0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στον ενιαιο πινακα διορισμων (πε 70) ειμαι στο 92 χωρις ασεπ εχω πιθανοτητες να διοριστω?
Παράθεση από: elena maria στις Αυγούστου 10, 2011, 04:06:18 pmστον ενιαιο πινακα διορισμων (πε 70) ειμαι στο 92 χωρις ασεπ εχω πιθανοτητες να διοριστω?Για να σου δωσω λιγο κουραγιο ειμαι πιο κατω απο σενα και στον ενιαιο και ειμαι διοριστεα του ασεπ..δεν θα κανω τα χαρτια μου γτ για πολυ σοβαρους οικογενειακους λογους δεν μπορω να απομακρυνθω τοσο πολυ απο το νομο μου..οποτε εχεις 2 θεσεις πλην...
Παράθεση από: dorant στις Αυγούστου 12, 2011, 02:31:50 pmΠαράθεση από: elena maria στις Αυγούστου 10, 2011, 04:06:18 pmστον ενιαιο πινακα διορισμων (πε 70) ειμαι στο 92 χωρις ασεπ εχω πιθανοτητες να διοριστω?Για να σου δωσω λιγο κουραγιο ειμαι πιο κατω απο σενα και στον ενιαιο και ειμαι διοριστεα του ασεπ..δεν θα κανω τα χαρτια μου γτ για πολυ σοβαρους οικογενειακους λογους δεν μπορω να απομακρυνθω τοσο πολυ απο το νομο μου..οποτε εχεις 2 θεσεις πλην... η αληθεια ειναι οτι απο τους 23 εναπομειναντες δασκαλοι που δεν ασκησαν το δικαιωμα διορισμου....λογικα οι περισσοτεροι δε θα το κανουν ουτε και φετος. αρα elena maria εισαι , προσωπικη μου εκτιμηση, τουλαχιστον 10-15 θεσεις πιο πανω.dorant ευχομαι ειλικρινα να εξομαλυνθουν ολα τα θεματα που αντιμετωπιζεις....
Με τις 5 περιοχές που έγιναν μεταθέσεις πώς να διοριστούμε; Θα ΄ναι η πρωτη χρονιά που θα διοριστούν περισσότεροι νηπιαγωγοί από δάσκαλοι!Το καλό είναι ότι θα δουλέψουμε ως αναπληρωτές τουλάχιστον και σε καμια περιπτωση δεν θα προσληφθούν 5000 αναπληρωτές (στο σύνολο).[/quoteειχαν πει οτι θα ανοιξουν και κανα 2 περιοχες ακομα και οτι οι διορισμοι δεν θα ήταν 120 και για τους 2 κλαδους. αν διοριζε περιπου 100 ατομα τοτε θα ειχαμε μια ελπιδα να διοριστουμε
Με τις 5 περιοχές που έγιναν μεταθέσεις πώς να διοριστούμε; Θα ΄ναι η πρωτη χρονιά που θα διοριστούν περισσότεροι νηπιαγωγοί από δάσκαλοι!Το καλό είναι ότι θα δουλέψουμε ως αναπληρωτές τουλάχιστον και σε καμια περιπτωση δεν θα προσληφθούν 5000 αναπληρωτές (στο σύνολο).
Παράθεση από: eleni-ep στις Αυγούστου 12, 2011, 04:33:20 pmΜε τις 5 περιοχές που έγιναν μεταθέσεις πώς να διοριστούμε; Θα ΄ναι η πρωτη χρονιά που θα διοριστούν περισσότεροι νηπιαγωγοί από δάσκαλοι!Το καλό είναι ότι θα δουλέψουμε ως αναπληρωτές τουλάχιστον και σε καμια περιπτωση δεν θα προσληφθούν 5000 αναπληρωτές (στο σύνολο).ΣΥΜΦΩΝΩ!