0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 13, 2011, 03:46:00 pmΠαράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 13, 2011, 03:39:32 pmΕπειδή από την πολλή σκέψη αρχίζουμε και το καίμε, ξεκινώ σε λίγο, και ως ειδήμων περί της χρείας της παιδείας, δίνω τη γνώμη μου και την εκλεκτή μου άποψη, και, παρακαλώ όλους εσάς που έχετε γνωστούς στο υπουργείο, να τους τη μεταβιβάσετε, να την εξετάσουν, να την εγκρίνουν και να την εφαρμόσουν.....Επανέρχομαι εντός ολίγου, μετά πολλής περισκέψεως και ενσυνειδήτου μαλακίας.....[/b]Περιμένουμε..., μην αργείς...Το καλό πράγμα αργεί να γίνει
Παράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 13, 2011, 03:39:32 pmΕπειδή από την πολλή σκέψη αρχίζουμε και το καίμε, ξεκινώ σε λίγο, και ως ειδήμων περί της χρείας της παιδείας, δίνω τη γνώμη μου και την εκλεκτή μου άποψη, και, παρακαλώ όλους εσάς που έχετε γνωστούς στο υπουργείο, να τους τη μεταβιβάσετε, να την εξετάσουν, να την εγκρίνουν και να την εφαρμόσουν.....Επανέρχομαι εντός ολίγου, μετά πολλής περισκέψεως και ενσυνειδήτου μαλακίας.....[/b]Περιμένουμε..., μην αργείς...
Επειδή από την πολλή σκέψη αρχίζουμε και το καίμε, ξεκινώ σε λίγο, και ως ειδήμων περί της χρείας της παιδείας, δίνω τη γνώμη μου και την εκλεκτή μου άποψη, και, παρακαλώ όλους εσάς που έχετε γνωστούς στο υπουργείο, να τους τη μεταβιβάσετε, να την εξετάσουν, να την εγκρίνουν και να την εφαρμόσουν.....Επανέρχομαι εντός ολίγου, μετά πολλής περισκέψεως και ενσυνειδήτου μαλακίας.....
Με δεδομένο τον αριθμό 2328 διορισμών στη Δευτεροβάθμια(εκτίμηση των αναγκών των απανταχού της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας συναδέλφων), δίνουμε:800 στους φιλολόγους350 στους μαθηματικούς380 σε ΠΕ04 γενικώς210 σε ξενόγλωσσους