα 23 + 16 και παπαλα το 60-40.....θελει μαγκια να αναγνωριζεις το δικαιο των υπολοιπων παραγνωριζοντας το δικο σου συμφερον οταν αυτα τα δυο ερχονται σε κοντρα!και δυστυχως απο τετοιου ειδους "μαγκια"....εχουμε ως ελληνες τεραστιο ελλειμα!
στον ενιαιο πινακα διορισμων (πε 70) ειμαι στο 92 χωρις ασεπ εχω πιθανοτητες να διοριστω?