*

Αποστολέας Θέμα: Πίνακας αναπηρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 11582 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cloe

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Ερώτηση
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 18, 2007, 04:40:07 pm »
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Στον πίνακα των αναπληρωτών με βάση ένα άλλο φόρουμ έχουν προστεθεί και τα μόρια που έχω από τον ασεπ του 2005.Είναι όλα πολύ σωστά.Αλλά στον επίσημο πίνακα του υπουργείου δεν υπάρχουν πουθενά αυτά τα μόρια.Είμαι μόνο στον πίνακα Γ με τη μηδενική προυπηρεσία.Πώς γίνεται αυτό? Να σημειωθεί πώς από το 2005 μέχρι τώρα τα μόρια που έιχα από τον προηγούμενο ασέπ δεν είχαν εμφανιστεί σε κανέναν επίσημο πίνακα του υπουργείου.Αλλά ήμουν ένα χρόνο στο εξωτερικό και δεν το είδα.Νόμιζα ότι όλα θα ήταν σωστά αφού τα μόρια μπαίνουν αυτόματα.Πώς τότε στο φόρουμ είναι όλα σωστά και στο υπουργείο όχι?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ 60
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:22:46 »

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 18, 2007, 07:18:49 pm »
Μια διευκρίνηση;;;

Πέρυσι δηλαδή από Αύγουστο του 2006 ως Φεβρουαριο 2007 πήραν 1349 άτομα;;; ή Από Αύγουστο 2005 ως Φεβρουάριο 2007;;;
Μάλλον το πρώτο αλλά μου φαίνονται πολλά άτομα.
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος maria2882d

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 18, 2007, 07:39:27 pm »
ειμαι καινουρια στη παρεα σας και θελω να σας πω ενα μπραβο γιατι μας εχετε βοηθησει πολυ.εχω ομως καποιες αποριες.ειμαι στους διορισθεντες του φετινου ασεπ με σειρα 890.δεν υπαρχω ομως σε κανενα πινακα.επειδη ειμαι λιγο ασχετη μηπως μπορειτε να μου πειτε αν φετος θα ειμαι αναπληρωτρια η οχι?εχω μηδενικη προυπηρεσια.σιγουρα το επομενο ετος θα ειμαι στους μονιμους?ευχαριστω εκ των προτερων :)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 60 Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 19, 2007, 12:49:46 pm »
Φυσικά και θα είσαι στους μόνιμους του χρόνου. Αφού είσαι μέσα στους 960 που διορίζονται!
Θα τροποποιηθούν οι πίνακες, ανάλογα με τα μόρια του ΑΣΕΠ, και τότε θα δεις το όνομά σου.
Όσο για αναπληρώτρια, είναι πολύ πιθανό να σε πάρουν φέτος, αλλά θα το γνωρίζεις στα τέλη Αυγούστου περίπου.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:22:46 »

Αποσυνδεδεμένος leta

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θα έρθουν καλύτερες μέρες πε 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 19, 2007, 01:17:17 pm »
καλημέρα σας;στο φετινό διαγωνισμό είμαι επιτυχουσα με σειρά κατάταξης 2011,με μηδαμινη προυπηρεσια.όταν βγεί ο οριστικός πίνακας τι μπορεί να αλλάξει για μένα.θα υπάρξει περίπτωση να με πάρουν ανάπληρώτρια του χρόνου τουλάχιστον;είμαι καινούργια κ δεν τα γνωρίζω καλά.σας ευχαριστω πολύ. κ καλές διακοπές. 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 19, 2007, 05:33:00 pm »
καλημέρα σας;στο φετινό διαγωνισμό είμαι επιτυχουσα με σειρά κατάταξης 2011,με μηδαμινη προυπηρεσια.όταν βγεί ο οριστικός πίνακας τι μπορεί να αλλάξει για μένα.θα υπάρξει περίπτωση να με πάρουν ανάπληρώτρια του χρόνου τουλάχιστον;είμαι καινούργια κ δεν τα γνωρίζω καλά.σας ευχαριστω πολύ. κ καλές διακοπές. 8) 8)
[/quote/] Μηδαμινή ή μηδενική; Γιατί αν έχεις μηδαμινή σημαίνει ότι έχεις έστω καποια προϋπηρεσία, ενώ μηδενική ότι είσαι στον πίνακ Γ με μηδενική προϋπηρεσία. Αν ισχύει το τελευταίο, σε λιγο καιρό που θα περαστούν τα μόρια του ασεπ θα είσαι στον πίνακα των αναπληρωτών. Εκεί θα έχεις τα μορια που πήρες από το διαγωνισμό χωρίς καμία προσαύξηση. Μάθε πόσους νηπιαγωγούς πήραν τα προηγούμενα χρόνια και ανάλογα θα κρίνεις..

Αποσυνδεδεμένος Effie

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση και τα παιδιά (ΠΕ60)
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 20, 2007, 02:12:19 am »
Γεια σας!!!
Τι κάνετε;;;
Έχω χαρμόσυνα νέα για μας!
Έμαθα ότι φέτος θα πάρουν γύρω στα 2000 άτομα αναπληρωτές και ότι του χρόνου θα γίνει πάλι ΑΣΕΠ και θα πάρουν πολλάαα άτομα!
Θέλουν να κάνουν 2χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση και θα πάρουν πολύ κόσμο!!!
Άντε να το δούμε επιτέλους!!!
 ;D
Αυτά τα έμαθα από έναν καθηγητή του Πανεπιστημίου της Ρόδου και τα άκουσα και από άλλη πηγή.
 ;)
Καλό καλοκαίρι!!!
Don't worry! Be happy!!!!!!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος angelika

• Πλήρες μέλος
  • Πρόσεχε τι εύχεσαι... ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 20, 2007, 03:53:10 am »
 Effie το εύχομαι και το περιμένω. Το να χρειαστούν περισσότερες νηπιαγωγούς ακούγεται λογικό: αυτός ο τρι-μελισμός της υποχρεωτικής σε ιδιωτικά, δημοτικά και δημόσια έχει προκαλέσει μεγάλη σύγχυση. Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια υπήρχαν πάντα, αλλά αποτελούσαν απλώς επιλογή και όχι ανάγκη λόγω έλλειψης δημοσίων. Στην περίπτωσή μας όμως ο αριθμός των ...άστεγων νηπίων υποχρεώνει το υπουργείο να εξασφαλίσει περισσότερα δημόσια.... Ας μην ξεχνάμε ότι ο όρος "υποχρεωτική" αναφέρεται στην υποχρέωση του κράτους να παρέχει το μορφωτικό αγαθό και όχι στους πολίτες ώστε να υποχρεώνονται να πληρώνουν σε ιδιωτικά...

Τώρα, όσο για τη θέσπιση διετούς υποχρεωτικής προσχολικής.... Δέν τολμώ να ελπίζω σε τόσα πολλά... Παρόλ' αυτά έχει και αυτό μια λογική, αφού εάν δε συμβεί, το πιθανότερο είναι να εξοστρακιστούν τα προνήπια από τις τάξεις, ώστε να τακτοποιήσουν περισσότερα νήπια και κατα συνέπεια να χρειαστούν λιγότερες νέες εγκαταστάσεις... Αντιβαίνει κάποιο νόμο μια τέτοια κίνηση; Δε νομίζω... Στο σημείο αυτό ο ποιητής υπήρξε λιγάκι ασαφής...  :(

Πολύ φοβάμαι όμως ότι επεκτείνομαι σχετικά με το θέμα σε λάθος topic .... :-\     
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 20, 2007, 03:56:07 am από angelika »
Κοιτα εκεί που θέλεις να πας,
γιατι αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...

Αποσυνδεδεμένος angela

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 20, 2007, 09:36:21 am »
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕΙΡΑ 1400. ΦΕΤΟΣ ΗΡΘΑ ΣΕΙΡΑ 2429.... ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ . ΕΧΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ?

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 20, 2007, 09:37:48 am »

Έχω χαρμόσυνα νέα για μας!
Έμαθα ότι φέτος θα πάρουν γύρω στα 2000 άτομα αναπληρωτές και ότι του χρόνου θα γίνει πάλι ΑΣΕΠ και θα πάρουν πολλάαα άτομα!

Σ ευχαριστούμε Effie για τα καλά νέα!!
Μ α κ ά ρ ι !!

Αποσυνδεδεμένος angela

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 20, 2007, 09:49:04 am »
AYTO EINAI AΠΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΗΓΗ ? ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ . ΜΑΚΑΡΙ .... ΑΛΛΑ ΑΠΟ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΔΥΣΠΙΣΤΗ. ΕΓΩ  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ

Αποσυνδεδεμένος ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 20, 2007, 01:53:54 pm »
Καλησπέρα σας!
θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθούνται μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων!Πότε περίπου θα καταθέσουμε τα χαρτιά μας για διορισμό?
Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος tinky

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 20, 2007, 03:13:58 pm »
Παιδιά, σε έγγραφο τπυ ΥΠΕΠΘ στο www.alfavita.gr αναφέρει ότι "Για τις ανάγκες λειτουργίας των νηπιαγωγείων διορίζονται 1050 μόνιμοι νηπιαγωγοι".
Ρίξτε κι εσείς μια ματιά...

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 20, 2007, 03:27:23 pm »
Νικολέττα,αρχικά περιμένεις τους οριστικούς σας πίνακες και μετά θα παρακολουθείς καθημερινά και προσεκτικά μήπως βγει η εγκύκλιος διορισμών.
Εκεί(σε οποιαδήποτε δευτεροβάθμια) συμπληρώνεις την αίτησή σου,μόνο φωτοαντίγραφο πτυχίου και ταυτότητας επικυρωμένα θέλουν και μετά,διαβάζεις το ακόλουθο,που πιστεύω θα σε βοήθησει
http://www.cpe.gr/egyklioi/dikaiologitika_diorismou.pdf
Θα στα πούμε αναλυτικά κι εμείς που θα έχουμε πρώτοι την εγκύκλιο.Απλά μετά τα οριστικά σας να έχεις το νου σου κάθε μέρα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)