0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
panos2 για εξήγησέ μας πως θα κατανεμηθούν οι 801 θέσεις
Στην εκπαίδευση ο βασικός στόχος είναι να μειωθεί ο αριθμός των μονίμων. Προϊόντος του χρόνου, οι εκπαιδευτικοί θα παύουν να είναι μόνιμοι και θα μετατρέπονται σε αναπληρωτές. Μη νομίζετε ότι όλα αυτά γίνονται για τη μείωση του μισθολογικού κόστους και για να σωθεί η οικονομία.
Παράθεση από: LK στις Ιουλίου 06, 2011, 10:13:17 amΣτην εκπαίδευση ο βασικός στόχος είναι να μειωθεί ο αριθμός των μονίμων. Προϊόντος του χρόνου, οι εκπαιδευτικοί θα παύουν να είναι μόνιμοι και θα μετατρέπονται σε αναπληρωτές. Μη νομίζετε ότι όλα αυτά γίνονται για τη μείωση του μισθολογικού κόστους και για να σωθεί η οικονομία.
400βθμια συνολο το ειπε και ο Αλεβιζος σημερα στο ραδιο της νετ
Παράθεση από: Demek στις Ιουλίου 12, 2011, 10:30:59 pm400βθμια συνολο το ειπε και ο Αλεβιζος σημερα στο ραδιο της νετΑυτό είναι πολύ σοβαρό.Ο Αλεβιζος δεν ειναι γενικός γραμματεας της ειδικης αγωγής;Τότε για πρώτη φορά ενας δικός τους παραδέχεται το νούμερο προσλήψεων 800.Η Χριστοφιλ εκανε χθες κανονικα την παπια και πεταξε σημερα το μπαλακι σε αυτόν.Λύστε μου μια απορια οι ασεπιτες της δευτεροβαθμιας που το ψαξατε,χωρατε ολοι μεσα στους 400;Διοτι αν οχι τοτε σιγουρα παμε για παραταση της μεταβατικης για αλλη μια χρονια.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Εγώ μίλησα πριν από λίγο με υπάλληλο του Υπουργίου και μου είπε ότι αυτό που συζητείται είναι περίπου 2500 διορισμοί και μάλλον μόνο για την ββάθμια!!!Μην βιάζεστε να αποδεχτείτε έναν τόσο μικρό αριθμό διορισμών (400). Μέχρι τον Αυγουστο θα ακούμε διάφορα.Καλή ξεκούραση (όσο μπορείτε).