0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ουτε στους φιλολογους ειναι τραγικο το νουμερο.εχω ακουσει οτι ειναι πολυ λιγοι οι ασεπιτες που εχουν απομεινει.
Παράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 13, 2011, 02:43:10 pmΠαράθεση από: kairi στις Ιουλίου 13, 2011, 02:29:10 pmπολυ δυσκολο να γινει ασεπ φετος. εδω λενε πως δε θα γινει ουτε το 2012. υποθετω θα εξαντλησει 60-40, 24μηνιτες, 30μηνιτες, ειδικα σε βασικες ειδικοτητεςΝαι ναι όλους θα τους παρει .Μην ανησυχείς....Σε καποιους δινεις το βοδι και μετα ζητανε και το σταβλο.Αυτό το πράγμα , να γράφει κάποιος τη γνώμη του είτε θετική είτε αρνητική και να τον λιθοβολούνε μετά δεν το καταλαβαίνω.Έχουμε κάνει το pde μια απέραντη
Παράθεση από: kairi στις Ιουλίου 13, 2011, 02:29:10 pmπολυ δυσκολο να γινει ασεπ φετος. εδω λενε πως δε θα γινει ουτε το 2012. υποθετω θα εξαντλησει 60-40, 24μηνιτες, 30μηνιτες, ειδικα σε βασικες ειδικοτητεςΝαι ναι όλους θα τους παρει .Μην ανησυχείς....Σε καποιους δινεις το βοδι και μετα ζητανε και το σταβλο.
πολυ δυσκολο να γινει ασεπ φετος. εδω λενε πως δε θα γινει ουτε το 2012. υποθετω θα εξαντλησει 60-40, 24μηνιτες, 30μηνιτες, ειδικα σε βασικες ειδικοτητες
Οι πηγές μου είναι δυο γεωτρήσεις που έχω στα χωράφια. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να έχω και άποψη
Μια ερώτηση: Μπορεί να κάνει διορισμούς από το 24μηνο στα μέσα της σχολικής χρονιάς;Αυτή η ερώτηση σχετίζεται με το γεγονός πως από το '12 οι διορισμοί ανεβαίνουν και πάλι στο 1/5. Το τελευταίο το διάβασα στον εφαρμοστικό νόμο.ΥΓ. Η παρέμαβασή μου έχει σαν στόχο το έναυσμα για μια μεγαλύτερη ποικιλία σεναρίων, γιατί έχουμε πέσει σε καλοκαιρινές επαναλήψεις των χειμερινών σήριαλ...
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 13, 2011, 03:15:10 pmΜια ερώτηση: Μπορεί να κάνει διορισμούς από το 24μηνο στα μέσα της σχολικής χρονιάς;Αυτή η ερώτηση σχετίζεται με το γεγονός πως από το '12 οι διορισμοί ανεβαίνουν και πάλι στο 1/5. Το τελευταίο το διάβασα στον εφαρμοστικό νόμο.ΥΓ. Η παρέμαβασή μου έχει σαν στόχο το έναυσμα για μια μεγαλύτερη ποικιλία σεναρίων, γιατί έχουμε πέσει σε καλοκαιρινές επαναλήψεις των χειμερινών σήριαλ... Πανο μετακινησε το γραφειο πιο κοντα στο κλιματιστικο και κανε συχνα διαλειματα μεταξυ διδακτικης και παιδαγωγικων...
Παράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 13, 2011, 03:27:23 pmΠαράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 13, 2011, 03:15:10 pmΜια ερώτηση: Μπορεί να κάνει διορισμούς από το 24μηνο στα μέσα της σχολικής χρονιάς;Αυτή η ερώτηση σχετίζεται με το γεγονός πως από το '12 οι διορισμοί ανεβαίνουν και πάλι στο 1/5. Το τελευταίο το διάβασα στον εφαρμοστικό νόμο.ΥΓ. Η παρέμαβασή μου έχει σαν στόχο το έναυσμα για μια μεγαλύτερη ποικιλία σεναρίων, γιατί έχουμε πέσει σε καλοκαιρινές επαναλήψεις των χειμερινών σήριαλ... Πανο μετακινησε το γραφειο πιο κοντα στο κλιματιστικο και κανε συχνα διαλειματα μεταξυ διδακτικης και παιδαγωγικων...Πήγαινε να ποτίσεις τις ελιές σου πρώτα, γιατί θα ξεραθούν με την ζέστη και μετά ξανασκέψου την σοβαρότητα της ερώτησης μου... Παιδαγωγικά και διδακτική τα "πάιζω στα δάχτυλα", η
Παράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 13, 2011, 03:31:58 pmΠαράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 13, 2011, 03:27:23 pmΠαράθεση από: panos2 στις Ιουλίου 13, 2011, 03:15:10 pmΜια ερώτηση: Μπορεί να κάνει διορισμούς από το 24μηνο στα μέσα της σχολικής χρονιάς;Αυτή η ερώτηση σχετίζεται με το γεγονός πως από το '12 οι διορισμοί ανεβαίνουν και πάλι στο 1/5. Το τελευταίο το διάβασα στον εφαρμοστικό νόμο.ΥΓ. Η παρέμαβασή μου έχει σαν στόχο το έναυσμα για μια μεγαλύτερη ποικιλία σεναρίων, γιατί έχουμε πέσει σε καλοκαιρινές επαναλήψεις των χειμερινών σήριαλ... Πανο μετακινησε το γραφειο πιο κοντα στο κλιματιστικο και κανε συχνα διαλειματα μεταξυ διδακτικης και παιδαγωγικων...Πήγαινε να ποτίσεις τις ελιές σου πρώτα, γιατί θα ξεραθούν με την ζέστη και μετά ξανασκέψου την σοβαρότητα της ερώτησης μου... Παιδαγωγικά και διδακτική τα "πάιζω στα δάχτυλα", η
Επειδή από την πολλή σκέψη αρχίζουμε και το καίμε, ξεκινώ σε λίγο, και ως ειδήμων περί της χρείας της παιδείας, δίνω τη γνώμη μου και την εκλεκτή μου άποψη, και, παρακαλώ όλους εσάς που έχετε γνωστούς στο υπουργείο, να τους τη μεταβιβάσετε, να την εξετάσουν, να την εγκρίνουν και να την εφαρμόσουν.....Επανέρχομαι εντός ολίγου, μετά πολλής περισκέψεως και ενσυνειδήτου μαλακίας.....
Παράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 13, 2011, 03:39:32 pmΕπειδή από την πολλή σκέψη αρχίζουμε και το καίμε, ξεκινώ σε λίγο, και ως ειδήμων περί της χρείας της παιδείας, δίνω τη γνώμη μου και την εκλεκτή μου άποψη, και, παρακαλώ όλους εσάς που έχετε γνωστούς στο υπουργείο, να τους τη μεταβιβάσετε, να την εξετάσουν, να την εγκρίνουν και να την εφαρμόσουν.....Επανέρχομαι εντός ολίγου, μετά πολλής περισκέψεως και ενσυνειδήτου μαλακίας.....[/b]Περιμένουμε..., μην αργείς...