*

Αποστολέας Θέμα: ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ και ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ  (Αναγνώστηκε 2462 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος melnar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ και ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ
« στις: Ιουλίου 02, 2011, 01:11:00 am »
Έχω την εξής απορία, και δεν μπορώ να καταλάβω από την εγκύκλιο!!!
Ξέρω ότι αν αρνηθείς μια φορά την προσληψη στους πινακες αναπληρωτων, διαγραφεσαι για εκεινο το ετος.

Αν αρνηθεις και δευτερη φορα διαγραφεσαι για εκεινο αλλα και για τα αλλα δυο ετη.

Επίσης ομως σε αλλο σημειο της εγκυκλιου λεει ότι δεν μπορουν να κανουν αιτηση στον πινακα αναπληρωτων " Οσοι προσλήφθηκαν ως προσωρινοί αναπληρωτές κατά την τελευταία τριετία (σχολικά έτη 2005-2006, 2006-2007 και 2007-2008) και δεν ανέλαβαν υπηρεσία δύο φορές για οποιονδήποτε λόγο, εντός δέκα (10) ηµερών από την ανακοίνωση της πρόσληψής τους.

∆εν θεωρείται άρνηση ανάληψης η παραµονή σε Ιδιωτικά Σχολεία σε εφαρµογή των διατάξεων του άρθρου 27 του Ν.3475/2006, όπως συµπληρώθηκαν µε τις διατάξεις του άρθρου 22 του Ν.3577/07."

Αυτο με μπερδευει. Απο τη μια λεει "δεν ανελαβε για οποιοδηποτε λογο" και απο την αλλη λεει "ομως αν ηταν επειδη δουλευε σε ιδιωτικο δεν πειραζει".

Η απορία μου είναι η εξης: εγω αρνηθηκα μια φορα προσληψη ως αναπληρωτρια κανοντας χρηση του νομου που αναγνωριζει αυτην την προυπηρεσια ως δημοσια μονο μια φορα.

Τωρα αν ξανααρνηθω θα εχω την ποινη του ενος ετους η των τριων ετων?????

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ και ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:14:44 »

Αποσυνδεδεμένος melnar

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: ΑΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ και ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 02, 2011, 01:45:46 am »
Σε άλλο φόρουμ τωρα διαβασα ότι η αρνηση προσληψης ως αναπληρωτη ΜΕΤΑ το διορισμο σε ιδιωτικο δε θεωρειται αρνηση.
Επίσης τα μορια μετρουν ως κανονικου αναπληρωτη.

Εγω και αρκετοι άλλοι είχαμε την εντυπωση οτι δεν γινεται να δουλεψεις σε ιδιωτικο ΚΑΙ να κανεις τα χαρτια σου στους αναπληρωτες γιατι ετσι θα εχεις ποινες. Πρεπει να διαλεξεις ειτε το ενα ειτε το αλλο.

Αρα βλακεια μου που δεν εκανα τα χαρτια μου σε ιδιωτικα μονο γι αυτο το λογο... Εσεις τα ξερατε αυτα??? Ή ημουν μονο εγω η ασχετη????

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182566
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)