0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανονικά βέβαια επειδή βρίσκεσαι στο ΣΤ βαθμό, θα έπρεπε να σου χορηγήσουν τον Ε βαθμό, αφού στο 100% των κρινόμενων χορηγείται ο Ε βαθμός. Πράγματι ο ΣΤ βαθμός δεν έχει ΜΚ, οπότε ο επιπλέον χρόνος σου πάει χαμένος, εκτός αν αναγνωριστεί αργότερα στον επόμενο βαθμό, όταν και αν αυτός χορηγηθεί.
Καλησπερα.Παιδια βοηθεια οποιος ξερει.Προσληφθηκα αναπληρωτρια και οταν πηγα στην Διευθυνση να κανω αναληψη υπηρεσιας μου ειπαν οτι υπαρχει προβλημα με την αναγνωριση προυπηρεσιας μου.Περσι που δουλευα μεσα στην χρονια ηρθε εγγραφο απο την δευτεροβαθμια οτι αναγνωριζουν την προυπηρεσια μου (εχω μεσα και 3 χρονια δουλεμενα στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ ΣΑΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΜΕ 21 ΩΡΕς) και με κατατασσουν στο Ε1 κλιμακιο.Τωρα που πηγα να κανω αναληψη υπηρεσιας ειπαν οτι υπαρχει προβλημα και θα κοπει μαλλον η προυπηρεσια του ΟΑΕΔ γιατι ηρθε λεει εγκυκλιος οτι
Συνάδελφε καρχαρία, λογικά μέχρι αύριο το πολύ η διεύθυνση στην οποία ανήκεις θα έχει βγάλει τη μισθοδοσία του Νοεμβρίου και το πιο πιθανό είναι οτι θα έχεις ενταχτεί κι εσύ. Μπορείς πολύ απλά να τους τηλεφωνήσεις και αν ενημερωθείς, για το ποσό που θα εισπράξεις. Κάνε και το ερώτημα για τον βαθμό και είμαι 100% σίγουρος οτι θα πάρεις την απάντηση οτι θα πληρώνεσαι με το βαθμό ΣΤ μέχρι την παρέλευση της διετίας. Κάνε έναν κόπο και γράψε ο,τι σου απαντήσαν στο φόρουμ.