0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ μίλησα πριν από λίγο με υπάλληλο του Υπουργίου και μου είπε ότι αυτό που συζητείται είναι περίπου 2500 διορισμοί και μάλλον μόνο για την ββάθμια!!!Μην βιάζεστε να αποδεχτείτε έναν τόσο μικρό αριθμό διορισμών (400). Μέχρι τον Αυγουστο θα ακούμε διάφορα.Καλή ξεκούραση (όσο μπορείτε).
ρε παιδες, η μεταβατικη δεν τεειωνει 31/12/2012. αρα εχουν το δικαιωμα να διορισουν ολους ( ΑΣΕΠ , ΠΙΝΑΚΑΣ, 24, 30μηνο ) εως τοτε. Αρα γιατι αγχονεστε; ουτε θα χασετε την θεση σας και ουτε θα χασετε λεφτα. μην πεταχτει κανα εξυπνακιας και πει οτι σαν αναπληρωτες χανουμαι. ναι χανουμαι μονο μισο μισθοοοο.
Παράθεση από: sophi_k στις Ιουλίου 13, 2011, 10:59:58 amΕγώ μίλησα πριν από λίγο με υπάλληλο του Υπουργίου και μου είπε ότι αυτό που συζητείται είναι περίπου 2500 διορισμοί και μάλλον μόνο για την ββάθμια!!!Μην βιάζεστε να αποδεχτείτε έναν τόσο μικρό αριθμό διορισμών (400). Μέχρι τον Αυγουστο θα ακούμε διάφορα.Καλή ξεκούραση (όσο μπορείτε).Μόνο στην β΄βάθμια θα είναι 2500 διορισμοί και για α' βάθμια άλλο νούμερο? Ή δεν θα γίνουν καθόλου διορισμοί στην Α'βάθμια? Γιατί το δεύτερο είναι εκτός τόπου και χρόνου... (απλώς προσπαθώ να καταλάβω πόσο έγκυρη μπορεί να είναι η πληροφορία)
Παράθεση από: giota.pat. στις Ιουλίου 13, 2011, 12:07:52 pmΠαράθεση από: sophi_k στις Ιουλίου 13, 2011, 10:59:58 amΕγώ μίλησα πριν από λίγο με υπάλληλο του Υπουργίου και μου είπε ότι αυτό που συζητείται είναι περίπου 2500 διορισμοί και μάλλον μόνο για την ββάθμια!!!Μην βιάζεστε να αποδεχτείτε έναν τόσο μικρό αριθμό διορισμών (400). Μέχρι τον Αυγουστο θα ακούμε διάφορα.Καλή ξεκούραση (όσο μπορείτε).Μόνο στην β΄βάθμια θα είναι 2500 διορισμοί και για α' βάθμια άλλο νούμερο? Ή δεν θα γίνουν καθόλου διορισμοί στην Α'βάθμια? Γιατί το δεύτερο είναι εκτός τόπου και χρόνου... (απλώς προσπαθώ να καταλάβω πόσο έγκυρη μπορεί να είναι η πληροφορία)Και εγω εμαθα για 2500 μονο στην αθμια απο αλλον υπαλληλο του υπουργειου!Τι αλλο θα δουν τα ματια μας εδω μεσα!!!Ο καθενας το χαβα του!!
Ολοι νομιζουν οτι θα γινει η υπερβαση και θα διοριστουν!Απλα βλεπουν το δεντρο και χανουν το δασος!Ετσι ελεγαν περσι για τους διορισμους που θα γινονταν και τελικα επεσαν απο τα συννεφα!Μην εκπλαγειτε για τους φετινους διορισμους οταν θα ερθει η ωρα τους!Μην ειναι και λιγοτεροι απο 800 και συνεχιστει και του χρονου η μεταβατικη!
To πιο πιθανό είναι να διορίσει το 60-40 και να πάμε σε ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: mk75 στις Ιουλίου 13, 2011, 12:53:50 pmTo πιο πιθανό είναι να διορίσει το 60-40 και να πάμε σε ΑΣΕΠ.Καηκαμε αν γινει αυτο. Μην ξεχνατε οτι αν διενεργεθει ασεπ εξαφανιζεται ο πινακας του 24 μηνου συμφωνα με τον νομο.(εκτος αν αυτος ανοιξει)