0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: miltos74 στις Ιουλίου 06, 2011, 10:23:50 amΠαράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 06, 2011, 10:14:36 amΠαράθεση από: weakforce στις Ιουλίου 06, 2011, 10:09:50 amΕπίσης εγώ γνωρίζω περίπτωση υπαλλήλου σε ΔΔΕ που τον έχουν μεταφέρει από τα διόδια...ΕΛΕΟΣ!!Γιατί βρε χρειάζεται ξέρεις πόσα περνάμε για τα σχολεία μας;;;;;Χρειαζόμασταν της Ολυμπιακής ήρθαν. Ξερεις πόσοι συνάδελφοι έπαιρναν αεροπλάνο;;;Επίσης βρε παιδιά να έρθουν και από το Υπουργείο ναυτιλίας και καραβια χρησιμοποιούμε.και φυσικά από το Αγροτικής ανάπτυξης. Πόσοι ήταν σε βουνά;;;; Από τα ΚΤΕΛ είπαμε;;;Απαραίτητοι.
Παράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 06, 2011, 10:14:36 amΠαράθεση από: weakforce στις Ιουλίου 06, 2011, 10:09:50 amΕπίσης εγώ γνωρίζω περίπτωση υπαλλήλου σε ΔΔΕ που τον έχουν μεταφέρει από τα διόδια...ΕΛΕΟΣ!!Γιατί βρε χρειάζεται ξέρεις πόσα περνάμε για τα σχολεία μας;;;;;Χρειαζόμασταν της Ολυμπιακής ήρθαν. Ξερεις πόσοι συνάδελφοι έπαιρναν αεροπλάνο;;;Επίσης βρε παιδιά να έρθουν και από το Υπουργείο ναυτιλίας και καραβια χρησιμοποιούμε.και φυσικά από το Αγροτικής ανάπτυξης. Πόσοι ήταν σε βουνά;;;;
Παράθεση από: weakforce στις Ιουλίου 06, 2011, 10:09:50 amΕπίσης εγώ γνωρίζω περίπτωση υπαλλήλου σε ΔΔΕ που τον έχουν μεταφέρει από τα διόδια...ΕΛΕΟΣ!!
Επίσης εγώ γνωρίζω περίπτωση υπαλλήλου σε ΔΔΕ που τον έχουν μεταφέρει από τα διόδια...
Αν σε πρόσβαλλα σου ζωτώ συγνώμη.
Παράθεση από: marvac στις Ιουλίου 06, 2011, 10:39:45 amΑν σε πρόσβαλλα σου ζωτώ συγνώμη.
Απλά είπε δυνατά με λάθος τρόπο το όνειρό της που το βλέπει να μετατρέπεται σε εφιάλτης. Τέτοια εποχή αυτό γίνεται.
Σεβομαι την απογοητευση οταν καταρρεει το ονειρο σου μπροστα στα ματια σου,ομως πρεπει να σκεφτομαστε ολοι προτου μιλησουμε γιατι ολοι ειμαστε απογοητευμενοι, τσαντισμενοι, αγανακτισμενοι -που ειναι και της μοδας- αλλα δε θα τη πεσουμε στο συναδελφο μας που ετυχε να διοριστει πριν απο μας. Ειναι αδικο.
Θα συμφωνήσω με miltos74Aν μπορέσουμε στο μέλλον να καλλιεργήσουμε μία νοοτροπία "να περπατάμε με τα παπούτσια του άλλου"για μερικά 24ωρα ίσως τότε μπορούσαμε να βρούμε και κοινό κώδικαεπικοινωνίας. Η γνώμη μου είναι ότι οι δύο αντιθετικές απόψεις που εξ αρχής ετέθηκαν σε αυτό το τόπικ έχουν και οι δύο μεγάλες δόσεις αλήθειαςκαι είναι άκρως δικαιολογημένος και ο τρόπος που τις υπερασπίστηκανοι φορείς τους. Είναι η πραγματικότητα και ως τέτοιαλογικό είναι να δημιουργεί εξάρσεις και αρνητικά συναισθήματα
Παράθεση από: weakforce στις Ιουλίου 06, 2011, 11:09:43 amΘα συμφωνήσω με miltos74Aν μπορέσουμε στο μέλλον να καλλιεργήσουμε μία νοοτροπία "να περπατάμε με τα παπούτσια του άλλου"για μερικά 24ωρα ίσως τότε μπορούσαμε να βρούμε και κοινό κώδικαεπικοινωνίας. Η γνώμη μου είναι ότι οι δύο αντιθετικές απόψεις που εξ αρχής ετέθηκαν σε αυτό το τόπικ έχουν και οι δύο μεγάλες δόσεις αλήθειαςκαι είναι άκρως δικαιολογημένος και ο τρόπος που τις υπερασπίστηκανοι φορείς τους. Είναι η πραγματικότητα και ως τέτοιαλογικό είναι να δημιουργεί εξάρσεις και αρνητικά συναισθήματαΕίναι και οι καιροι δύσκολοι και έρχονται όλα στην επιφανεια.