0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν θυμάμαι καλά είχε γίνει εκτίμηση της μισθολογικής δαπάνης που θα προκαλούσαν οι βαθμολογικές προαγωγές και το κόστος καλυπτόταν από την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς που επίσης προβλεπόταν στο Νέο Μισθολόγιο ότι θα γίνει σταδιακά για κατηγορίες υπαλλήλων που είχανε μείωση μεγαλύτερη του 25% στο μισθό τους. Ωστόσο τότε πάγωσε η προσαρμογή των αποδοχών στο Νέο Μισθολόγιο γι' αυτές τις κατηγορίες η επονομαζόμενη και "υπερβάλλουσα" και κάποιοι συνεχίζουν να αμοίβονται με 2.000-2.500 χιλιάδες ευρώ.
Αναπληρωτής με συμπληρωμένους 72 μήνες +1 ημέρα, σε ποιο ΜΚ εντάσσεται με το σημερινό μισθολόγιο;
Συναδελφοι ας απαντήσει όποιος γνωρίζει, έχω προυπηρεσία 10 χρόνια μόνιμη (ειμαι στον 11ο χρονο) και εχω και μάστερ. Κολλημένη στο Ε2 κλιμάκιο τοσα χρόνια, κάθε μήνα λαμβάνω με εμαιλ την ενημέρωση σχετικά με τη μισθοδοσία μου. Σήμερα έλαβα το μέιλ για την πληρωμή στο τέλος του μηνα Δεκέμβρη που λογικά ειναι για τον Ιανουάριο αλλά δεν είχε καμία αύξηση, έστω αυτά τα ψίχουλα που λένε ότι θα μας δώσουνε. Μήπως ξέρετε πότε αναμένεται να δωθεί κάτι; τουλάχιστον να μην μας τρώει η περιέργεια.
Δ0
Νομίζω Ε2. Στο ΔΟ πας με 96 μήνες. Έχω λάθος;;;;Sent from my iPhone using Tapatalk
Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που είναι στο ΣΤ; Ρωτώ γιατί εγώ δεν έχω κλείσει ακόμη τη διετία και μου είπαν πως παραμένω ως έχω μέχρι τότε... δηλαδή στο διηνεκές αφού από το Γενάρη ξαναπαγώνουν οι παγωμένοι μισθοί
Μόλις παραπάνω τα έγραψε ο kinegiros. Το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό δεν προσθέτουν ποσά στον μισθό.Αν έχουν αποκτηθεί πριν την 31η Δεκεμβρίου του 2015 ανεβαίνεις ΜΚ. Δίνουν +2ΜΚ ή +6 ΜΚ αντίστοιχα.Εννοείται ότι αν αποκτηθούν μέσα στο 2016 ή το 2017, δε θα μπορείς να ανέβεις ΜΚ,επειδή μέσα στη διετία 1/1/2016-31/12/2017 η μισθολογική εξέλιξη θα είναι παγωμένη.