0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, αγαπητή, νομίζω ότι ζεις σε άλλο πλανήτη!!!! 1) Στα Γραφεία και τις Διευθύνσεις εκπαίδευσης έχουν ΗΔΗ μεταταγεί από την Ολυμπιακή, ως διοικητικοί υπάλληλοι Δ.Ε.: στην ΔΔΕ Α Αθήνας 30 άτομα, στη ΔΔΕ Χίου 1 άτομο αυτά που σου λέω καρατσεκαρισμένα 100%. Για άλλες δευτεροβάθμιες ας μας διαφωτίσει άλλος συνάδελφος. 2) Είμαστε οι ΠΕ05 1200 περίπου ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ σε όλη την Ελλάδα. Μιλάω για μονίμους φυσικά. Τώρα αν θα προσλάβει άλλους δεν το ξέρω, ο Θεός και η ψυχή τους. Πέραν των υπολοίπων διοριστέων τους τελευταίου ΑΣΕΠ, οι οποίοι θα απορροφηθούν μέχρι το 2015 όπως ειπώθηκε, το βλέπω χλωμό έως εντελώς πεθαμένο για άλλες θέσεις. 3) Οργανικές στα Δημοτικά μην περιμένεις. Τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια. Κι αν όμως άνοιγαν οργανικές σε μεγάλες πόλεις, νομίζεις ότι θα έπαιρνε νέους? Αυτή η σκέψη είναι πολύ αστεία . Είμαι διοριστέα του ΑΣΕΠ 2005, κι έχω φάει την παραμεθόριο με το κουτάλι, σαν και μένα είναι οι περισσότερες ΠΕ05. Μόνο με μετατάξεις θα καλύπτονταν αυτές οι θέσεις αν ποτέ άνοιγαν. Και σου αναφέρω ενδεικτικά κάποια πραγματικά παραδείγματα από φίλες μου ΠΕ05 : α) Φίλη μου από ενιαίο πίνακα διορισμένη που έχει υπηρετήσει: Καστελλόριζο, Καλάβρυτα,
Επίσης εγώ γνωρίζω περίπτωση υπαλλήλου σε ΔΔΕ που τον έχουν μεταφέρει από τα διόδια...
Παράθεση από: weakforce στις Ιουλίου 06, 2011, 10:09:50 amΕπίσης εγώ γνωρίζω περίπτωση υπαλλήλου σε ΔΔΕ που τον έχουν μεταφέρει από τα διόδια...ΕΛΕΟΣ!!
Παράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 06, 2011, 10:14:36 amΠαράθεση από: weakforce στις Ιουλίου 06, 2011, 10:09:50 amΕπίσης εγώ γνωρίζω περίπτωση υπαλλήλου σε ΔΔΕ που τον έχουν μεταφέρει από τα διόδια...ΕΛΕΟΣ!!Γιατί βρε χρειάζεται ξέρεις πόσα περνάμε για τα σχολεία μας;;;;;Χρειαζόμασταν της Ολυμπιακής ήρθαν. Ξερεις πόσοι συνάδελφοι έπαιρναν αεροπλάνο;;;Επίσης βρε παιδιά να έρθουν και από το Υπουργείο ναυτιλίας και καραβια χρησιμοποιούμε.και φυσικά από το Αγροτικής ανάπτυξης. Πόσοι ήταν σε βουνά;;;;